Csatlakozz TE is az RS Bútor csapatához!


Az RS Bútor stabil, megbízható magyar vállalatként már 27 éve jelentős szerepet tölt be a magyar lakberendezési szektorban.
Forgalmazott termékeink meghatározó része hazai gyárakból érkezik.
Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően több területünk támogatásához új kollégákat keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba.

Miért érdemes hozzánk jönnöd?

Tréning

Értékes tudást szerezhetsz a lakberendezésről és megismerheted a minőségi bútor titkát partnereink által tartott színvonalas szakmai továbbképzéseinken és mentorok által vezetett belső képzéseinken.

Karrierút, megbecsülés

27 éves stabil pozíciónkat szakértő munkatársainkkal együtt építettük. Hosszú távú, személyre szabott karrierutat, széles körű és változatos fejlődési lehetőséget biztosítunk. Legyél egy terület specialistája majd idővel akár a vezetője is. Csak rajtad múlik.

Juttatások, előnyök

A versenyképes garantált jövedelmen felül teljesítményarányos juttatásokkal értékeljük a munkád. A hétvégi munkavégzést prémiummal ismerjük el. Minden vasárnap szabad az év első 9 hónapjában. Dolgozói kedvezményekkel segítjünk az otthonod berendezését.

Szabadidős tevékenység

Nálunk részt vehetsz ingyenes szabadidős tevékenységeken, trendi csapatépítő programjainkon, valamint kiállításainkon is, legyen az egy mozi, balatoni vitorlázás, minigolf, bowling, közös vacsora vagy a Konyhakiállítás.

Jó csapat

Egy fiatalos, lendületes és összetartó csapat vagyunk, akik számíthatnak egymásra.

Jelentkezés

Legyél Te is az RS csapat tagja!Úgy érzed indulhat a csapatmunka? Csatlakozz TE is az RS csapatához!

Aktuális állásajánlataink

Ha szeretnél jelentkezni az RS csapatába, kérjük küldd el fényképes önéletrajzodat az alábbi listán szereplő valamelyik nyitott pozíciónk megjelölésével az allas@nullrs.hu e-mail címre.

 • Adminisztratív ügyintéző - pénztárkezelő

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. udvarias, vevőbarát ügyintézés, szállítólevelek, nyilvántartások ellenőrzése, árumozgáshoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, pénztárkezelési feladatok, precíz pénzkezelés és szakszerű bizonylatkezelés. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel és van kereskedelemben szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Bútor értékesítő - Budapest

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, legjobb értékesítőinket negyedévente külön díjazzuk, részt vehetsz színvonalas szakmai képzéseinken, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. az érdeklődők és a vásárlók udvarias és teljeskörű tájékoztatása, kiszolgálása, megrendelések rögzítése, kreativitásoddal közreműködhetsz az eladótér esztétikus kialakításában. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel és van kereskedelemben szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  18. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Bútor értékesítő - Budaörs

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, legjobb értékesítőinket negyedévente külön díjazzuk, munkába járásod költségét megtérítjük, részt vehetsz színvonalas szakmai képzéseinken, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. az érdeklődők és vásárlók udvarias és teljeskörű tájékoztatása, kiszolgálása, online és offline megrendelések rögzítése, számlázási, pénztárosi feladatok ellátása, szállítási megrendelések rögzítése, továbbá kreativitásoddal közreműködhetsz az eladótér esztétikus kialakításában is. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel és van kereskedelemben szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  Budaörs
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Konyhabútor értékesítő - Budapest

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, legjobb értékesítőinket negyedévente külön díjazzuk, részt vehetsz színvonalas szakmai képzéseinken, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. az érdeklődők és a vásárlók udvarias és teljeskörű tájékoztatása, kiszolgálása, 3D-s konyhabútor tervezés, megrendelések rögzítése, kreativitásoddal közreműködhetsz az eladótér esztétikus kialakításában. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja, 3D tervező programok ismerete. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel és van kereskedelemben szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  18. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Irodabútor értékesítő

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, legjobb értékesítőinket negyedévente külön díjazzuk, részt vehetsz színvonalas szakmai képzéseinken, Budapesten kívüli munkavégzés esetén utazási költségedet megtérítjük, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. érdeklődők és a vásárlók udvarias és teljeskörű tájékoztatása és kiszolgálása irodabútor részlegen, online és offline megrendelések rögzítése, kreativitásoddal közreműködhetsz az eladótér esztétikus kialakításában. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja, van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel és van kereskedelemben szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  18. kerület
  Budaörs
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Raktáros - Budapest

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. a beszállított termékek szakszerű átvétele, a bútorok kezelése, pontos összeszerelése, az árumozgatása, az értékesített bútorok árukiadásra történő összekészítése, árukiadás, egyéb raktári folyamatokban való részvétel. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, közvetlen személyiség vagy, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  18. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Raktáros - Budaörs

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, munkaruhát biztosítunk, munkába járásod költségét megtérítjük, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. a beszállított termékek szakszerű átvétele, a bútorok kezelése, pontos összeszerelése, az árumozgatása, az értékesített bútorok árukiadásra történő összekészítése, árukiadás, egyéb raktári folyamatokban való részvétel. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, közvetlen személyiség vagy, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  Budaörs
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • Vevőszolgálati munkatárs

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, ahol megbecsüljük a munkádat, lendületes, fiatalos csapat vár rád, belépéskor szakmai képzés és mentor melletti betanulás, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, béren kívüli jutattással, hétvégi pótlékkal, munkaruhát biztosítunk, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, szabadidős tevékenységeinken, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon. az információs vonalak szakszerű fogadása, vásárlók tájékoztatása, a felmerülő kérdésekkel kapcsolatos segítségnyújtás, panaszügyintézés, a különböző csatornákon beérkező kérések kezelése, megválaszolása, áruhitel ügyintézéshez kapcsolódó tájékoztatási és adminisztrációs feladatok ellátása. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, kiváló kommunikációs és problémamegoldó képességgel rendelkezel, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz csapatban dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel, van kereskedelemben/vevőszolgálaton szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • B2B értékesítő

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, ahol megbecsüljük a munkádat, lendületes, fiatalos csapat része lehetsz, versenyképes jövedelemben és kiemelkedő havi juttatásokban részesülhetsz, legjobb értékesítőinket negyedévente külön díjazzuk, részt vehetsz színvonalas szakmai képzéseinken, Budapesten kívüli munkavégzés esetén utazási költségedet megtérítjük, munkaruhát biztosítunk, részt vehetsz szabadidős tevékenységeinken, részt vehetsz trendi csapatépítő programjainkon, ingyenesen részt vehetsz a kiállításainkon, dolgozói kedvezményt kaphatsz termékeinkből. vállalatok, vállalkozások felkeresése, tájékoztatása, a bejövő vállalkozói érdeklődőkkel a kapcsolat felvétele, ajánlattétel, online és offline megrendelések rögzítése, komplett projekt nyomonkövetés, managelés. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz önállóan és csapatban is dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja. van középfokú végzettséged, rendelkezel felhasználói szintű számítógépes ismerettel és van kereskedelemben szerzett tapasztalatod. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • HR munkatárs

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, ahol megbecsüljük a munkádat, összetartó csapat része lehetsz, szakmai fejlődési lehetőség, teljes munkaidős foglalkoztatás. részvétel az új munkatársak kiválasztásában, toborzási feladatok ellátása, interjúk szervezése, munkaügyi adminisztrációs feladatok ellátása, oktatási nyilvántartások vezetése, munkaruha bevételezés-és kiadás bonyolítása, nyilvántartása, céges rendezvények szervezésében és lebonyolításában való részvétel. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz önállóan és csapatban is dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja, rendelkezel HR területen szerzett tapasztalattal (1-3 év). rendelkezel szakirányú végzettséggel, elhívatott vagy szakmádban, kiváló kommunikációs és problémamegoldó készséged van, percízen és önállóan is tudod végezni a munkád, magabiztosan használod a számítógépes programokat. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
 • HR gyakornok

  Amennyiben csatlakozol az RS Bútoráruház csapatába tagja lehetsz egy 27 éves stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnak, ahol megbecsüljük a munkádat, összetartó csapat része lehetsz, szakmai fejlődési lehetőség, szükség esetén a nálunk töltött időt leigazoljuk a felsőoktatási intézmény felé. részvétel az új munkatársak kiválasztásában, toborzási feladatok ellátása, interjúk szervezése, munkaügyi adminisztrációs feladatok ellátása, oktatási nyilvántartások vezetése, munkaruha bevételezés-és kiadás bonyolítása, nyilvántartása, céges rendezvények szervezésében és lebonyolításában való részvétel. Rád váró feladataink Örömmel vesszük, ha kedves, közvetlen, mosolygós személyiség vagy, tudatos és célorientált vagy, munkádat igényesen és precízen végzed, szeretsz önállóan és csapatban is dolgozni, dinamikus személyiséged a többieket is magával ragadja, HR/Humán vagy gazdasági szakirányon folytatott nappali felsőfokú tanulmányok, kiváló kommunikációs és problémamegoldó készséged van, percízen és önállóan is tudod végezni a munkád, minimum heti 20 óra munkavégzés vállalása. Te vagy az ideális jelölt, amennyiben Munkavégzés helye:
  13. kerület
  Jelentkezés:
  allas@nullrs.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Húsvéti ünnepi nyitvatartás:
2020. április 10-én (Péntek): Zárva
2020. április 13-án (Hétfő): Zárva

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu