Áruházainkban lévő irodabútor-összeállításokat időnként lecseréljük, hogy helyére más elrendezésű, típusú kerülhessen, néha egy-egy formációt kedvezménnyel lehet megvásárolni, a kedvezmény mértékét az ismertető szövegben jelezzük.
Továbblépéshez kattintson a képre!
Vénusz irodabútorok      
Vénusz irodabútorok

A csoportban az áruházban kiállított és értékesítésre kerülő minta Vénusz Irodabútorokat tekintheti meg, melyek kedvezménnyel vásárolhatók meg. A termékek kizárólag a feltüntetett áruházban vásárolhatóak meg.
Irodai mintaszékek      
Irodai mintaszékek

A csoportban áruházainkban kiállított és értékesítésre kerülő mintaszékeket tekinthet meg. Néha egy-egy formációt kedvezménnyel lehet megvásárolni, a kedvezmény mértékét az ismertető szövegben jelezzük.

Megjegyzés:
Ebben a csoportban bemutatott bútorok mind azonnal szállíthatóak, kivétel nélkül mind összeszerelt állapotban kerül átadásra, gyári csomagolást azonban nem tudjuk biztosítani.
(A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00