Alább megtekintheti partnerünk termékeit és ajánlatait, melyek megvásárlása
az RS Reitter Ferenc úti Áruházában lehetséges!
Érdeklődjön a 06-30/689-8083-as telefonszámon.
 
Kamilla      
Kamilla

A Kamilla régi motoros-mondanánk, ha nem gyerekbútorról lenne szó. A letisztult skandináv otthonok hangulatát idéző frontlapokkal készülő bútor a babakor után még évekig elégedettséggel töltik majd el használóját. Hallod a távoli fjordok hullámverését? Ne tétovázz, rakj fehér hajópadlót a gyerekszobába és rendelj egy Kamilla kollekciót. A gyereké lesz a leghangulatosabb szoba a lakásban.
Dolly      
Dolly

A Dolly könnyedén elegáns, csinos kis szobaberendezés. A front elemek jó arányú keretezése, a locatelli rácsozat egyszerre teszi komoly és játékos hatásúvá ezt a bútorcsaládot. Többnek néz ki, pedig gyerekbútor, a javából!
Nelly kék      
Nelly kék

Igazán jót - tényleg olcsón? Ez a Nelli. A Nelli tervezésekor olyan komplett gyerekszoba berendezést álmodtunk meg, ami el tudja bűvölni a realista gondolkodó apukákat, anyukákat is. A Nelliben egyszerre testesül meg az ésszerűség és a játékosság iránti igény. A színes dekorelemekkel pedig egyedi, hangulatos babaszoba berendezés alakítható ki.
Mókus fehér      
Mókus fehér

A Mókus bútorokat letisztult formavilágukért és a praktikus elemkínálatért szeretik a vevők. És a Mókus most tovább finomítottuk, vevői sugallatra a karakteres cseresznye díszítést fehérre cseréltük. Voila, mostantól két féle Mókusból választhatnak a jó eltalált arányú, és jól használható gyerekbútorok szerelmesei. Bárhogy döntesz, a gyereknek tetszeni fog.
Mókus cseresznye      
Mókus cseresznye

Addig, amíg a gyerekek nem járhatnak önállóan cukrászdába, ideális helyszín egy délutáni teázásra a hangulatos gyerekszoba. Ez a Mókus bútor például ilyen. Nett és meghitt. De fogalmazhatunk úgy is, hogy fehér bútorlap, cseresznye díszítéssel. Már csak a nagyi porcelán teáskészletét kéne valahogy megszerezni, hogy tökéletes legyen a hangulat.
Viktor Natúr Bébi      
Viktor Natúr Bébi

Mondhatnánk, hogy a Viktor a Faktum kínálatának nagy öregje, ha nem lenne még ma is itt fitt és fiatalos, mint az első példányok úgy másfél évtizede. A natúr, visszafogott díszítésű bútorcsalád népszerűsége trendeken, válságokon átívelően stabil, kiegyensúlyozott. Mi meg örülünk, gyártjuk és büszkék vagyunk rá. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
Tomi      
Tomi

Csak természetesen!
A Tomi jelentős arányban kézműves megmunkálással készülő, natúr pácolású fenyő bútorcsalád.
A rusztikus felületű, masszív elemek úgy kölcsönöznek természetközeli hangulatot a szobának, hogy minden igényt kielégítenek, ami egy korszerű gyerekszoba berendezéstől elvárható.
Cindy      
Cindy

A gyerekek simán el tudják képzelni, Elmó, Roary, egy dínó vagy akár egy rózsaszín sörényű póni besétál a szobájukba, Sőt, az ő kicsi világukban ezek a mesefigurák állandó vendégek, jó ötlet, ha hozzájuk illő színes bútorokkal rendezed be a szobádat. A Cindy évek óta a jó kedvű szülők favoritja.
Lilla      
Lilla

Édes és síma. Persze csak átvitt értelemben édes - nem akartuk már azt írni hogy cuki...
A Lilla megjelenése óta az egyik legnépszerűbb modellünk. A vásárlók szeretik kellemes arányait, a finoman szekcionált, törtfehér felületek selymességét, a hozzá kínált fogantyúk különlegességét.
Lizi kék      
Lizi kék

Komolyra fordítva a szót.....Lizi. Szeretnéd, ha a gyerek szobája úgy lenne kedves és meghitt, hogy mellőz minden csiricsáré hivalkodást? A Lizi a te bútorod. Pontosabban a kisbabádé, kisfiúknak búzavirág kék színűt ajánlunk.
Lizi lila      
Lizi lila

Leánykáknak halvány levendula. Ha a Lizi bútor mellett döntesz, az ismerősök dicsérni fogják az ízlésedet. Szelíd pasztell színek, otthonos hangulat, és ha a kisleányból nagylány lesz, még mindig elégedettséggel tölti el használóját.
Bonifác      
Bonifác

Amíg pöttöm a baba, addig meghittség és áhítat lengi be a gyerekszobát. De azután! Ahogy feláll-majd meglátod-egyből szaladni és bohóckodni kezd! A Bonifác bútorcsalád jó környezet a pörgéshez, a guruló nevetésekhez. Igazi kölyök-cirkusz, ahol a gyerek artista. A szülő meg kétségbeesett idomár. Jó móka!
Kyra      
Kyra

A gyerekek imádják a kirakós játékokat. A szülők is addig, amíg ki nem derül, hogy míg apa háromnegyed óra alatt rak ki egy ötszáz darabos, hercegnős képet, a gyerek ugyanazzal tíz perc alatt megvan. A Kyra bútorokkal biztosan te fogsz nyerni, még azt is eldöntheted, hogy kékzöldes, barnás vagy pirosas legyen. A stílusos fogantyúk, meg a puzzle minták sokkal komolyabbnak mutatják egy egyszerű gyerekbútornál. Apró tulajdonosa jó eséllyel még tini korában is jól fogja érezni magát közöttük.
Animus      
Animus

Ezer lehetőség ezermestereknek. Az Animus összerakása gyerekjáték, miközben a legmeghökkentőbb kreatív lakberendezési ötletek megvalósítására is lehetőséget kínál. Elemkínálata egy jó arányú 40*40-es kocka köré szerveződik. Kicsi fiókok és méretes ruhatárolók épp úgy megtalálhatók benne, mint sokoldalúan használható ágyvégek és egyszerű dekorelemek.
Makaó      
Makaó

Bumm! Ha hirtelen rádöbbensz, hogy most már tényleg be kell rendezni a gyerekszobát, ne is menj tovább a Makaónál. Gazdaságos és jól variálható. Persze, kezdetben a legcsekélyebb mértékben sem a variálhatóságon törik a fiatal szülők a fejüket, inkább a stabilitás és a biztonság. Eljön azonban az az idő, amikor mégis csak szét kell tologatni a bútorelemeket a szobában, mert a baba kölyök lesz, és akkor is jól akarja érezni magát a birodalmában. Akkor majd jöhet a nagyobb heverő, például. Már induláskor érdemes megfontolnod a bűvészdoboz és egy kaméleon keverékéből összegyúrt Makaó Kombi bútor vásárlását is. Nézd meg alaposan, hány féle elrendezés alakítható ki belőle!
Mia      
Mia

A Mia eleve a Makaó párja - ugyan az a praktikum, lágyabb színekben. Ezt a bútorcsaládot juhar, bükk és fehér színben is megvásárolhatod, két - de ha pontosak akarunk lenni három - méretű babaágy közül is választhatsz. Titkos favoritunk a Miánál a Kombi, ami minden további nélkül kiszolgálja a gyereket úgy tizennégy éves koráig. És meglátod, akkor sem akar majd megválni tőlük.
Kombi ágy      
Kombi ágy

Titkos favoritunk a Miánál a Kombi, ami minden további nélkül kiszolgálja a gyereket úgy tizennégy éves koráig. És meglátod, akkor sem akar majd megválni tőlük.
Terra green      
Terra green

Nagyszabású mesebirodalom, amit minden nap újra fel lehet fedezni. Ami hunyorogva nézve igazi dzsungel hangulatot kölcsönöz a szobának. A terra tényleg merész, nünükék nem ajánlott. Na de egy-két mindenre elszánt ördögfiókának.......!
Terra kotta      
Terra kotta

A terrakotta verzió kicsi visszafogottabb, mint a limezöld, de csak hajszálnyival. Tegyél egy próbát: vegyél a két gyereknek két féle színű terrát. Meglátod, amikor amikor elég erősek lesznek, össze fogják csereberélni az elemeket. Úgy lesz igaz bulihangulat!

Megjegyzés:
Tekintse meg áruházaink kínálatát »

Partnerünk ajánlatának megtekintése és termékeinek megvásárlása
az RS Reitter Ferenc úti áruházában lehetséges!

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00