Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Klnfle hasznlati cl krpitosbtorok, amelyek segtenek a laks kellemes atmoszfrjnak kialaktsban, egyszerbb vagy elegnsabb, klasszikus vagy modern, kisebb vagy nagyobb... Itt minden megtallhat. A megjelentetett btorok csak egy rszt kpezik az RS Btorruhz folyamatosan bvl knlatnak, hiszen a termkcsald tbb mint flezer klnbz tpus btorbl ll!
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!

Tovbblpshez kattintson a kpre!
Kanapk, fotelek  
Kanapk, fotelek

Nappali szobkba vagy irodkba ajnlhat vendgvr magyar btor garnitrk, amelyek kztt azonban ggy alakthat kanapval rendelkez vltozatok is vannak. ltalban rugs lfellettel kszlnek (de szivacsos tpusok is elfordulnak). A csak lgarnitraknt hasznlhat vltozatok kanapi hts krpitozssal is el vannak ltva, gy nem csak falnl, de trben is elhelyezhetek.
Kanapgyak
Kanapgyak

Csukott llapotban, knyelmes lfelletet nyjt magyar btorok, amelyek ktszemlyes ggy alakthatak. Szivacsos s rugs tpusok egyarnt megtallhatak kzttk, s ltalban rendelkeznek gynemtartval. Ez all csak az gyszerkezetes vltozatok jelentenek kivtelt, mivel ezeknl az gynemtartt a szerkezet foglalja el. Fotellal kombinlva mutats s praktikus szobai garnitrt alkothatnak.
Sarokgarnitrk I.    
Sarokgarnitrk I.

Elssorban nappali szobk berendezshez ajnlhat magyar btorcsald, de irodai vrszobkban is praktikusan felhasznlhat sarokgarnitrk. Szivacsos, vagy rugs fellettel kszlnek, ktszemlyes ggy nyithatak s legalbb egy gynemtartval rendelkeznek. Jobbos s balos vltozatokat klnbztetnk meg. Ebben a csoportban mutatjuk be a foteleket, ha a termkcsald csak fotelbl s sarokgarnitrbl ll.
Sarokgarnitrk II.      
Sarokgarnitrk II.

A folyamatosan bvl magyar btorknlatunk miatt, valamint a jobb ttekinthetsg rdekben a sarokgarnitrkat kt csoportban mutatjuk be.
Elemes krpitosbtorok      
Elemes krpitosbtorok

Elemekbl rendelhet krpitosbtorok gazdag vlasztka, hogy n sajt elkpzelse szerint llthassa ssze nappali- vagy sarokgarnitrjt, fotelt. A szmtalan lehetsgnek csak a fantzija szabhat hatrt. Tekintse meg galrinkat, hogy kpet kapjon a lehetsgekrl.
Heverk
Heverk

Mutats s knyelmes magyar btorok, ltalban rugs fekvfellettel rendelkez egyszemlyes fekhelyek. Minden tpus rendelkezik gynemtartval, megklnbztethetek jobbos vagy balos nyits termkek. Ez azt jelenti, hogy a fejtmlval szemben llva jobb- vagy baloldalra esik a nyitsi oldal. (Ahol nincs fejtmla, ott rtelemszeren nincs jobbos vagy balos meghatrozs sem.)
Franciagyak  
Franciagyak

Mutats s knyelmes magyar btorok, ltalban rugs fekvfellettel rendelkez ktszemlyes fekhelyek. Minden tpus rendelkezik gynemtartval, amelynek elhelyezkedse szerint megklnbztethetek jobbos vagy balos nyits termkek. Ez azt jelenti, hogy a fejtmlval szemben llva jobb- vagy baloldalra esik a nyitsi oldal. (Ahol nincs fejtmla, ott rtelemszeren nincs jobbos vagy balos meghatrozs sem.)
Gyerekgyak
Gyerekgyak

Kisebb gyermekek szmra tervezett praktikus fekhelyek, knyelmes magyar btorok, szivacsos fekvfellettel, gynemtartval. Nhny tpus talakthat, vagyis a gyermek fejldse-nvekedse az ggyal kvethet (pl. levehet oldaltmla, nvelhet fekvfellet). Gyakran egszti ki ket sajt anyagval bevont kisprna.
Fotelgyak, nll fotelek  
Fotelgyak, nll fotelek

Vendggynak kivlan alkalmas fekhelyek, amelyek csukott llapotban egyszer lfelletknt hasznlhatak. Krpitozott, szivacsos fellettel kszlnek egy- vagy ktszemlyes vltozatban. Fekhelly nyitsuk szerint kt csoportra oszthatak. Az gynemtars tipusoknl a kihzott fikos gynemtartra kell rfektetni a fakeretes prnkat, az gynemtartval nem rendelkez vltozatoknl viszont a szivacsrtegeket kell a fldre kihajtani. Itt kerlnek bemutatsra azok a magyar btor foteljeink, amelyekhez nem ltezik ugyanolyan formai kialakts sarokgarnitra, vagy kanap.
Kiegsztk      
Kiegsztk

Krpitozott fellettel kszl, praktikusan megalkotott magyar btorok, funkcionlis termkek, amelyek hasznos kiegszti lehetnek ms btoroknak, de tbbsgk nllan is hasznlhat. A klnfle lalkalmatossgok szivacsos lfellettel kszlnek.

Megjegyzs:
A termkek melletti fotkon szerepl btorok, az esetenknt akr TBBSZZ VLASZTHAT KRPIT valamelyikvel vannak lefnykpezve. A kp nem a btoron lv krpitot, hanem a btor formjt hivatott bemutatni. A MEGADOTT KRPITVLASZTK ZELT JELLEG, az rdekldket tovbbi lehetsgek is vrjk zletnkben. (Az aktulis krpitok vltoztatsnak jogt a gyrt fenntartja). Nhny termknk mellett videillusztrci is tallhat, amelyen a termk rendeltetsszer hasznlatt lthatjk. (A hasonl mkds termkeknl azonos bemutatfilm lthat.) Nmely btortpusnl klnfle varicis lehetsgek is lteznek, (pl. fejtmlaforma vagy nyitsi oldal vltoztathatsga), itt azonban csak alapvltozatok bemutatsra van lehetsg. Tovbbi vltozatokrl informci ruhzainkban krhet.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00