Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Albb megtekintheti partnernk termkeit s ajnlatait, melyek megvsrlsa
az RS Reitter Ferenc ti ruhzban lehetsges!
rdekldjn a 06-30/689-8083-as telefonszmon.
 
Kamilla      
Kamilla

Letisztult, skandinv otthonok vilgt idzi a gyerekszoba, ha trtfehr frontlappal kszl Kamilla btorokkal rendezik be. A selymesen fnyl felletekbl felragyognak a dekoratv vegablakocskk. Kamillval ignyes gyerekszoba alakthat ki!
Polly      
Polly

A selyemfny fehr s a pasztell bzs- cikria kombinci pratlanul elegns megjelenst klcsnz a Polly btorcsaldnak. Ez a sznegyttes a divatos, m visszafogott megjelenst kedvel szlk tkletes vlasztsa lehet.
Alda      
Alda

A ragyogan csillog, magas fny fehrek s leheletfinom textrj, natr sznek prostsa rendkvl vonz egyenslyt alkotnak, az Alda npszersgt azonban a tolajtknak ksznheti. Egyszeren rtlemt veszti arrl lamentlni, hogy lesz-e elg hely az ajtk kinyitshoz s a bepakolshoz, az Alda mg az extrm keskeny szobkban is remekl betlti a funkcijt.
Nelli      
Nelli

A Nelli btorcsald a nagyszabs tervek s az sszer gazdlkods tvzetnek a mintapldja. Alacsony rfekvse ellenre ugyanazt a Faktum minsget kpviseli, mint drgbb trsai.Szemlyess a vltozatos sznekben rendelhet dekorelemek teszik.A Nelliben egyszerre testesl meg az sszersg s a jtkossg irnti igny. A sznes dekorelemekkel pedig egyedi, hangulatos babaszoba berendezs alakthat ki.
Mkus fehr      
Mkus fehr

A Mkus fehr vltozata a rend s a szeretet patikatisztasg kplete a gyermek lakberendezsben. A finom lekerektsek, a selymes felletek nem csak a baba kezecskjhez passzolnak remekl, hanem a btorok tisztn tartsban is segtik a gondos szlt.
Mkus cseresznye      
Mkus cseresznye

Megfejthetetlen a varzsa, de hossz vek ta a Mkus cseresznye a Faktum egyik legnpszerbb btorcsaldja. Valban, a cseresznye fogantyk s fedlapok sokkal komolyabb btor benyomst keltik. A Mkus cseresznye hossz vekig kedvence lesz a szoba ifj lakjnak!
Holly      
Holly

A terveket ltva mersznek gondoltuk a Hollyt, de amikor a boltokba kerlt, rjttnk, jobban bele sem traflhattunk volna a vevk zlsbe! A Holly „gurtott” festsvel, aszimmetrikus szekrnyeivel, s az egyedi babaggyal gyorsan megtallta az utat a vsrlk szvhez. Megltni s megszeretni – a Holly a konzervatv ignyeket pont gy kielgti, mint a formabont jszersgre vgykt.
Poppi      
Poppi

Geometrikus, trendi rendezettsg, francis knnyedsggel, ez a Poppi. A Faktum modellek f ernye a varibilis idtllsg - mg akkor is, ha ezt egy kisbaba trsasgban taln mg senki nem mondta ki. m, az els hnapok gyorsan elrppennek s kezdett veszi a sakkozs a trrel, kznapibban fogalmazva: a btorok tologatsa. Na, ebben a Poppi verhetetlen. Nem azrt mert remekl cssznak az elemek, (nem cssznak, stabilan llnak), hanem azrt, mert remekl illeszkednek, s rendezett kpet mutatnak. A Poppi a legmodernebb otthonban is megllja a helyt, mgis meghitt hangulatot klcsnz a babaszobnak.
Tomi      
Tomi

Ha vannak a fenybtoroknak szerelmesei, akkor k a Tomiba egyenesen bele fognak habarodni. A javarszt kzmves megmunklssal kszl, natr pcols btorcsaldot igazn masszv btorok alkotjk. A Tomi termszetessgvel, rusztikussgval otthonos hangulatot klcsnz a gyerekszobnak. A sablonossgot messze elkerl Tomi mg ifj korban is hasznlja elgedettsgt, bszkesgt fogja kivltani.
Lolly      
Lolly

A vidm sznekben pompz Lolly kollekcit a ksrletez kedv, beleval anyukk s apukk pedig egyenesen imdni fogjk. A ders dekorcik klns hangulatot adnak az egsz szobnak.
Lizi kk      
Lizi kk

A bzavirg kk elemek gy teszik a fik btorv a Lizit, hogy a modellcsaldra jellemz lgysg is megmarad. A pasztell sznvilg hangulatos, diszkrt s zlses szoba kialaktst teszi lehetv.
Lizi lila      
Lizi lila

Egy csokor levendula hinyozhat csak egy lila Lizivel berendezett kislny szobbl. Ha olyan a gyerekszoba tjolsa, dlutn a balzsamos toszkn sz fnyei jelennek meg a szobban. Hangulatos, j zls birodalom kialaktsa kezddik a Lizi btorokkal!
Maka      
Maka

Bumm! Ha hirtelen rdbbensz, hogy most mr tnyleg be kell rendezni a gyerekszobt, ne is menj tovbb a Makanl. Gazdasgos s jl varilhat. Persze, kezdetben a legcseklyebb mrtkben sem a varilhatsgon trik a fiatal szlk a fejket, inkbb a stabilits s a biztonsg. Eljn azonban az az id, amikor mgis csak szt kell tologatni a btorelemeket a szobban, mert a baba klyk lesz, s akkor is jl akarja rezni magt a birodalmban. Akkor majd jhet a nagyobb hever, pldul. Mr indulskor rdemes megfontolnod a bvszdoboz s egy kamleon keverkbl sszegyrt Maka Kombi btor vsrlst is. Nzd meg alaposan, hny fle elrendezs alakthat ki belle!
Mia      
Mia

A Mia eleve a Maka prja - ugyan az a praktikum, lgyabb sznekben. Ezt a btorcsaldot juhar, bkk s fehr sznben is megvsrolhatod, kt - de ha pontosak akarunk lenni hrom - mret babagy kzl is vlaszthatsz. Titkos favoritunk a Minl a Kombi, ami minden tovbbi nlkl kiszolglja a gyereket gy tizenngy ves korig. s megltod, akkor sem akar majd megvlni tlk.
Kombi gy      
Kombi gy

Kombi babagyaink kisggy, jjeliszekrnny, rasztall s heverv alakthatak, gy a gyerekek folyamatosan vltoz ignyeit is ki tudjk szolglni.

Megjegyzs:
Tekintse meg ruhzaink knlatt »

Partnernk ajnlatnak megtekintse s termkeinek megvsrlsa
az RS Reitter Ferenc ti ruhzban lehetsges!

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00