Rajzold le a Mikulást!
"Úgy, ahogy te látod!"
Főtámogató:

Támogatók:Gyerekszáj  Médiapartnereink:Szeretsz rajzolni?
Itt az alkalom, hogy rajzoddal megmutasd
az országnak a tehetséged!
Szavazz a kedvenc rajzodra
facebookon vagy a honlapon!

Szavazási időszak:
2013. november 4. - december 5.

Pályázati időszak:
2013. október 14. - november 30.
A beküldött rajzokat december 5-ig érvényesen befogadjuk.


A rajzok kiállítása már megkezdődött
az RS Bútoráruházban (Budapest, XIII. Reitter F. u. 78.) !
MUTASD MEG AZ ORSZÁGNAK, TE RAJZOLSZ A LEGSZEBBEN!


Vegyél részt Te is a IV. Országos Gyermekrajz pályázaton és nyerd meg a fődíjat!

A pályaműveket 2013. október 14-től 2013. november 30-ig várjuk. A beküldött rajzokat december 5-ig érvényesen befogadjuk. Kézzel készített alkotásokat, rajzokat fogadunk el.

A pályázaton nem vehetnek részt azok, akik 2013. október 14. előtt betöltötték a 14. életévüket, vagy a 4. életévüket még be nem töltött gyermekek. A pályázatban részt vevők fejenként egy művet küldhetnek be.
A részvételhez a pályázónak meg kell adnia nevét, címét, email* címét, valamint a rajz elküldésével elismeri, hogy az eljuttatott mű a saját munkája, és beleegyezik, hogy a rajzot az RS Bútoráruház kiállítsa és a verseny után a nyertes műveket jótékony célra felajánlja.

A rajzok minimális mérete A4-es.
Csak azokat a pályaműveket tudjuk elfogadni, amelyek postán és elektronikusan is beérkeznek hozzánk.

A beküldött anyagokért felelősséget nem vállalunk, a pályaműveket nem küldjük vissza. A rajzokat szakértő zsűri fogja elbírálni. A rajzversenyen résztvevők pályázati anyaguk elküldésével elfogadják a pályázati feltételeket és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy az RS Bútoráruház a pályázattal kapcsolatos publikációkban az alkotásokat térítésmentesen használja.

A rajzpályázat alkalmával készült fotók az RS Bútoráruház tulajdonát képezik, melyek a későbbiekben is felhasználásra kerülhetnek.

A műveket személyesen vagy postán a 1135 Budapest, Fáy u. 81-83. címen, és elektronikusan a http://www.rs.hu/gyermekrajz oldalon való feltöltéssel fogadjuk 2013. október 14. és november 30. között.

Facebook díjért a képekre a facebook-os oldalunkon (https://facebook.com/rsbutor) lehet szavazni november 4. és december 5. között.

Alkotásonként egy díj kerül átadásra.

*Amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő/gondviselő email címe kerül megadásra.