Valódi borovi fenyőből, igényes kivitelben, kiváló minőségben készülő termékek, amelyek különböző helyiségek berendezését is lehetővé teszik. A bútoroknak kellemes hangulatot kölcsönöz a természetes faanyag és a modern, mutatós formatervezés.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
eTetris
eTetris
Forradalmian új köntösbe öltöztetett termékcsalád, amelynek alapanyaga válogatott minőségű faanyag, amely a nemzetközi trendek világában is megállja a helyét. Minden zárt szekrénytest belül furatos oldalfallal készül, azaz a polcok több helyzetben is elhelyezhetők, továbbá minden ajtós elemen csillapított csukódást biztosító pántok vannak és a fiókok is alapból fém görgős kivitelben készülnek. Az eTETRIS termékcsaládot modern, tiszta vonalvezetés, fiatalos külső, szögletes formavilág jellemzi, s mindezek mellett egyfajta játékosságot is rejt magában. A bútorcsalád elemei a tetrisz játékhoz hasonlóan egymásra építhetőek. Már 4-5 elem is számtalan módon kombinálható egymással. Az elemek különböző elrendezésével, kombinálásával széles körű felhasználást tesz lehetővé. A nappali lakótérből kiindulva a dolgozó-és gyerekszobán át az étkezőig, más-más termékcsaládokkal is tovább bővíthetőek (pl. vízió polcok, Vanessa étkezőasztal, stb).
Íróasztalok, számítógépállványok és kiegészítőik
Íróasztalok, számítógépállványok és kiegészítőik
Otthonunk elengedhetetlen részei az íróasztalok, számítógépasztalok. A fenyőbútorokkal hangulatosan berendezett lakás kiegészítői lehetnek az itt bemutatásra kerülő termékek. Tetszés szerint megtalálható az egyszerű asztal és a minden igényt kielégítő kombinált munkahely is.
Színes fenyőbútorok
Színes fenyőbútorok
A pácolt fenyő bútorok ötvözik a természetes alapanyagok eleganciáját a modern formák praktikusságával. Gazdag forma és méretválasztékból 15 féle pácszinnel kombinálható szekrények, komódok, ágyak és kiegészitők is megrendelhetők.
Kanapéágyak
Kanapéágyak
Tömör fenyőből készült bútorok, melyek természetes fa alapanyagukkal kellemes hangulatot kölcsönöznek bármely lakásnak. A kanapéágy borovi fenyőből készült, lakkozott kivitelben.
Ágyak, ágykeretek, gyerekágyak
Ágyak, ágykeretek, gyerekágyak
Elegáns, modern hatású fenyő-vázas termékek. Egyes bútorok nyers, lakkozott vagy pácolt vázzal kérhetőek. Ágykereteinkhez áruházunkban különböző komfortfokozatú ágybetétek vásárolhatók.
Szekrények
Szekrények
A Claudia szekrénycsalád valódi fenyőfából, lakkozott kivitelben készül. Gazdag formavilágukat az ívelt élek, a gömbölyű lábmegoldások és ehhez harmonizáló gömbfogantyúk jellemzik. A Sára illetve a Balázs tömör fából készült szekrény, mely kiválóan kombinálható a Petra és Réka komódokkal.
Komódok
Komódok
Praktikus és mutatós kisszekrények fiókos és polcos változatokban. Formailag szögletesebb illetve íves vonalvezetésű típusok különböztethetők meg. Előszobaszettek részeiként a leghasznosabbak, de önállóan is elhelyezhetők.
Polcok
Polcok
Elsősorban könyvek tárolására, de egyéb apró holmik, dísztárgyak számára is megfelelő polcok. Szobában vagy étkezőben egyaránt jól mutatnak, a gyerekek játékainak rendezett tárolására is kiválóan alkalmasak. Összeállítva és csomagolva kerülnek átadásra (kivéve a Viking polcok, azok lapra vannak szerelve).
Kisbútorok, kiegészítők
Kisbútorok, kiegészítők
Különböző funkciójú fenyőbútorok találhatóak ebben a fejezetben, amelyekkel nagyszerűen ki lehet egészíteni előszobánk, nappalink, vagy hálószobánk berendezését. Itt találhatók az előszobafalak, cipősszekrények, tv állványok, éjjeliszekrények, virágtartók, állófogasok és szobainasok.
Dohányzóasztalok
Dohányzóasztalok
Lakásunk, nyaralónk hasznos kiegészítői lehetnek a különböző típusú dohányzóasztalok. Ebben a csoportban szinte minden megtalálható, az egyszerűtől az ívelt lábakon álló, újságtartós kerekített lappal rendelkező asztalig.
Székek, Étkezők, Ülőkék
Székek, Étkezők, Ülőkék
Fenyőbútoraink a lakás bármely részére jól illeszkednek, jól mutatnak. A valódi és tömör fenyőfából készült asztalok a nap minden szakaszában biztosítják az ön kényelmét.
Solis bútorcsalád
Solis bútorcsalád
Feltöltés alatt....
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu