Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 


Szp s praktikus konyhabtor... Ez minden hziasszony lma! Az itt bemutatsra kerl termkek ezen igny megvalstshoz nyjtanak segtsget. Klnbz kategrij s stlus vltozatok kszlnek, gy lehetsg nylik egyszerbb vagy ignyesebb konyhk berendezsre is.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Konyhastdinkban szakrt kollgk hromdimenzis ltvnytervez programmal segtik nt a legmegfelelbb sszellts kivlasztsban!

Nzze t knlatunkat s vlassza ki melyik btorcsald illene leginkbb az n otthonba. A kivlasztott btorcsaldnl megtallja
3D KONYHATERVEZ programunkat amivel gyors teleptst kveten megjelenik n eltt lmai konyhja. Tervezzen velnk!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Klasszikus konyhabtor      
Klasszikus konyhabtor

Klasszikus konyhabtoraink jellegzetes stlusjegyei a kifinomult elegancia, kermiabettes kzmves fogantyk hasznlata, markns prknylcekkel, s dszt elemek esetenknt piaszterek bevonsval. Felptsben sohasem megy ki a divatbl. Mindig, a rgi idk elegancijt, nagyvonalsgt, bsgt tkrzi.
Bsges szn, forma s elemknlat lehetv teszi a kialaktsok vltozatos megvalstst.
Modern konyhabtor      
Modern konyhabtor

A stlus legfbb jellemzje hogy a teret geometrikus formkra egyszerstett alapelemekbl pti fel, a funkcinak megfelelen.
Letisztult formavilg, fiatalos s vltozatos sznek jellemzik a modern tpus konyhabtorainkat.
Blokk konyhabtor      
Blokk konyhabtor

Fix sszellts kedvez ru blokk konyhk, tbbfle sznben krhetek s az sszellts elemein fell egyes tpusokhoz bvts cljbl kiegszt darabok is rendelhetek.

Megjegyzs:
Konyhabtoraink bsges elem-s sznvlasztkkal kszlnek. zleteinkben tetszlegesen, sajt igny szerint alakthat ki klnbz sszelltsokat, zlshez s pnztrcjhoz mrten.
tkezgarnitrink vlasztka a 2 szemlyestl a 10 szemlyesig igen szles knlatot nyjt. Az asztalok bkkfa lbbal kszlnek, btorlapos vagy fafurnros asztallappal, de tallhat tmr kaucsukfa garnitra is a csoportban. A bkkfa szkekhez szn s szvet vlaszthat.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00