Laminált lapokból készülő, többelemes szekrénysorok nappali- és gyerekszobák berendezéséhez. A teljes ruhatár elhelyezésén kívül egyéb holmik tárolására is lehetőséget nyújtanak. Többféle méretben és stílusban készülnek.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Klasszikus szekrénysorok és kiegészítőik
Klasszikus szekrénysorok és kiegészítőik
Különböző stílusú bútoraink minden igényt kielégítenek, praktikusságuk, bővíthetőségük színesebbé teszik lakásunkat. Esetenként többféle kiegészítővel is kombinálhatóak, amik a külső megjelenésükben a szekrénysorhoz igazodnak.
Modern szekrénysorok
Modern szekrénysorok
Leginkább nappali szobákba ajánlható szekrénysorok, akasztós szekrényt és TV-s elemet is tartalmazó összeállításokban. Így a szobai díszek, könyvek és használati tárgyak mellett a ruházat és a televízió elhelyezése is megoldott. Különféle stílusú és hangulatú típusok közül választhat ízlése és igényei szerint a magyar bútorok közül.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu