Orfűi Hegyiverseny OB+NEAFP
Orfű
2006. május 26-28.

Az Orfűi hegyi pálya a pécsi futamot válotta ki az idei évben. A mindenki számára ismeretlen terep komoly kihívást jelentett az egész mezőny számára. A pálya gyors vonalvezetése és bukótérmentes kialakítása nem adott lehetőséget a hibázásra.

Borbély Zsolt a BMW volánja mögött komoly fenntartásokkal vágott neki a viadalnak, hiszen egy hegyi pályán általa soha nem próbált autó, valamint egy teljesen ismeretlen pálya dupla kihívást jelent. Versenyzőnk a feladatot hibátlanul megoldva mindkét napot teljesítette. Szombaton a hatodik, vasánap az ötödik helyen végzett kategóriájában.

A Rich Motorsport másik versenyzője, Pólya Ádám is részt vett az orfűi futamon. |Képek| A fiatal pilóta meghívást kapott, hogy a jól megszokott BMW helyett egy D&W Mazdával vegyen részt az RX-8 kupában. Pólya Ádám szombaton még tapogatózva a 3. helyen ért célba az ugyanolyan teljesítményű, hátsókerék meghajtású RX-8-asok között, de vasárnap már az orfűi hétvége legjobb Mazdás idejét megfutva a dobogó 2. fokára állhatott.