GALÉRIA
Egy lakás egységes, harmonikus berendezését nagyban elősegítik az elemes rendszerben felépülő  bútorcsaládok. Általuk a nappaliban megvalósult design továbbvihető a hálószobába,a dolgozószobába, vagy akár a nagyobb gyerekek szobáiban is. Nagy előnyük a sokrétű variálhatóság, így mindenki saját ízlésének megfelelő kialakítást állíthat össze a kiválasztott elemekből.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Joy elemes bútorcsalád
Joy elemes bútorcsalád
Háló vagy ifjúsági szoba? Ez a laminált bútorlapból készült bútorcsalád megoldás lehet, mindkét témában. Spanyol tölgy - fényes fehér a lányoknak, spanyol tölgy - fényes antracit színben a fiúknak ajánljuk, de egy felnőtt hálószobába is tökéletesen illeszkedik, mindkét színkombináció. Választható egyszemélyes ággyal vagy franciaággyal is. A bútorelemek között mindent megtalál, ami egy háló, vagy ifjúsági szobába kellhet.
Box bútorcsalád
Box bútorcsalád
Box bútorcsaláddal nappaliját és hálószobáját is be tudja rendezni. A fehér színű boksz betétek különlegessé teszik a bútor megjelenést. Praktikus tolóajtós gardróbjai, magas fiókú komódjai kiválóan alkalmasak a hálószobai tárolásra.
DominoGo bútorcsalád
DominoGo bútorcsalád
A Domino-Go bútorcsalád elemválasztékát nagyfokú variálhatóság jellemzi, amelynek csak a fantáziánk szabhat határt. A kisebb elemek nemcsak önálló elemként helyezhetők el. Két elem közé vagy akár egy önálló elem tetejére vagy az aljára építve magasítós elemként funkcionálhat, amely nagyfokú szabadsággal kezelhető, teljesen személyre szabott megoldást kínálva. A változatosságot nemcsak a gazdag elemválaszték garantálja, de az összeállításba illeszthető fehér betétek megjelenítésével egyfajta játékosság is szerepet játszhat. Formai kialakításán túlmenően, a legmodernebb megoldásokkal is rendelkeznek a termékek, mint pl. a „push-open” nyitású fiókrendszerek, amelyek még egy felfokozódott állapotban is csillapíthatják a kedélyeket hangtalanul záródó fiókmegoldásaikkal.
Zero elemes bútorcsalád
Zero elemes bútorcsalád
Gazdagon variálható elemes magyar bútorcsalád, divatos sonoma,bükk színben, színazonos, vagy fehér ajtóval kombinálva,melyből bármilyen szobát könnyedén berendezhet.
Farmer elemes bútorcsalád
Farmer elemes bútorcsalád
A Farmer termékcsalád mindazon vásárlóink számára ajánlott, akik a a hagyományokhoz, a tradíciókhoz kötődnek. A mostanság hódító country stílusvilágot jeleníti meg mind formavilágát, mind színét tekintve, s mindez egy cseppnyi romantikával fűszerezve. Egyszerűség,természetesség, otthonosság jellemzi függetlenül funkcionalitásától,amely képes minden igényt kielégíteni a nappali kialakításától az étkezőig bezárólag. Az 5 évre szóló jótállási idő már önmagában is garancia a minőségre.
Country elemes bútorcsalád
Country elemes bútorcsalád
A provance-i stílusú Country bútorcsalád tökéletes választás lehet mindazoknak, akiknek a romantika mellett fontos a vidéki hangulatot megidéző természetesség megnyilvánulása. Világos pasztell színvilága rusztikus stílusjegyekkel ötvöződik, amely leginkább a finoman megmunkált, antik fogantyú kialakításon érhető tetten. A country bútorcsaláddal berendezett lakótérben minden légiessé, átláthatóvá válik, s ugyanakkor meghitt, idilli hangulatot idéző látvány tárul az ember szeme elé, ahol megáll az idő. Lakó- , hálószoba vagy étkező kialakítására egyaránt alkalmas lehet, de legyen szó bármiről is, ami a lakótérből otthont varázsol, az a nyugalom és a békesség, ami minden egyes eleméből árad.
Mozaik elemes bútorcsalád
Mozaik elemes bútorcsalád
Hagyomány, időtállóság, praktikum. A Mozaik bútorcsalád bükk színével az örök divatot képviseli, ami színének köszönhetően nemcsak könnyen igazítható a lakás többi berendezési tárgyaihoz, de a későbbiekben könnyedén pótolható,kiegészíthető. A bútorcsalád formavilágának tervezésekor különös hangsúlyt fordítottak a gyermekes családok igényeire. A lekerekített élzárással elkerülhetők a "kisebb-nagyobb balesetek", továbbá személyre szabott megoldást kínál minden generáció számára. Ifjúsági-, háló-, nappali szoba kialakítására egyaránt alkalmas. Előnyére írható, hogy állítható a lábazat magassága, illetve összeszerelt kivitelének köszönhetően gyorsan és egyszerűen átalakító a lakótér, továbbá egyszerűvé válhat a költözés is. A minősége mindezeken felül is, egyedülálló 5 éves garanciát biztosít, mert Ön megérdemli!
Free elemes bútorcsalád
Free elemes bútorcsalád
Egyedi, letisztult, modern stílusú bútorcsalád, mely fogantyúk nélkül nyitható. Elemválasztéka több helyiségbe kínál lehetőségeket, így berendezhető belőle nappali, hálószoba vagy gyerekszoba. Megrendelheti többféle front (sötét- vagy világos sonoma tölgy, erezett fehér) és korpusz (sötét- vagy világos sonoma tölgy) színnel.
Grande bútorcsalád
Grande bútorcsalád
GRANDE - Hatalmas méret, rengeteg hely. Szekrények akár padlótól a plafonig. Nappaliba, hálószobába, vagy esetleg tárolóba, hogy mindennek meglegyen a helye!
Idill elemes bútorcsalád
Idill elemes bútorcsalád
Az Idill kétféle szekrényrendszert kínál. Hálószobája berendezéséhez választható tolóajtós gardróbot, ill. hagyományos értelemben vett szekrénysort, ami külön elemekből illeszthető össze. Így hívhatja életre az elképzelésének, illetve szobája méretének leginkább megfelelő kombinációt. Az alábbi színekben készülnek: sonoma tölgy világos,erezett fehér. Betét színek:fehér, capuccino.
Bling elemes bútorcsalád
Bling elemes bútorcsalád
Egyre nagyobb teret hódítanak a minimál stílusú bútorok, egyedi megjelenésűvé téve otthonunkat. Magasfényű betétek választásával még exkluzívabbá tehető az összeállítás.
Ajánlott színkombinációk: dijoni dió-magasfényű fekete, világos sonoma tölgy-magasfényű fehér.
River elemes bútorcsalád
River elemes bútorcsalád
Divatos és modern megjelenés, gazdag elemválaszték jellemzi a termékcsaládot, melynek különlegességét a frontokon található eltérő színű betét adja.Nappali,háló, ifjúsági illetve étkezőszobák berendezéséhez egyaránt ideális.
Franciágyvázak, heverővázak, ágyneműtartók
Franciágyvázak, heverővázak, ágyneműtartók
Zero, Mozaik, Idill és Nexus bútorcsaládokhoz ajánlott franciaágyvázak, heverővázak és ágyneműtartók találhatóak ebben a csoportban. A fent említett bútorcsaládokkal megegyező színválasztékban kérhetőek az itt felsorolt termékek, így azokat kiegészítve harmonikusan rendezhetjük be hálószobánkat.
Dávid és Góliát elemes bútorcsalád
Dávid és Góliát elemes bútorcsalád
A Dávid és Góliát magyar bútorcsalád laminált bútorlapból készült, 9 féle színben, 2mm-es műanyag élzárással rendelhető. Igény szerint összeállítható, variálható, bármikor átrendezhető, bővíthető, sőt a Balázs polcokkal is kombinálható. Lapra szerelten kerül átadásra.
Mini, Midi, Maxi elemes bútorcsalád
Mini, Midi, Maxi elemes bútorcsalád
Elemes rendszerű variálható bútorcsalád, melyet egyszerű, dekoratív vonalvezetése egyaránt alkalmassá teszi nappali- vagy hálószoba berendezésére. Modern, tartós fémfogók emelik a bútor megjelenését és színvilága is csak hozzá ad megjelenéséhez.
Diego elemes bútorcsalád
Diego elemes bútorcsalád
A Diego bútorcsalád különlegességét az alapanyagok egyedi kombinációja adja. A fehér festett MDF szekrények önmagukban is egyfajta rendezettséget sugallnak szögletes formavilágukkal és szinte észrevétlen marás mintázatukkal, de emellett szinte már látványban is üde színfoltjai a lakótérnek. Ez a frissítő tisztaság érzet remek párosítás a tölgyfa díszítés meleg barnás árnyalatával, amely nemcsak keretbe foglalja a bútorzatot, de a természetet is észrevétlenül lopja be a szürke hétköznapokba. Az ajtók, fiókok a legmodernebb ütközéscsillapítós megoldással rendelkeznek, s emellett elmondható a fiókokról még, hogy kiesésgátló szerelvénnyel is felszereltek. Elem kínálatát tekintve is számtalan lehetőséget hordoz magában, mert a nappali vitrines összeállítástól kezdve a hálószobán keresztül az étkezőig széleskörűen hasznosítható.
Elpasso elemes bútorcsalád
Elpasso elemes bútorcsalád
Rendezettség, egyszerűség, harmónia jellemzi az Elpasso bútorcsaládot. Zárt rendszerű formatervezett világa semmit nem mond el használójának személyiségéről, mert minden árulkodó jegyet eltüntet. Kifinomult rejtett fogantyús megoldása az elegancián túlmutatva, egyfajta játékosságot is hivatott megjeleníteni. Világos pasztell árnyalata nemcsak hangulatában, de tapintásában is visszaidézi a fa természetes, idő rajzolta barázdáit. Néhány elemből megvalósítható álmaink otthona.
Leonardo elemes bútorcsalád
Leonardo elemes bútorcsalád
A Leonardo termékcsaládokat a mai modern kor világához igazodó letisztult formavilág jellemzi, amely méltán népszerű a nemzetközi piacon is. Keretszerű díszítése a minimal stílusirányzat védjegyeit hordozza magában, s ezenfelül a legmodernebb technikai megoldásokkal is rendelkezik mint a ledes fényforrás vagy csillapítós vasalatok. A ledes világítás amellett, hogy költséghatékony, energiatakarékos, dekoratív is. Design megjelenés, átláthatóság, rendezettség, kifinomult ízlésvilág, s mindez kétféle színkombinációban, határtalan lehetőségekkel, teljesen az egyedi igényekhez alkalmazkodva tudjuk kínálni.
Ares elemes bútorcsalád
Ares elemes bútorcsalád
Abszolút a modern lakberendezést képviseli megjelenésében, formai kialakításában az Ares nappali elemes bútorcsalád. Minimalista stílus, visszafogottság jellemzi, s ugyanakkor világos, pasztell színvilága térnövelő hatással is rendelkezik. Míg a vitrinkombináció diszkrét, ledes megvilágítású polcai a lakótér esztétikai megjelenéséért felelősek, addig a zárt rendszerű szekrényelemek a praktikumot hivatottak szolgálni, fenntartva a rendezettség látszatát. Mindezek mellett a legmodernebb technikai megoldások is tetten érhetők a szekrény elemek ajtó és fiókcsillapítós vasalataiban, amelynek köszönhetően biztosított a hangtalan záródás.
