Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Napfnyes, meleg, bartsgos otthonra vgyik? Rendezze be lakst rattanbtorokkal! Ezek a rendkvl tetszets termkek harmonikusan illeszthetek mr meglv ms btorokhoz is. A termszet szpsgt, a kelet varzst lopjk be hasznljuk letbe.
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Rattan lgarnitrk      
Rattan lgarnitrk

Komplett garnitrk, vagy klnll szkek s asztalok tekinthetk meg ebben a csoportban, termkpalettnk fokozatosan bvl, krjk ltogasson el ide ksbb is.
Rattan komdok      
Rattan komdok

Rattanbl kszlt komdok, terveink szerint a ksbbiekben nem csak kosaras kivitelek tallhatk majd ebben a csoportban. A nappali, hl, vagy akr frdszoba de sznfoltja is lehet bellk.
Fotelek, Papasan, Mamasan      
Fotelek, Papasan, Mamasan

Mltn npszer Papasan fotelek s Mamasan kanapk mr meghdtottk haznkat, de ezenkvl lteznek mg egyb knyelmi felszereltsggel elltott lalkalmatossgok is.
Kiegsztk      
Kiegsztk

Itt fogjuk majd bemutatni a kiegsztk szles trhzt, mivel a termkkr folyamatos feltlts alatt ll, krjk ltogasson el ide ksbb is.

Megjegyzs:
A rattan a trpusi serdk linja, amely szivacsos szerkezetnek ksznheten rendkvl ers, rugalmas anyag. Alapos, komoly megmunklsi folyamat utn vlik csak kezelhetv, jl formlhatv, de az eredmny szemet gynyrkdtet.
Hasznlhatak a laks brmely rszben, irodkban, ttermekben, st a kertben is, mindamellett knnyen kezelhetek, s hossz lettartamak. Kiszradsuk s tredezsk elkerlsre, idnknt ajnlott nedves ruhval ttrlni ket, fleg az illesztsi, hajltsi pontoknl.
Elnys tulajdonsguk, hogy termszetes anyagbl kszlnek, ppen ezrt - mert kzileg, egyesvel kszlnek - kt teljesen egyforma darab szinte nem is tallhat. Szintn az egyedi kszts kvetkezmnye az, hogy nem minden tpus s forma lland, gy fix megjelenssel br termkeket nem is lehet ajnlani. AZ ITT LTHAT BTOROK, CSAK AZ RS RUHZBAN VSROLHATK MEG!
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00