RS Bútor
HA BÚTORT KERES!
Beko hűtő
Leírás
Szabadonálló alulfagyasztós hűtőszekrény
Szín: Prinpia
4 üvegpolc
4 ajtórekesz
3 fiókos fagyasztó
Bortároló rács
Megfordítható ajtó
Elektronikus vezérlés
Belső LED kijelző
Gyorshűtési opció
Gyorsfagyasztás
Holiday üzemmód
EcoMode
Nyitott ajtó figyelmeztetés
Gyerekzár
No Frost hűtési rendszer: automatikus fagyasztó-leolvasztási rendszer, a hűtőtér hátfalán lévő ventilátor gondoskodik a hideg levegő gyors és egyenletes keringéséről. Az intenzív légáramlás miatt a belső terek szinte semmit sem deresednek, tehát nincs szükség leolvasztásra.
NeoFrost: 3 különálló hűtési rendszer. A NeoFrost Dual Cooling különálló hűtési rendszerei ideális légáramlást és optimális hőmérsékletet biztosítanak a fagyasztó és a hűtő rész számára is. Ennek eredményeként az étel tovább friss marad, emellett nem képződik jég és a szagok sem keverednek.
ProSmart inverteres kompresszor: gyorsabb hűtést biztosít kevesebb energiából és negyed olyan hangosan, mint a hagyományos hűtőszekrények kompresszorai. Gyorsabban alkalmazkodik a hőmérséklet változásaihoz, hosszabban frissen tartja az élelmiszert, csökkenti az áramszámlát, és mindezt egyszerre.
SmoothFit: 90°-os ajtónyitás a kényelem érdekében. Egyes konyháknál a rossz helyeken levő készülékek miatt kihívást jelentő elrendezéssel kell megküzdeni. A SmoothFit ajtó 90 fokra kinyitva sem nyúlik túl az oldalpanelen, ami azt jelenti, hogy a hűtőszekrény egyszerűen betolható a sarokba vagy a fal mellé anélkül, hogy az akadályozná a használatát. És ekkor a tálcák is teljesen kihúzhatók!

- 362 liter
- zajszint:37dB
- NoFrost
- energiaoszt.:A+++

Cikkszám: ABE0093AKC

Beko hűtő

szabadonálló, MCNA-406I40XB

3-4 héten belül
Méret: 60*203*67

186990 Ft
Várható szállítási költség:
4 500 Ft-tól
(Az ár bruttóban értendő, az ÁFÁ-t tartamlazza.)

Beko bútorcsalád

Beko bútorcsalád