Az éjszakai pihenés nem elvesztegetett idő! Minél jobban alszik valaki, annál több alkalma van a szervezetnek regenerálódni. A jó és egészséges alvás legfontosabb feltételeit az optimális alvási körülmények képezik. A pihentető alváshoz egyedülálló választékban kínálunk kényelmes rugózású matracokat, melyekből bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Táskarugós matracok
Táskarugós matracok
A táska rugó a bonellrugó továbbfejlesztett változata, azonban kisebb átmérőjű fémrugókat jelent .Minden egyes rugó textilíába, „zsákba” csomagolva, ezáltal megakadályozza a rugózat oldalirányú elmozdulását. A test vonalát követő nagy fokú pontelasztikusság jellemzi, s ezáltal a franciaágy méretű betéten, megakadályozza a helyzetváltoztatás okozta kellemetlenségeket. A hosszútávú használhatóság a matrac védjegye, de ugyanakkor különböző alapanyagú párnázóréteggel növelhető az ágybetét komfortérzete, teljesen egyedi igényekhez igazodva.
Bonellrugós matracok
Bonellrugós matracok
Spirális,tölcsér formájú acélrugózattal készülnek az ilyen típusú ágybetétek, ami alul-felül is egymáshoz van rögzítve. Keményebb fekvőfelület, ugyanakkor nagy rugalmasság is jellemzi. A bonellrugós ágybetét attribútuma még az egyenletes súlyelosztás, hosszú élettartam. Ezt a fémrugózatot a legkülönfélébb párnázó anyagok vehetik körül, amelyek komfort növelő hatással rendelkeznek. Ezek igen változatosak lehetnek pl: memory habok, latex, növényi habok, kókuszrost, PUR-habok, hideghabok stb.
Hideghab matracok
Hideghab matracok
A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerű, nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességű és különlegesen tartós anyagok, melyek antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek!
Latex-Kókusz matracok
Latex-Kókusz matracok
Természetes anyagból készült, magas minőségű, kemény matracok, melyek egyaránt biztosítják a pont rugalmas fekvőfelületet és a megfelelő keménységet így támasztják alá a gerincet a legoptimálisabban.
Antiallergén illetve antibakteriális tulajdonságokkal és levehető, mosható huzattal rendelkeznek.
Vákuum matracok
Vákuum matracok
Változatos alapanyagból készülő, speciális csomagolási technológiával gyártott teljes értékű matracok, melyek a csomagolási eljárásnak köszönhetően könnyen szállíthatóak.
Gyermek matracok
Gyermek matracok
Különböző anyagból készülnek ezért eltérő keménységűek lehetnek de mindegyik biztosítani tudja gyermeke gerincének egészséges fejlődését.
Ágyrácsok
Ágyrácsok
A rugós ágyrácsokat főleg nem rugós ágybetétekhez ajánljuk, mert rajta puhábbnak érezhetőek a keményebb ágybetétek is. A rugós ágyrácsokat, főleg a derékerősítetteket nagyobb testsúlyhoz is ajánljuk. Plusz komfort lehet az emelhető fej-lábvéggel rendelkező ágyrács,melyre viszont csak bizonyos matractípusok helyezhetőek.
Topperek
Topperek
Topperek...
Matracvédők és párnák
Matracvédők és párnák
Feltöltés alatt...
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu