Magyar Termék Nagydíjas irodabútor család. Az Extend egy modern vonalvezetésű, széles szín- és elemválasztékkal rendelkező irodabútor család. Az elemek vezetői és operatív irodák, tárgyalók, recepciók, irodai konyhák berendezésére is alkalmasak.
Extend irodabútorok segítségével egyszerűbb és igényesebb irodák berendezése egyaránt megoldható. A termékek ergonómiailag tökéletesre tervezettek. Az Extend irodabútor család előnyei: - 5 ÉV GARANCIA - Rendkívül tartós. - Masszív felépítésű. - Könnyen tisztítható. - Rövid határidővel hozzáférhető. ( 5 - 12 munkanap ) - Bőséges színválasztékkal rendelkezik. - Az elemek nagy része összeszerelten kerül átadásra.
 
Irodaszekrények
Irodaszekrények
Az Extend irodaszekrények 4 féle magassági és 2 féle szélességi mérete miatt optimálisan berendezhetők a különböző méretű irodák. Szekrénymagasságok. 1929 mm, 1529 mm, 1161 mm, 793 mm, asztal magas szekrényeké 720 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, tolóajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnyös ajtóval. A 2,3,4 rendezős szekrényekhez mindig kell tetőlapot rendelni a korpusz és a fogóprofil kialakítása miatt, 5 rendezős szekrényeknél válaszható.
Íróasztalok
Íróasztalok
Íróasztalok, munkahelyek széles választéka szerepel kínálatunkban. Alapkivitelben szintben állítható, bútorlapból készült lábbal kaphatók, de kérhetők különböző színű fémlábbal is. Nem tartalmaznak fiókot vagy egyéb zárt részt, de a "Konténerek, kiegészítők" csoportban vásárolható hozzájuk görgős aljzatú irattár.
Tárgyalóasztalok
Tárgyalóasztalok
A hagyományos tárgyalók mellett egyedi méretű és formájú tárgyalóasztal összeállítások is megvalósíthatóak. Használóinak kulturált és kényelmes tárgyalási környezetet biztosít. Egyes típusok lekerekítve és fémlábbal is kérhetőek.
Vezetői asztalok
Vezetői asztalok
Vezetői asztalok új és tetszetős formavilágot megteremtve a vezetői asztal kínálatunkban a hagyományos vezetői asztalokkal egyidejűleg a kombinálható vezetői munkahelyek is megjelennek. Vezetői asztalok lábszerkezetei csőláb, bútorlapból készült lapláb és fémláb kombinációival kérhetőek. Az elemek széles választéka lehetővé teszi, hogy zavartalanul dolgozhasson egyéniségének és munkakörének megfelelően berendezett irodájában.
Asztaltoldatok, kiegészítő asztalok
Asztaltoldatok, kiegészítő asztalok
Kapcsolódó asztalok speciális kialakításuknak köszönhetően új, egyedi formavilág valósítható meg irodájában. Kis helyigényük miatt praktikus kiegészítői a standard asztal választékunknak. A kapcsolódó asztalok lábszerkezetei csőláb, bútorlapból készült lapláb és fémláb kombinációival kérhetőek, ezzel elérve a személyre szabott formavilágot.
Konténerek, kiegészítők
Konténerek, kiegészítők
Konténerek, pultok, kiegészítők Különálló kiegészítők széles választéka, melyek még praktikusabbá, kényelmesebbé tehetik a berendezést és annak használatát. Itt találhatók az asztal alá, illetve mellé helyezhető fiókos konténerek, különböző méretű pultelemek, klaviatúratartók, és egyéb kiegészítők.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-15:00

Telefon: +36 (1) 329 0050 | E-mail: rsinfo@nullrs.hu