Szép és praktikus konyhabútor... Ez minden háziasszony álma! Az itt bemutatásra kerülő termékek ezen igény megvalósításához nyújtanak segítséget. Különböző kategóriájú és stílusú változatok készülnek, így lehetőség nyílik egyszerűbb vagy igényesebb konyhák berendezésére is.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Konyhastúdiónkban szakértő kollégák háromdimenziós látványtervező programmal segítik Önt a legmegfelelőbb összeállítás kiválasztásában!

Nézze át kínálatunkat és válassza ki melyik bútorcsalád illene leginkább az Ön otthonába. A kiválasztott bútorcsaládnál megtalálja
3D KONYHATERVEZŐ programunkat amivel gyors telepítést követően megjelenik Ön előtt álmai konyhája. Tervezzen velünk!
Klasszikus konyhabútor
Klasszikus konyhabútor
Klasszikus konyhabútoraink jellegzetes stílusjegyei a kifinomult elegancia, kerámiabetétes kézműves fogantyúk használata, markáns párkánylécekkel, és díszítő elemek esetenként piaszterek bevonásával. Felépítésében sohasem megy ki a divatból. Mindig, a régi idők eleganciáját, nagyvonalúságát, bőségét tükrözi.
Bőséges szín, forma és elemkínálat lehetővé teszi a kialakítások változatos megvalósítását.
Modern konyhabútor
Modern konyhabútor
A stílus legfőbb jellemzője hogy a teret geometrikus formákra egyszerűsített alapelemekből építi fel, a funkciónak megfelelően.
Letisztult formavilág, fiatalos és változatos színek jellemzik a modern típusú konyhabútorainkat.
Eco konyhabútorok
Eco konyhabútorok
Kedvező áru konyhák, többféle színben kérhetőek és az összeállítás elemein felül egyes típusokhoz bővítés céljából kiegészítő darabok is rendelhetőek.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu