Hogyan használja irodaszékét? Részletes információt itt talál!

Irodai használatra szánt munkaszékek, erősített fémváz szerkezetre épített kárpitozott, illetve bőr ülő- és háttámlával. A rendeltetésszerű használat mellett fokozott igénybevételnek is megfelelnek. A garancia általában 12 hónap, de egyes típusoknál a gyártók ezen felül még plusz 12-24 hónapot is vállalnak. Választékunk igen széles, esetenként a 130 féle típust is eléri, de minimum 100 fajta termékből válogathat.
Egyes széktípusok esetében megoldható az, hogy azonos kárpittal legyen bevonva a vezetői-, forgó- és a tárgyalószék, valamint rövid határidővel tudjuk teljesíteni a nagyobb mennyiségű megrendeléseket is.(100-200db)
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Iratkozzon fel rendszeres akciós hírlevelünkre!

Tárgyalószékek
Tárgyalószékek
Karfa nélküli tárgyalószékeket gyűjtöttük ebbe a csoportba. Az ülő- és háttámlafelületek általában szivacsbetétes, strapabíró szövetbevonattal készülnek gazdag színválasztékban, de vannak műbőr illetve műanyag borításúak valamint többrétegű préselt fából készültek is. Többnyire jellemző rájuk az egymásba rakhatóság hogy ha használaton kívül vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak könnyen tisztíthatóak. Különleges karbantartást nem igényelnek. A termékek összeállítva és csomagolás nélkül kerülnek átadásra. Rendeltetésszerű használat mellett maximális terhelhetőségük általában 110-120kg.
Forgószékek
Forgószékek
Ebbe a csoportba az egyszerűbb kivitelű alacsonyabb árfekvésű székeket gyűjtöttük, amelyek, kielégítik a forgószékekkel szemben támasztott alapvető igényeinket. Szinte mindegyiknek állítható a támla dőlésszöge, magassága, távolsága az ülőlaptól, valamint gázlifttel az ülés magassága is. Rendeltetésszerű használat mellett a maximális terhelhetőségük általában 110-150kg.
Speciális székek
Speciális székek
Azok a székek találhatók ebben a csoportban, amelyek kialakításuk, felépítésük illetve rendeltetésük miatt, nem sorolhatók be egyetlen fent említett témakörbe sem.
Kiegészítők
Kiegészítők
A fogószékekhez, vagy a funkció betöltéséhez rendelhető kiegészítők
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu