Konyhai készülékek
Sütők
Sütők
A beépíthető és szabadonálló sütők széles választéka megtalálható kínálatunkban, a modern inox, vagy üveg felületű, és a hagyományosabb stílust kedvelőknek pedig a rusztikus kivitelű sütők egyaránt. A funkciók tekintetében is bárki megtalálhatja a számára megfelelőt, a kínálatunkban szereplő készülékek között. Néhány ismert márka a forgalmazott termékek közül: Zanussi,AEG,Electrolux,Bosch,Beko,Candy,Teka,Gorenje,Cata,Nodor.
Főzőlapok
Főzőlapok
A főzőlapok közül megtalálható választékunkban, a hagyomásnyos és WOK égős gázlapok, kerámia, és indukciós főzőlapok, és domino lapok egyaránt, inox, üveg, és rusztikus kivitelben, különböző méretekben, minden igényt szerint. A főzőlapok mindegyike önállóan, vagy sütővel kombinálva is beépíthető. Néhány ismert márka a forgalmazott termékek közül: Zanussi,AEG,Electrolux,Bosch,Beko,Candy,Teka,Gorenje,Cata,Nodor.
Páraelszívók
Páraelszívók
Kínálatunkban több száz elszívó közül választhat, melyek között megtalálhatók a legkedveltebb beépíthető elszívók, a hagyományos, és kürtős elszívók, a dekoratív sziget elszívók különböző változatai, illetve a speciális pultba építhető páraelszívók, és a mennyezetbe építhető páraelszívók egyaránt. A legkedveltebb prémium márkák közül válogathat, ezek közül néhány: Falmec, Sirius, Nodor, Cata, Smeg, Elica
Beépíthető mikrók
Beépíthető mikrók
A beépíthető mikrók között található felső szekrénybe, illetve torony szekrénybe beépíthető változat is, a mikrok között találunk olyat amely sütő+mikro funkcióval rendelkezik vagy sütő+grill funkcióval, design-ja minden esetben a sütőhöz illeszkedik vagyis létezik inox, üveg, de rusztikus kivitelű is.
Hűtők
Hűtők
A beépíthető és szabadonálló hűtők között találunk munkapult alá építhető kishűtőt, félmagas kombinált hűtőt fagyasztóval vagy anélkül, illetve magas hűtőt fagyasztós alsó résszel. A borhűtők közül szintén számtalan variációt kínálunk, a 7-87 palack-kapacitásig. Néhány kiemelt márka:Liebherr,Beko,Electrolux,Dunavox
Mosogatógépek
Mosogatógépek
A mai kor konyhájából már nem hiányozhat a mosogatógép, ez ma már minden konyha felszereltségéhez hozzátartozik. Kínálatunkban találhatók szabadon álló, csak a munkapult alá tolható mosogatógépek, és konyhabútorba beépíthető mosogatógépek is. Ezek 45, és 60 cm-es szélességekben kaphatóak, és választhatunk látszó, illetve rejtett kezelőpaneles változatok között. Néhány ismert márka: Cata, Gorenje, AEG, Elektrolux.
Borhűtők
Borhűtők
Kínálatunkban is megjelentek az esztétikai látványnak sem utolsó bortárolók, borhűtők, melyek számtalan típusban elérhetők. A kiválasztásnál az egyík fontos szempont, hogy mennyi palack kapacitású hűtőre van szükségünk, egyzónás, vagy többzónás hűtésre van-e szükség, illetve fontos szempont az energiafelhasználás is, a készülékek között szabadonálló és beépíthető típusok is megtalálhatók. Néhány ismert márka a forgalmazott készülékek közül: Dunavox, Candy, Cata, Nodor.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu