Egy praktikus szép konyha mellé hasonlóan szép és jól használható étkezőgarnitúra illik, amelyet gondosan kell kiválasztani, több szempont figyelembevételével. Ez persze nem is olyan könnyű, hiszen számtalan szín, forma és anyag közül választhatunk. Kínálatunkat megtekintve biztosan megtalálja az ön igényeinek leginkább megfelelőt.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
AKCIÓS termékeink!
Asztalok
Asztalok
Étkezőasztalok rendkívül széles választéka található nálunk. Méretben a legkisebbtől a legnagyobbig. Formai kialakításukat illetően is bőséges a kínálat, az egyszerűtől a luxusig találhatóak nálunk fa, fafurnéros, fémvázas, üveglapos asztalok, fix- vagy nyitható- változatokban is.
Székek
Székek
Konyhai székekből is biztosan talál megfelelőt étkezőasztalához, konyhabútorához, mind színben, mind formában. Egyes típusok különböző kárpitokkal rendelhetők, léteznek karfás, vagy karfa nélküli változatok. Választhat fa vagy csővázas székeik közül. Egyes modellek raktárkészletről azonnal megvásárolhatóak, némelyek pedig rövid határidővel megrendelhetőek.
Bárszékek
Bárszékek
Bárszékek széles választékát találja meg nálunk.A bárszékek között megtalálhatók fix-,és állítható magasságú(fémlábas) bárszékek is. A legtöbb típusnál számtalan szövet közül választhatunk, vagy akár textilbőr bevonatot is kérhetünk. A falábú kialakításoknál többnyire a pácszín is választható.
Étkezőgarnitúrák
Étkezőgarnitúrák
Étkezőgarnitúráink között megtalálhatóak a modern és klasszikus stílusú, 2-4 és 6 személyes összeállítások, fix-,és nyitható asztalok, fa- és fémlábbal egyaránt, a hozzájuk illő székekkel. Egyes típusoknál a pác, és a szövet választható.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu