RS Bútor
HA BÚTORT KERES!
Domen forgószék
Leírás
Fiatalos, vagány és sportos forgószéket szeretne az irodába vagy otthon, a dolgozószobába? Olyat, amely még akkor is kényelmes, amikor már 8-10 órát ült benne az íróasztal mögött? Ne lapozzon tovább, mert megtalálta. Sportos, mutatós, divatos, és egyben nagyon kényelmes is.

A magas hálós háttámla fejtámaszt kapott, ennek köszönhetően bármikor nyugodtan és kényelmesen hátra dőlhet a forgószékében. A háló nagy előnye, hogy még a kánikula sem tudja megizzasztani, hiszen a háló remek légáteresztő képességgel bír. A forgószék deréktámasszal is rendelkezik, így gerince folyamatos alátámasztást kap. Az ülőlap vastagon párnázott, textilbőrrel lett kárpitozva. A karfákon karjait tudja megtámasztani, melyek állítható magasságúak.

A forgószék ülésmagasságát a gázliftes magasságszabályozóval tudja testmagasságához állítani, míg a multiblock mechanika lehetővé teszi, hogy hintázás közben is tudja fixálni a kényelmes ülőpozíciót. A műanyag lábcsillag felel a forgószék stabilitásért, míg a görgők a könnyed helyváltoztatás eszközei.

- multiblock mech.
- állíth.kar
- mübőr
- súlykorlát:120kg
- lapraszerelt

* Méretek: szélesség: karfa szélessége, magasság: háttámla magassága, mélység: ülőfelület mélysége

Cikkszám: NK34065000R

Domen forgószék

gamer

rendelhető
Méret: 72*126/136*68

75100 Ft
Várható szállítási költség:
4 500 Ft-tól
(Az ár bruttóban értendő, az ÁFÁ-t tartamlazza.)

Domen bútorcsalád

Domen bútorcsalád