Különféle használati célú kárpitosbútorok, amelyek segítenek a lakás kellemes atmoszférájának kialakításában, egyszerűbb vagy elegánsabb, klasszikus vagy modern, kisebb vagy nagyobb... Itt minden megtalálható. A megjelentetett bútorok csak egy részét képezik az RS Bútoráruház folyamatosan bővülő kínálatának, hiszen a termékcsalád több mint félezer különböző típusú bútorból áll!
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!

Bőr garnitúrák
Bőr garnitúrák
Miért bőrgarnitúra? A bőr különösen tartós és értékes természetes alapanyag. Olyan előnyös tulajdonságokat egyesít magában, ami semmilyen más bevonatról nem mondható el: légáteresztő, s ugyanakkor a nedvességet felveszi, de a vizet távol tartja, hőmérséklet kiegyenlítő, és véd a porallergia ellen, ugyanis a port nem engedi behatolni. Könnyen portalanítható, így az allergiában szenvedők számára is előnyös. Az RS kínálatában levő termékek elsődlegesen olasz importból származó marhabőrből illetve a rendkívül erős olasz bivalybőrből készülnek. Válogatott minősége mellett színpalettájában is trendkövető. A világosabb tónusú bézs és fehér árnyalatok mellett az eleganciát megjelenítő sötétebb tónusok is megtalálhatók, mint pl. az időtálló, örök sláger fekete . A termékek tisztítása a házi praktikák helyett elsődlegesen a gyártók által biztosított vagy a kereskedelmi forgalomban kapható bőrápolókkal javasolt, amivel nemcsak a szennyeződések távolíthatók el, de használatával hosszútávon megőrizhető a bőr eredeti állapota, szépsége.
Kanapék, fotelek
Kanapék, fotelek
Nappali szobákba vagy irodákba ajánlható vendégváró magyar bútor garnitúrák, amelyek között azonban ággyá alakítható kanapéval rendelkező változatok is vannak. Általában rugós ülőfelülettel készülnek (de szivacsos típusok is előfordulnak). A csak ülőgarnitúraként használható változatok kanapéi hátsó kárpitozással is el vannak látva, így nem csak falnál, de térben is elhelyezhetőek.
Kanapéágyak
Kanapéágyak
Csukott állapotban, kényelmes ülőfelületet nyújtó magyar bútorok, amelyek kétszemélyes ággyá alakíthatóak. Szivacsos és rugós típusok egyaránt megtalálhatóak közöttük, s általában rendelkeznek ágyneműtartóval. Ez alól csak az ágyszerkezetes változatok jelentenek kivételt, mivel ezeknél az ágyneműtartót a szerkezet foglalja el. Fotellal kombinálva mutatós és praktikus szobai garnitúrát alkothatnak.
Sarokgarnitúrák
Sarokgarnitúrák
Elsősorban nappali szobák berendezéséhez ajánlható magyar bútorcsalád, de irodai várószobákban is praktikusan felhasználható sarokgarnitúrák. Szivacsos, vagy rugós felülettel készülnek, kétszemélyes ággyá nyithatóak és legalább egy ágyneműtartóval rendelkeznek. Jobbos és balos változatokat különböztetünk meg.
U alakú sarokgarnitúrák
U alakú sarokgarnitúrák
Feltöltés alatt...
Variálható ülőgarnitúrák
Variálható ülőgarnitúrák
Elemekből rendelhető kárpitosbútorok gazdag választéka, hogy Ön saját elképzelése szerint állíthassa össze nappali- vagy sarokgarnitúráját, fotelét. A számtalan lehetőségnek csak a fantáziája szabhat határt. Tekintse meg galériánkat, hogy képet kapjon a lehetőségekről.
Heverők
Heverők
Mutatós és kényelmes magyar bútorok, általában rugós fekvőfelülettel rendelkező egyszemélyes fekhelyek. Minden típus rendelkezik ágyneműtartóval, megkülönböztethetőek jobbos vagy balos nyitású termékek. Ez azt jelenti, hogy a fejtámlával szemben állva jobb- vagy baloldalra esik a nyitási oldal. (Ahol nincs fejtámla, ott értelemszerűen nincs jobbos vagy balos meghatározás sem.)
Boxspring ágyak
Boxspring ágyak
Az alváskultúrában a boxspring maga a megtestesült "álom luxus kivitelben". Eredetileg luxusszállodák igényeihez igazodva kerültek kialakításra. A kor és a technika fejlődésének köszönhetően már olyan anyagok is belekerülhetnek, mely által nagy általánosságban elmondható, hogy elérhetővé vált mindenki számára. A jelentése is egyértelműen kimondja: ez egy olyan ágy, ahol egy fakeretbe, dobozba rugót raknak. (Box=doboz,spring=rugó). A boxspring ágy + matrac kombináció nem csak az extrém stabilitásért felelős, hanem fekvésünk, alvásunk, pihenésünk teljes komfortjáért is. Forgolódhatunk bármilyen irányba alvás közben, a fekvési felület minden pozícióban egyenletes alátámasztást biztosít testünknek. Duplikázott fekvőfelület, egymással kölcsönhatásban levő rétegek. A boxspring ágyak lényege, hogy különálló rétegekből áll, melyek egymáshoz kapcsolódva stabil egységet alkotnak. Különlegesen tartós és kimagasló alvási komfortot biztosít.
