Irodák és lakások berendezéséhez egyaránt jól használható polcok és polcrendszerek, amelyek praktikus és hangulatos elemei bármely helyiségnek. Különböző méretekben és színekben kaphatóak, többféle - mutatós és könnyen tisztítható - anyagból.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti és kinyomtathatja!
Balázs polcok
Balázs polcok
A polcok lapraszerelten, csomagoltan kerülnek átadásra. Tíz féle színben lehet megrendelni, „A” és „B” kategóriás színeket különböztetünk meg.
„A”: bükk, cseresznye, juhar, calvados
„B”: sonoma tölgy, bió fenyő, wenge, szilva
A „NOR” és az „ABS” megnevezés az élzárásra utal:
NOR: 2mm (+ fehér hátfal)
ABS: 4mm (+ színazonos hátfal)
Ha normál élzárással van a bútor, akkor a hátfal fehér színű, ha pedig ABS-sel, akkor kérhető színazonos hátfal is (ez már benne van az árban). A polclapok állíthatóak, kivéve a sarokpolcnál, sarokívnél és a falipolcnál.
Egyéb polcrendszerek
Egyéb polcrendszerek
Feltöltés alatt...
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu