HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Ágyak

Kapcsolódó termékek

Ágyak, heverők gyermekeink kényelméért
Heverők gyerekszobába egyformán megfelelő. Kis és nagy térben egyaránt elhelyezhető.
Méretben, stílusban, színben a legmegfelelőbbet.
Méretben 1 személyes heverőtől a nyitható kétszemélyes heverőig megtalálhatjuk a számunkra a legmegfelelőbbet. RS kínálatában megtalálhatjuk gyermekeinkenk a modern és klasszikus kivitelű ágyakat. Támlája lehet íves, egyenes. Életterünkbe könnyen be tudjuk illeszteni, mivel többféle színben rendelhető. Pasztell színtől a nagyon egyedi színes összeállításig.
Fekvőfelület gyermekeink mindennapi pihenéséért.
Egészségünk és kényelmünk szempontjából megtudjuk találni a legmegfelelőbbet. A hagyományos heverők fekvőfelülete rugós és szivacsos kivitelben készülnek. Kínálatunkban megtalálható a komolyabb fekvőfelülettel ellátott boxspring heverő is, amelyhez több matrac közül tudunk választani. Fekvőfelület egyes heverőknél bővíthető, akár franciágy méretű fekvőfelületet is kaphatunk.
Kicsit több mint egy fekvőfelület
Oldaltámlás és a fejtámlával rendelkező heverők tartalmaznak ágyneműtartót. Fekvőfelület felemelésével vagy fiók kihúzásával pakolható. Kiegészítő egyes heverőknél a plusz párna, melynek színét is tudjuk variálni.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és szövetválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!