Franciaágyak
Franciaágyak
Mutatós és kényelmes magyar bútorok, általában rugós fekvőfelülettel rendelkező kétszemélyes fekhelyek. Minden típus rendelkezik ágyneműtartóval, amelynek elhelyezkedése szerint megkülönböztethetőek jobbos vagy balos nyitású termékek. Ez azt jelenti, hogy a fejtámlával szemben állva jobb- vagy baloldalra esik a nyitási oldal. (Ahol nincs fejtámla, ott értelemszerűen nincs jobbos vagy balos meghatározás sem.)
Franciaágyvázak, futonágyak
Franciaágyvázak, futonágyak
Minden ember más és más alvási szokásokkal rendelkezik, amihez mi testre szabott megoldást kívánunk nyújtani. Kínálatunk kialakítása egyfajta dinamizmust képvisel a folyamatosan felmerülő igényekhez igazodva. A különböző szerkezetű, stílusú franciaágyaktól kiindulva a futon ágyak, továbbá az ágyvázak széles palettájáig mindent magában foglal ami csak az alváskultúrához kapcsolható, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő komfortérzetet.
Gyerekágyak
Gyerekágyak
Kisebb gyermekek számára tervezett praktikus fekhelyek, kényelmes magyar bútorok, szivacsos fekvőfelülettel, ágyneműtartóval. Néhány típus átalakítható, vagyis a gyermek fejlődése-növekedése az ággyal követhető (pl. levehető oldaltámla, növelhető fekvőfelület). Gyakran egészíti ki őket saját anyagával bevont kispárna.
Fotelek
Fotelek
A fotelek nagy szerepet játszanak az ember életében, hiszen az otthoni tartózkodást teszi teljesebbé, komfortosabbá, bár sok esetben „aludni járunk haza”. A pihenőnapok, ünnepnapok, családi rendezvények, baráti összejövetelek sokszor nélkülözhetetlen tartozéka. Szinte észrevétlenül meghatározzák a lakásban uralkodó hangulatot, légkört, ezért tehát nem mindegy, hogy mit választunk. Meghatározó tényező a méret, hiszen fontos, hogy ne keltse a túlzsúfoltság érzetét, továbbá, hogy ne képezzen egyfajta akadályt a lakótérben. A méretnél is fontosabb azonban, hogy egyfelől mire szeretnénk használni. Olvasáshoz, kézimunkához, összejövetelekhez teljesen eltérőek az igények, mint például számítógépes elfoglaltsághoz, aminél fontos szempont, hogy ergonomikus kialakítású legyen, megfelelő legyen a gerincoszlop alátámasztása, vagy éppen délutáni sziesztához a relaxos, lábtartós funkcióval rendelkező ülőalkalmatosság lehet a megfelelő. Mind-mind teljesen más szempontok a mérvadók az összetétel kialakítására vonatkozóan is. Tartós mindennapi használatra a bonellrugós kialakítás javasolt, míg pihenésre a lágyabb hideg habos szerkezet lehet a tökéletes választás. Az RS kínálatában igazodva a teljes körű vásárlói igényekhez mindenki megtalálhatja a számára legjobb megoldást!
Fotelágyak
Fotelágyak
Mindenki őriz valamit a gyermekkorából, amihez igazodik élete során. Emlékeinket elővéve önkéntelenül előkerül az egykori gyerekszobánk képe. A legtöbb kisszobában megtalálható volt a fotelágy, amiben az is szerethető volt, hogyha lustábbak voltunk elég volt egy takaróval eltüntetni az ágyneműt, illetve az ágyneműtartó fiókjába időnként el lehetett rejteni a világot jelentő kincseinket. Évek jönnek és mennek, a világ állandó körforgásában azonban az állandóságot képviseli. Nem kell attól félni, hogy kimegy a divatból, hiszen kis méretének, könnyű kezelhetőségének köszönhetően közkedvelt ülő és egyben fekvőalkalmatosság. Formai kialakítását tekintve az Rs kínálatában egyaránt megtalálható a gyermekkort megidéző „kocka” fotelágy, illetve a hagyományos és a modern, trendi vonalvezetésű kanapé jelleg is. Elsődlegesen gyermek és ifjúsági szobák nélkülözhetetlen bútordarabja, azonban víkendházakba, vendégágyas megoldásként is jó szolgálatot tehet.
Kiegészítők
Kiegészítők
Kárpitozott felülettel készülő, praktikusan megalkotott magyar bútorok, funkcionális termékek, amelyek hasznos kiegészítői lehetnek más bútoroknak, de többségük önállóan is használható. A különféle ülőalkalmatosságok szivacsos ülőfelülettel készülnek.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu