A Faktum gyermekek számára készít bútorokat, kisbabáktól egészen a tizen- éves korúakig. Közel negyed-századdal ezelőtti alapításunk óta kis manufaktúrá- ból nemzetközi minőségi- és design elvárásoknak megfelelő vállalattá fejlődtünk. Termékeinket Európa szerte értékesítjük. Bútoraink fő jellemzője a funkcionalitás és a gyermek életkorához igazodó bővíthetőség. A gyermekek harmonikus fejlődése iránti elkötelezettségünk TÜV minősítéssel rendelkező bútorok gyártásában ölt testet. Bútorainkat olyan szeretettel készítjük, mint amilyen szeretettel saját gyerekeinkről gondoskodunk.
EcoLine
EcoLine
Aki a legmodernebb, letisztult megjelenést és a józan megoldásokat keresi, ne is keressen tovább: itt az Eco line! Ez a végtelenül egyszeru, ugyanakkor tisztán praktikus bútorcsalád mentes minden felesleges sallangtól. Modern, ragyogó fehér szoba fiatal családoknak ideális választás. És nem csak a stílus miatt.
Kamilla
Kamilla
Letisztult, skandináv otthonok világát idézi a gyerekszoba, ha törtfehér frontlappal készülő Kamilla bútorokkal rendezik be. A selymesen fénylő felületekből felragyognak a dekoratív üvegablakocskák. Kamillával igényes gyerekszoba alakítható ki! A zsongó délrol a hópaplannal borított északra repít a Kamilla Polar verziója. A festett, puha szürke és a világos tölgy korpusz azonban nem a táj hidegét, hanem az északi otthonok lágy melegét, praktikus, meghitt környezetét idézik. Ebben a szobában mintha mindig karácsonyi csengettyuk csilingelnének.
Alda
Alda
A ragyogóan csillogó, magas fényű fehérek és leheletfinom textúrájú, natúr színek párosítása rendkívül vonzó egyensúlyt alkotnak, az Alda népszerűségét azonban a tolóajtóknak köszönheti. Egyszerűen értlemét veszti arról lamentálni, hogy lesz-e elég hely az ajtók kinyitásához és a bepakoláshoz, az Alda még az extrém keskeny szobákban is remekül betölti a funkcióját.
Holly
Holly
A terveket látva merésznek gondoltuk a Hollyt, de amikor a boltokba került, rájöttünk, jobban bele sem trafálhattunk volna a vevők ízlésébe! A Holly „gurított” festésével, aszimmetrikus szekrényeivel, és az egyedi babaággyal gyorsan megtalálta  az utat a vásárlók szívéhez. Meglátni és megszeretni – a Holly a konzervatív igényeket pont úgy kielégíti, mint a formabontó újszerűségre vágyókét.
Poppi
Poppi
Geometrikus, trendi rendezettség, franciás könnyedséggel, ez a Poppi. A Faktum modellek fő erénye a variábilis időtállóság - még akkor is, ha ezt egy kisbaba társaságában talán még senki nem mondta ki. Ám, az első hónapok gyorsan elröppennek és kezdetét veszi a sakkozás a térrel, köznapibban fogalmazva: a bútorok tologatása. Na, ebben a Poppi verhetetlen. Nem azért mert remekül csúsznak az elemek, (nem csúsznak, stabilan állnak), hanem azért, mert remekül illeszkednek, és rendezett képet mutatnak. A Poppi a legmodernebb otthonban is megállja a helyét, mégis meghitt hangulatot kölcsönöz a babaszobának.
Némó
Némó
Az egyszeruség szép. Letisztult, mindenféle sallangtól mentes, ugyanakkor igényes szerelésu bútorcsalád a Némó. A patikatisztaságú kellemes, világos hatást feldobják a fém fogantyúk, az elrendezést pedig a nagyobb szekrények közé illeszheto praktikus, karcsú bútorelemek. A tágas tárolók, a kellemes síma felületek nagyon vonzó otthont varázsolnak a baba elso szobájából. A tölgy hatású ajtókat, ókokat egyszeru, síma fehér keretezés övezi. A Némó Caravelle túlmutat a hagyományos bútorok világán: a tölgy bútorlap rajzolata különleges, régies hatást ad az elemeknek. Mindezt úgy, hogy egy pillanatra sem tolakodó.
Colette
Colette
A Colette bútorok formavilága trendi nagyvárosi életet élo családok ízlését célozza. A sikkes lábakon álló bútorelemek terjedelmes és praktikus tárolóhelyet biztosítanak a gyermek ruháinak, játékainak és a babaápolás nélkülözhetetlen kellékeinek. A fehér Colette könnyed, bájos képet ad a gyermek lakóterének. A Colette szobában mindennapos lesz a jókedv és az oldott hancúrozás. A Colette szürke színben decensen a háttérbe húzódik, hogy teret adjon a harsányabb, domináns színeknek. A Colette antracit szobában nyugodtan használhat felnott kiegészítoket, nagyvonalúbbá fogják tenni a szoba megjelenését.
Makaó
Makaó
Bumm! Ha hirtelen rádöbbensz, hogy most már tényleg be kell rendezni a gyerekszobát, ne is menj tovább a Makaónál. Gazdaságos és jól variálható. Persze, kezdetben a legcsekélyebb mértékben sem a variálhatóságon törik a fiatal szülők a fejüket, inkább a stabilitás és a biztonság. Eljön azonban az az idő, amikor mégis csak szét kell tologatni a bútorelemeket a szobában, mert a baba kölyök lesz, és akkor is jól akarja érezni magát a birodalmában. Akkor majd jöhet a nagyobb heverő, például. Már induláskor érdemes megfontolnod a bűvészdoboz és egy kaméleon keverékéből összegyúrt Makaó Kombi bútor vásárlását is. Nézd meg alaposan, hány féle elrendezés alakítható ki belőle!
Mia
Mia
Hagyományos megjelenés, fehér frontokkal feldobva. A Sonoma tölgy hatású bútortesteken szinte világítanak a tiszta fehér ajtók,  ókok. Remek választás azoknak, akik óvatosan szeretnének csak eltérni a “hagyományostól”. A Mia PopUp mértékletes megjelenésu, de ott motoszkál benne valami frikk-frakkos is. Jól néz ki, na.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu