Valódi borovi fenyőből, igényes kivitelben, kiváló minőségben készülő termékek, amelyek különböző helyiségek berendezését is lehetővé teszik. A bútoroknak kellemes hangulatot kölcsönöz a természetes faanyag és a modern, mutatós formatervezés.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Íróasztalok, számítógépállványok és kiegészítőik
Íróasztalok, számítógépállványok és kiegészítőik

Otthonunk elengedhetetlen részei az íróasztalok, számítógépasztalok. A fenyőbútorokkal hangulatosan berendezett lakás kiegészítői lehetnek az itt bemutatásra kerülő termékek. Tetszés szerint megtalálható az egyszerű asztal és a minden igényt kielégítő kombinált munkahely is.
Színes fenyőbútorok      
Színes fenyőbútorok

A pácolt fenyő bútorok ötvözik a természetes alapanyagok eleganciáját a modern formák praktikusságával. Gazdag forma és méretválasztékból 15 féle pácszinnel kombinálható szekrények, komódok, ágyak és kiegészitők is megrendelhetők.
Kanapéágyak      
Kanapéágyak

Tömör fenyőből készült bútorok, melyek természetes fa alapanyagukkal kellemes hangulatot kölcsönöznek bármely lakásnak. A kanapéágy borovi fenyőből készült, lakkozott kivitelben.
Ágyak, ágykeretek, gyerekágyak    
Ágyak, ágykeretek, gyerekágyak

Elegáns, modern hatású fenyő-vázas termékek. Egyes bútorok nyers, lakkozott vagy pácolt vázzal kérhetőek. Ágykereteinkhez áruházunkban különböző komfortfokozatú ágybetétek vásárolhatók.
Szekrények Elemjegyzék: 1.oldal 2.oldal 
Szekrények

A Claudia szekrénycsalád valódi fenyőfából, lakkozott kivitelben készül. Gazdag formavilágukat az ívelt élek, a gömbölyű lábmegoldások és ehhez harmonizáló gömbfogantyúk jellemzik. A Sára illetve a Balázs tömör fából készült szekrény, mely kiválóan kombinálható a Petra és Réka komódokkal.
Komódok Elemjegyzék: 1.oldal 2.oldal 
Komódok

Praktikus és mutatós kisszekrények fiókos és polcos változatokban. Formailag szögletesebb illetve íves vonalvezetésű típusok különböztethetők meg. Előszobaszettek részeiként a leghasznosabbak, de önállóan is elhelyezhetők.
Polcok Elemjegyzék: 1.oldal       
Polcok

Elsősorban könyvek tárolására, de egyéb apró holmik, dísztárgyak számára is megfelelő polcok. Szobában vagy étkezőben egyaránt jól mutatnak, a gyerekek játékainak rendezett tárolására is kiválóan alkalmasak. Összeállítva és csomagolva kerülnek átadásra (kivéve a Viking polcok, azok lapra vannak szerelve).
Kisbútorok, kiegészítők    
Kisbútorok, kiegészítők

Különböző funkciójú fenyőbútorok találhatóak ebben a fejezetben, amelyekkel nagyszerűen ki lehet egészíteni előszobánk, nappalink, vagy hálószobánk berendezését. Itt találhatók az előszobafalak, cipősszekrények, tv állványok, éjjeliszekrények, virágtartók, állófogasok és szobainasok.
Dohányzóasztalok      
Dohányzóasztalok

Lakásunk, nyaralónk hasznos kiegészítői lehetnek a különböző típusú dohányzóasztalok. Ebben a csoportban szinte minden megtalálható, az egyszerűtől az ívelt lábakon álló, újságtartós kerekített lappal rendelkező asztalig.
Székek, Étkezők, Ülőkék      
Székek, Étkezők, Ülőkék

Fenyőbútoraink a lakás bármely részére jól illeszkednek, jól mutatnak. A valódi és tömör fenyőfából készült asztalok a nap minden szakaszában biztosítják az ön kényelmét.

Megjegyzés:
Egyes fenyőbútorok rendelhetőek, másrészük azonban csak áruházunk készletéről vásárolható meg. Csomagolásuk általában hullámpapír, nagyrészük ragasztott eljárással készül, ezért összeállítva kerül átadásra.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00