HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

DESIGN konyhai falipanel: egy új dimenzió a falburkolásban

WalQa Design konyhai falipanel: Ahol a kreativitás és a minőség találkozik
A konyhafelújítás még soha nem volt ennyire egyszerű!
A konyhai falburkoló megoldás kitűnő választás csempe helyett. Nem kell szakemberre várnod a burkoláshoz, könnyedén fel tudod szerelni akár Te magad is!
Design konyhai falipanel jellemző tulajdonsága:
Szaktudás nélkül felhelyezhető
Speciális UV festéssel készül
Ragyogó, mint az üveg
Használhatod csempe helyett
Rendkívül jó minőségű,
120 fokig hőálló,
Vízálló
Magas szilárdság és ütésálló képesség
Nagyon rugalmas, nem törékeny.
2 mm vastagságú, így nagyon egyszerűen kezelheted, könnyedén szállíthatod.

Helyszíni felmérésre sincs szükséged. A konyhapanelt saját otthonodban tudod vágni, fűrészelni és fúrni is. Felszerelésnél nem kellenek sínek és rögzítőpontok. A ragasztáshoz oldószermentes ragasztót ajánlunk, amellyel tényleg egyszerű lesz a felhelyezés.

WalQa Design konyhai falipanel: A Te otthonod, a Te stílusod!- a Te konyhád!

Válassz olyan színt vagy mintázatot, mely teljesen egyedivé varázsolja konyhádat! Az elegánstól a vagányig, a mókástól a klasszikusig, nálunk több, mint 100 minta közül válogathatsz. Megvalósítjuk teljesen egyedi elképzelésedet is: legyen az a mai divat szerinti trendi konyha vagy legyen valami örök klasszikus. Választhatod blokk konyhákhoz, kisebb felületen, de bátran ajánljuk design konyhákba is, mert garantáltan a lakás középpontja lesz.
Válogass nyugodtan a rendkívül sok minta közül, ha épp úgy tartja kedved betoppanhatsz egy erdőbe, vagy ínycsiklandozó ételek között tálalhatod a saját főztödet, de ha a minimál a szíved csücske, akkor akár egy letisztult formavilág látványa is megszépítheti a főzés örömét.
Bármilyen ötleted van, mi megalkotjuk. Ha megunod, csak keress egy másik mintát és könnyedén kicserélheted! A konyhai falipanelt akár évszakok szerint is váltogathatod!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!