Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Valdi borovi fenybl, ignyes kivitelben, kivl minsgben kszl termkek, amelyek klnbz helyisgek berendezst is lehetv teszik. A btoroknak kellemes hangulatot klcsnz a termszetes faanyag s a modern, mutats formatervezs.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
rasztalok, szmtgpllvnyok s kiegsztik
rasztalok, szmtgpllvnyok s kiegsztik

Otthonunk elengedhetetlen rszei az rasztalok, szmtgpasztalok. A fenybtorokkal hangulatosan berendezett laks kiegszti lehetnek az itt bemutatsra kerl termkek. Tetszs szerint megtallhat az egyszer asztal s a minden ignyt kielgt kombinlt munkahely is.
Sznes fenybtorok      
Sznes fenybtorok

A pcolt feny btorok tvzik a termszetes alapanyagok elegancijt a modern formk praktikussgval. Gazdag forma s mretvlasztkbl 15 fle pcszinnel kombinlhat szekrnyek, komdok, gyak s kiegszitk is megrendelhetk.
Kanapgyak      
Kanapgyak

Tmr fenybl kszlt btorok, melyek termszetes fa alapanyagukkal kellemes hangulatot klcsnznek brmely laksnak. A kanapgy borovi fenybl kszlt, lakkozott kivitelben.
gyak, gykeretek, gyerekgyak    
gyak, gykeretek, gyerekgyak

Elegns, modern hats feny-vzas termkek. Egyes btorok nyers, lakkozott vagy pcolt vzzal krhetek. gykereteinkhez ruhzunkban klnbz komfortfokozat gybettek vsrolhatk.
Szekrnyek Elemjegyzk: 1.oldal 2.oldal 
Szekrnyek

A Claudia szekrnycsald valdi fenyfbl, lakkozott kivitelben kszl. Gazdag formavilgukat az velt lek, a gmbly lbmegoldsok s ehhez harmonizl gmbfogantyk jellemzik. A Sra illetve a Balzs tmr fbl kszlt szekrny, mely kivlan kombinlhat a Petra s Rka komdokkal.
Komdok Elemjegyzk: 1.oldal 2.oldal 
Komdok

Praktikus s mutats kisszekrnyek fikos s polcos vltozatokban. Formailag szgletesebb illetve ves vonalvezets tpusok klnbztethetk meg. Elszobaszettek rszeiknt a leghasznosabbak, de nllan is elhelyezhetk.
Polcok Elemjegyzk: 1.oldal       
Polcok

Elssorban knyvek trolsra, de egyb apr holmik, dsztrgyak szmra is megfelel polcok. Szobban vagy tkezben egyarnt jl mutatnak, a gyerekek jtkainak rendezett trolsra is kivlan alkalmasak. sszelltva s csomagolva kerlnek tadsra (kivve a Viking polcok, azok lapra vannak szerelve).
Kisbtorok, kiegsztk    
Kisbtorok, kiegsztk

Klnbz funkcij fenybtorok tallhatak ebben a fejezetben, amelyekkel nagyszeren ki lehet egszteni elszobnk, nappalink, vagy hlszobnk berendezst. Itt tallhatk az elszobafalak, cipsszekrnyek, tv llvnyok, jjeliszekrnyek, virgtartk, llfogasok s szobainasok.
Dohnyzasztalok      
Dohnyzasztalok

Laksunk, nyaralnk hasznos kiegszti lehetnek a klnbz tpus dohnyzasztalok. Ebben a csoportban szinte minden megtallhat, az egyszertl az velt lbakon ll, jsgtarts kerektett lappal rendelkez asztalig.
Szkek, tkezk, lkk      
Szkek, tkezk, lkk

Fenybtoraink a laks brmely rszre jl illeszkednek, jl mutatnak. A valdi s tmr fenyfbl kszlt asztalok a nap minden szakaszban biztostjk az n knyelmt.

Megjegyzs:
Egyes fenybtorok rendelhetek, msrszk azonban csak ruhzunk kszletrl vsrolhat meg. Csomagolsuk ltalban hullmpapr, nagyrszk ragasztott eljrssal kszl, ezrt sszelltva kerl tadsra.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00