Róma elemes bútorcsalád
Róma elemes bútorcsalád
A magasfényű fehér fronttal rendelkező Róma bútorcsalád matt szürke/szil színű bútorlapból készül, Modern nappali szekrénysor led világítással, üveg polcokkal, fogantyúja kissé süllyesztett kialakítású, szépen erezett mintával. Lapra szerelten kerül átadásra.
Koen elemes bútorcsalád
Koen elemes bútorcsalád
Régi idők hangulatát megidéző laminált bútorlapból készült termékcsalád, amelynek különlegességét keretléce illetve cizellált fogantyúja adja. Gazdag elemválasztékának és elemes rendszerének köszönhetően nappali-, háló- , dolgozó és előszoba enteriőrök kialakítására is alkalmas.
Koen-II elemes bútorcsalád
Koen-II elemes bútorcsalád
Feltöltés alatt...
Passionata elemes bútorcsalád
Passionata elemes bútorcsalád
Modern irányvonalat képviselő bútorcsalád, amelynek akár néhány eleme is számtalan lehetőséget kínál. Diszkrét, visszafogott díszítő betétje, amely egyben fogantyú megoldása is, odavonzza a tekintetet, összhatásában pedig dekoratív, trendi megjelenést kölcsönöz a szekrény elemeknek. Pakolhatóságát tekintve is többfunkciós lehetőséget biztosít azáltal, hogy a zárt polcos kialakítástól kezdve, a fiókos, vitrines, nyitott tárolási megoldásig minden tárgynak adott helye van.
Torino elemes bútorcsalád
Torino elemes bútorcsalád
A Torino bútorcsalád a modern stílusvilág jegyeit ötvözi a retró életérzéssel. Formai kialakítását tekintve egyszerű, letisztult irányvonalakkal rendelkezik, lábazatát tekintve ellenben egy békés, hajdanvolt világot idéz fel az emberben. Két különböző korszak értéke jelenítődik meg egy terméken belül, amely azonban összeségében harmóniát, rendezettséget sugall. A lábazat kialakítás előnye, hogy nem maradhat rejtve egyetlen porszem sem, hiszen könnyedén tisztán tartható a padlózat. Egyediségét rendkívül dekoratív fogantyú megoldásának köszönheti, amely a szekrények, komódok díszítőeleme is egyben, továbbá funkcionalitását tekintve észrevétlenül rejtőzhet.
Aztéka elemes bútorcsalád
Aztéka elemes bútorcsalád
Modern, tiszta vonalvezetés, fiatalos külső, lekerekített formák. Gyönyörű magasfényű fehér front, mágikus wenge dekorral. Robosztus, jól pakolható elemek sokasága található az Aztéka bútorcsalád tagjai között. Ez az a system, ahol a modern megjelenés nem megy a pakolhatóság rovására.
Nepo elemes bútorcsalád
Nepo elemes bútorcsalád
Variálható elemes kisbútorcsalád, előszobába, nappali vagy ifjúsági szobába egyaránt ajánlott, sonoma tölgy és sonoma tölgy-fehér színkombinációban.
Loren elemes bútorcsalád
Loren elemes bútorcsalád
A Loren bútorcsalád formavilágával első ránézésre talán a klasszicista stílust jeleníti meg, de ugyanakkor a mai kor formavilágához igazodva egyfajta időtlenséget is képvisel. A bútorcsalád különlegességét finoman megmunkált fogantyújának, ívelt élzárásainak, ledes megvilágítású üvegpolcainak köszönheti, továbbá keretes megoldása egyfajta rendezettséget sugall. A bútorcsalád gazdag elemválasztéka lehetővé teszi a teljesen személyre szabott, egyedi összeállítás lehetőségét is, melynek csak az ember fantáziája szabhat határokat.
Livo elemes bútorcsalád
Livo elemes bútorcsalád
Az eleganciát hivatott megjeleníteni a magasfényű ajtófronttal rendelkező Livo elemes bútorcsalád, amelynek elemválasztéka elsődlegesen nappali összeállítások kialakítására alkalmas. Dekoratív fekete-fehér színvilága már önmagában is harmóniát sugall. A lakóteret különleges fénybe öltöztetheti ledes megvilágítású vitrines kombinációja, s további extrát nyújthatnak push-open nyitású fiókrendszerei. Az eredmény design megjelenés, átláthatóság, rendezettség, amely ugyanakkor kifinomult ízlésvilágra utal.
Elit elemes bútorcsalád
Elit elemes bútorcsalád
Modern technikai megoldásokkal kialakított szekrény. Push-open, azaz érintős nyitású ajtók, fióklassítós vasalatok ,különleges, egyedi színvilág, stabil, összeszerelt kivitel jellemzi. Üveges szekrényei ledes világításúak, amely amellett, hogy energiatakarékos, dekoratív is.
Obsession elemes bútorcsalád
Obsession elemes bútorcsalád
Különleges megjelenésével az Obsession bútorcsalád kínálatunk egyik igazán kedvelt darabja. Színvilágát tekintve meleg hatást kölcsönöz a magasfényű cappuccino-saleve kombináció. A nappali bútort szembetűnő design-s fogantyúval díszítették, LED világítással látták el. Jellegzetességei közé tartozik, hogy fiókjai lassító mechanikával felszereltek
Dome elemes bútorcsalád
Dome elemes bútorcsalád
A magas-fényű frontbetéttel rendelkező Dome laminált bútorcsalád 8 féle eleméből és kétféle színválasztékából rendezheti be hálószobáját. Lapra szerelten kerül átadásra.
Stylius elemes bútorcsalád
Stylius elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusú bútorcsalád antikolt cseresznye színben, melynek különlegességét a tetőléc és lábazat kialakítása, továbbá a frontokon található egyedi kialakítású fogantyú és MDF díszléc adja. Gazdag elemválasztékából egyaránt berendezhető előszoba , nappali, háló és/vagy étkezőhelység.
White elemes bútorcsalád
White elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusú bútorcsalád antikolt fehér színben, melynek különlegességét a tetőléc és lábazat kialakítása, továbbá a frontokon található egyedi kialakítású fogantyú és MDF díszléc adja. Gazdag elemválasztékából egyaránt berendezhető előszoba , nappali, háló és/vagy étkezőhelység.
Kaspian elemes bútorcsalád
Kaspian elemes bútorcsalád
A Kaspian (lapra szerelt kivitel)-16mm-es bútorlapból készült,2mm-es ABS(műanyag) élzárással kombinált termékcsalád. Rejtett fogantyús kialakítás, Country stílusú sima, letisztult frontfelületek. Különleges kialakítású, kerekített élzárás az ajtófrontokon, 35mm-es keretléces díszítéssel. Színazonos hátfallal.
Indiana elemes bútorcsalád
Indiana elemes bútorcsalád
Az Indiana termékcsalád az évek óta egyre népszerűbb tengerész stílusirányzatot jeleníti meg formavilágával, veretes sarokdíszítéseivel, cizellált fogantyúival, ahol egy fárasztó nap után az ember úgy érezheti, hogy kikötött a békesség a szigetén. Gazdag elemválasztéka lehetővé teszi amerikai konyhás nappalik, lakószobák berendezését éppen úgy, mint akár dolgozószoba kialakítását.
Stonno elemes bútorcsalád
Stonno elemes bútorcsalád
A Stonno összeállítás minden darabja már a futurisztikus lakberendezés stílusjegyeit magán viselő bútorcsalád. Mindez arculat megjelenésében is tetten érhető, légies lábazat kialakításában, továbbá a beton-fehér színek párosításában is. Alapanyagát tekintve is a legmodernebb megoldásokkal rendelkezik, push-open nyitású fiókrendszerével éppen úgy, mint a tartósságot és esztétikumot egyszerre megjelenítő MDF bútorlap. A szokványostól eltérő, nagyon modern, ami ugyanakkor minden túlzásoktól mentes. Egyszerű, szellős formavilága megkönnyíti a lakótér megtervezését, átrendezését, és néhány elemből pillanatok alatt összeállítható álmaink nappalija.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu