Igen kedvező árfekvésű, praktikus, általános használatra szánt, strapabíró kiegészítő bútorok. Ezek az általában laminált bútorlapból készülő, egyszerű szerkezetű és könnyen kezelhető termékek többféle színben kaphatóak raktárról.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Íróasztalok, számítógép állványok
Íróasztalok, számítógép állványok
Itt elsősorban gyermek- vagy ifjúsági szobák berendezéséhez ajánlunk laminált anyagból készülô íróasztalokat többféle méretben. A fiókkal és nyitott rakodópolccal is ellátott asztalok jól pakolhatóak és könnyen kezelhetőek.
Manapság a számítógép szinte már nélkülözhetetlen eleme a mindennapi életnek. Kényelmes és eredményes használatukhoz azonban megfelelő elhelyezést kell biztosítani. Ehhez nyújtanak segítséget az itt bemutatásra kerülő, praktikus és jól használható számítógépállványok.
Tv, Hifi és CD állványok
Tv, Hifi és CD állványok
Televízió és hifi készülékek elhelyezésére kialakított, laminált anyagból készülô görgős állványok, amelyek egyszerű szerkezetük ellenére praktikus és jól pakolható felületeket nyújtanak. A magyar bútorcsalád termékei egyszerűbb (szögletes formájú, fix állású) és igényesebb (ívelt formájú, sőt forgatható) változatban is készülnek. A vitrines megoldások könnyen kezelhető rugós mágneszárral működnek.
Cipősszekrények, előszobafalak
Cipősszekrények, előszobafalak
Praktikus és mutatós magyar termékek, laminált anyagból készülô termékek, melyek előszobája vagy gardróbja hasznos kiegészítői lehetnek. A termékeket egymással kombinálva, szettek formájában célszerű használni, de az általunk ajánlott variációkon kívül természetesen más összeállítások is kialakíthatóak.
Dohányzóasztalok
Dohányzóasztalok
Dohányzóasztalaink kínálatából itt a magyar bútorlapos illetve falábazatos modelleket mutatjuk be. A laminált lábazatú asztalok kínálatában hagyományos bútorlapos, valamint az esztergált falábazatú modellek különböző formai kialakítású üveglapos dohányzóasztalai is megtalálhatóak. További dohányzóasztalok a Fémvázas/Üveglapos bútorok főcsoportban találhatók.
Komódok, kiegészítők
Komódok, kiegészítők
Étkezőgarnitúrákon és üveglapos dohányzóasztalokon kívül természetesen más magyar termékek is készülhetnek fémvázas kivitelben, mint például különféle állványok, ülőkék, polcok vagy akár piperetükör szettek. Az itt bemutatott praktikus kialakítású, könnyen tisztítható holmik a lakás igen hasznos elemei lehetnek és dekoratív megjelenésüknek, változatos formaviláguknak köszönhetően stílusosan kifejezhetik egyéniségünket, otthonunk díszévé válhatnak.
Forgószékek
Forgószékek
Gyermek- és ifjúsági szobák berendezéséhez kínálunk különféle magyar, vidám mintázatú, színes gyermek forgószékeket.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu