Beépíthető készülékek
Beépíthető sütők
Beépíthető sütők
A beépíthető sütők széles választéka megtalálható kínálatunkban, a modern inox, vagy üveg felületű, és a hagyományosabb stílust kedvelőknek pedig a rusztikus kivitelű sütők egyaránt. A funkciók tekintetében is bárki megtalálhatja a számára megfelelőt, a kínálatunkban szereplő készülékek között. Néhány ismert márka a forgalmazott termékek közül: Zanussi,AEG,Electrolux,Bosch,Beko,Candy,Teka,Gorenje,Cata,Nodor.
Beépíthető főzőlapok
Beépíthető főzőlapok
A főzőlapok közül megtalálható választékunkban, a hagyomásnyos és WOK égős gázlapok, kerámia, és indukciós főzőlapok, és domino lapok egyaránt, inox, üveg, és rusztikus kivitelben, különböző méretekben, minden igényt szerint. A főzőlapok mindegyike önállóan, vagy sütővel kombinálva is beépíthető. Néhány ismert márka a forgalmazott termékek közül: Zanussi,AEG,Electrolux,Bosch,Beko,Candy,Teka,Gorenje,Cata,Nodor.
Páraelszívók
Páraelszívók
Kínálatunkban több száz elszívó közül választhat, melyek között megtalálhatók a legkedveltebb beépíthető elszívók, a hagyományos, és kürtős elszívók, a dekoratív sziget elszívók különböző változatai, illetve a speciális pultba építhető páraelszívók, és a mennyezetbe építhető páraelszívók egyaránt. A legkedveltebb prémium márkák közül válogathat, ezek közül néhány: Falmec, Sirius, Nodor, Cata, Smeg, Elica
Beépíthető mikrók
Beépíthető mikrók
A beépíthető mikrok között található felső szekrénybe, illetve torony szekrénybe beépíthető változat is, a mikrok között találunk olyat amely sütő+mikro funkcióval rendelkezik vagy sütő+grill funkcióval, design-ja minden esetben a sütőhöz illeszkedik vagyis létezik inox, üveg, de rusztikus kivitelű is.
Beépíthető hűtők
Beépíthető hűtők
A beépíthető hűtők között találunk munkapult alá építhető kishűtőt, félmagas kombinált hűtőt fagyasztóval vagy anélkül, illetve magas hűtőt fagyasztós alsó résszel. A borhűtők közül szintén számtalan variációt kínálunk, a 7-87 palack-kapacitásig. Néhány kiemelt márka:Liebherr,Beko,Electrolux,Dunavox
Beépíthető mosogatógépek
Beépíthető mosogatógépek
A mai kor konyhájából már nem hiányozhat a mosogatógép, ez ma már minden konyha felszereltségéhez hozzátartozik. Kínálatunkban találhatók szabadon álló, csak a munkapult alá tolható mosogatógépek, és konyhabútorba beépíthető mosogatógépek is. Ezek 45, és 60 cm-es szélességekben kaphatóak, és választhatunk látszó, illetve rejtett kezelőpaneles változatok között. Néhány ismert márka: Cata, Gorenje, AEG, Elektrolux.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00