Az éjszakai pihenés nem elvesztegetett idő! Minél jobban alszik valaki, annál több alkalma van a szervezetnek regenerálódni. A jó és egészséges alvás legfontosabb feltételeit az optimális alvási körülmények képezik. A pihentető alváshoz egyedülálló választékban kínálunk kényelmes rugózású matracokat, melyekből bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Rugós matracok      
Rugós matracok

A csoportban megtalálhatóak az egyszerűbb kivitelű (vendégágy) matracok és a minden igényt kielégítő luxus kategóriájú ágybetétek is.
Termék kínálatunkon belül található kókuszt tartalmazó matrac épp úgy mint a kényelmi szempontokat is figyelembe vevő zónázott típusok!
Hideghab matracok      
Hideghab matracok

A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerű, nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességű és különlegesen tartós anyagok, melyek antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek!
Latex-Kókusz matracok      
Latex-Kókusz matracok

Természetes anyagból készült, magas minőségű, kemény matracok, melyek egyaránt biztosítják a pont rugalmas fekvőfelületet és a megfelelő keménységet így támasztják alá a gerincet a legoptimálisabban.
Antiallergén illetve antibakteriális tulajdonságokkal és levehető, mosható huzattal rendelkeznek.
Vákuum matracok      
Vákuum matracok

Változatos alapanyagból készülő, speciális csomagolási technológiával gyártott teljes értékű matracok, melyek a csomagolási eljárásnak köszönhetően könnyen szállíthatóak.
Gyermek matracok      
Gyermek matracok

Különböző anyagból készülnek ezért eltérő keménységűek lehetnek de mindegyik biztosítani tudja gyermeke gerincének egészséges fejlődését.
Ágyrácsok      
Ágyrácsok

A rugós ágyrácsokat főleg nem rugós ágybetétekhez ajánljuk, mert rajta puhábbnak érezhetőek a keményebb ágybetétek is. A rugós ágyrácsokat, főleg a derékerősítetteket nagyobb testsúlyhoz is ajánljuk. Plusz komfort lehet az emelhető fej-lábvéggel rendelkező ágyrács,melyre viszont csak bizonyos matractípusok helyezhetőek.

Megjegyzés:
A rugós ágybetéteink mindegyike csomagoltan kerül átadásra.

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00