HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Tálalószekrények


Tálaló szekrényeinkről részletesebben:

Tálalók az étkezőkben
Kínálatunkban a modern tálaló garnitúráktól kezdve, a klasszikus darabokig megtalálhat egészen egyedi design összeállításokat is. Egy étkező tér kialakításakor fontos az összharmónia. Az asztal és a székek összehangolása mellett, a konyhabútorunk, valamint esetlegesen a nappali bútorunk színeivel harmonizáló szettet társítsunk.
Elemekből kedvünkre variálhatjuk
Továbbá akár konyhabútor elemek segítségével megtervezhetünk egyedi tálalószekrény összeállításokat is. Az elemtárház segítségével létrehozhatunk magasabb vagy alacsonyabb részeket is. Minden esetben vegyük figyelembe, hogy mennyi étkészletet, szettet, kiegészítőt szeretnénk szem előtt hagyni. Abban az esetben, ha a legkedvesebb tárgyainkat kiemelnénk, a legjobb választás egy üveges tálalószekrény lesz. A hatás érdekében egy led világítással fokozhatjuk még az összképet.
Megtalálhatóak különféle bútorcsaládok kínálatunkban, így azonos típusú lehet a tálalószekrényünk és az étkezőgarnitúránk is egyben, ami harmónikus megjelenést fog kölcsönözni.
Fenyőből, tölgyből és laminált bútorlapból
Fenyő szekrények esetében is találkozhatunk nyitott polcos, ajtós, fiókos, és kombinált felosztásokkal. Kérhetjük az adott elemet lakkozott natúr kivitelben, valamint színesre pácolt verzióban is. A tömör fa agyag mindig is az egyik legidőtállóbb beruházás lesz.
A Rovere bútorcsalád például nagyobb részben tömör tölgyfából és furnérból készül. Az elemek fiókjai, fiók fenekei és zárt ajtó mögötti hátfal lemezei laminált lapból készülnek. A szekrényei Push-open nyítással rendelkeznek. A bútorcsalád elemei Spanyol tölgy, Tabacco tölgy, Canyon tölgy és Marrone tölgy színekben rendelhetőek.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és színválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!