RS Bútor - kárpitosbútorok, konyhabútorok, fenyőbútorok, irodabútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, kanapék, ülőgarnitúrák, ágybetétek, matracok, bútoráruház

Információk

A termékről bővebb információt az gombra kattintva kaphat.

Amennyiben rendelkezésre áll további kép, azt a gombra kattintva, a használatot bemutató videót a gombra kattintva nézheti meg. A termékről készült fotó illusztráció, az ár a dekorációt nem tartalmazza! Az aktuális készlet a pillanatnyilag rendelkezésre álló mennyiséget mutatja az RS Központi raktárkészletén. Az egyes áruházak raktárkészlete ettől eltérő, akár bővebb is lehet. Amennyiben az internetes vásárlás lehetősége bíztosított a termékre vonatkozóan, akkor a terméket a kattintva tudja kiválasztani, melyről kívánságára árajánlatot küldünk az Ön címére.
A bolti akciós árak kizárólag az RS Áruházban kiállított termékekre, termékcsoportokra, vonatkoznak, az akció megadott időtartamán belül. Az aktuális akciókról érdeklődjön az RS Áruházban!
Amennyiben vásárolni kíván kérjük olvassa el a vásárlási feltételeket!


RichSoft®


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.
  Térdeplőszék gázlif.szür/fek.  
  47*49/59*64
  Térdeplőszék gázlif.szür/szür.  
  47*49/59*64
  Térdeplőszék gázlif.szür/kék  
  47*49/59*64
  Térdeplőszék gázliftes "R"  
  47*49/59*64