Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Albb megtekintheti partnernk termkeit s ajnlatait, melyek megvsrlsa
az RS Reitter Ferenc ti ruhzban lehetsges!
rdekldjn a 06-30/689-8083-as telefonszmon.
 
Kamilla      
Kamilla

A Kamilla rgi motoros-mondannk, ha nem gyerekbtorrl lenne sz. A letisztult skandinv otthonok hangulatt idz frontlapokkal kszl btor a babakor utn mg vekig elgedettsggel tltik majd el hasznljt. Hallod a tvoli fjordok hullmverst? Ne ttovzz, rakj fehr hajpadlt a gyerekszobba s rendelj egy Kamilla kollekcit. A gyerek lesz a leghangulatosabb szoba a laksban.
Dolly      
Dolly

A Dolly knnyedn elegns, csinos kis szobaberendezs. A front elemek j arny keretezse, a locatelli rcsozat egyszerre teszi komoly s jtkos hatsv ezt a btorcsaldot. Tbbnek nz ki, pedig gyerekbtor, a javbl!
Nelly kk      
Nelly kk

Igazn jt - tnyleg olcsn? Ez a Nelli. A Nelli tervezsekor olyan komplett gyerekszoba berendezst lmodtunk meg, ami el tudja bvlni a realista gondolkod apukkat, anyukkat is. A Nelliben egyszerre testesl meg az sszersg s a jtkossg irnti igny. A sznes dekorelemekkel pedig egyedi, hangulatos babaszoba berendezs alakthat ki.
Mkus fehr      
Mkus fehr

A Mkus btorokat letisztult formavilgukrt s a praktikus elemknlatrt szeretik a vevk. s a Mkus most tovbb finomtottuk, vevi sugallatra a karakteres cseresznye dsztst fehrre cserltk. Voila, mostantl kt fle Mkusbl vlaszthatnak a j eltallt arny, s jl hasznlhat gyerekbtorok szerelmesei. Brhogy dntesz, a gyereknek tetszeni fog.
Mkus cseresznye      
Mkus cseresznye

Addig, amg a gyerekek nem jrhatnak nllan cukrszdba, idelis helyszn egy dlutni tezsra a hangulatos gyerekszoba. Ez a Mkus btor pldul ilyen. Nett s meghitt. De fogalmazhatunk gy is, hogy fehr btorlap, cseresznye dsztssel. Mr csak a nagyi porceln teskszlett kne valahogy megszerezni, hogy tkletes legyen a hangulat.
Viktor Natr Bbi      
Viktor Natr Bbi

Mondhatnnk, hogy a Viktor a Faktum knlatnak nagy regje, ha nem lenne mg ma is itt fitt s fiatalos, mint az els pldnyok gy msfl vtizede. A natr, visszafogott dszts btorcsald npszersge trendeken, vlsgokon tvelen stabil, kiegyenslyozott. Mi meg rlnk, gyrtjuk s bszkk vagyunk r. J szvvel ajnljuk mindenkinek.
Tomi      
Tomi

Csak termszetesen!
A Tomi jelents arnyban kzmves megmunklssal kszl, natr pcols feny btorcsald.
A rusztikus fellet, masszv elemek gy klcsnznek termszetkzeli hangulatot a szobnak, hogy minden ignyt kielgtenek, ami egy korszer gyerekszoba berendezstl elvrhat.
Cindy      
Cindy

A gyerekek simn el tudjk kpzelni, Elm, Roary, egy dn vagy akr egy rzsaszn srny pni bestl a szobjukba, St, az kicsi vilgukban ezek a mesefigurk lland vendgek, j tlet, ha hozzjuk ill sznes btorokkal rendezed be a szobdat. A Cindy vek ta a j kedv szlk favoritja.
Lilla      
Lilla

des s sma. Persze csak tvitt rtelemben des - nem akartuk mr azt rni hogy cuki...
A Lilla megjelense ta az egyik legnpszerbb modellnk. A vsrlk szeretik kellemes arnyait, a finoman szekcionlt, trtfehr felletek selymessgt, a hozz knlt fogantyk klnlegessgt.
Lizi kk      
Lizi kk

Komolyra fordtva a szt.....Lizi. Szeretnd, ha a gyerek szobja gy lenne kedves s meghitt, hogy mellz minden csiricsr hivalkodst? A Lizi a te btorod. Pontosabban a kisbabd, kisfiknak bzavirg kk sznt ajnlunk.
Lizi lila      
Lizi lila

Lenykknak halvny levendula. Ha a Lizi btor mellett dntesz, az ismersk dicsrni fogjk az zlsedet. Szeld pasztell sznek, otthonos hangulat, s ha a kislenybl nagylny lesz, mg mindig elgedettsggel tlti el hasznljt.
Bonifc      
Bonifc

Amg pttm a baba, addig meghittsg s htat lengi be a gyerekszobt. De azutn! Ahogy felll-majd megltod-egybl szaladni s bohckodni kezd! A Bonifc btorcsald j krnyezet a prgshez, a gurul nevetsekhez. Igazi klyk-cirkusz, ahol a gyerek artista. A szl meg ktsgbeesett idomr. J mka!
Kyra      
Kyra

A gyerekek imdjk a kiraks jtkokat. A szlk is addig, amg ki nem derl, hogy mg apa hromnegyed ra alatt rak ki egy tszz darabos, hercegns kpet, a gyerek ugyanazzal tz perc alatt megvan. A Kyra btorokkal biztosan te fogsz nyerni, mg azt is eldntheted, hogy kkzldes, barns vagy pirosas legyen. A stlusos fogantyk, meg a puzzle mintk sokkal komolyabbnak mutatjk egy egyszer gyerekbtornl. Apr tulajdonosa j esllyel mg tini korban is jl fogja rezni magt kzttk.
Animus      
Animus

Ezer lehetsg ezermestereknek. Az Animus sszeraksa gyerekjtk, mikzben a legmeghkkentbb kreatv lakberendezsi tletek megvalstsra is lehetsget knl. Elemknlata egy j arny 40*40-es kocka kr szervezdik. Kicsi fikok s mretes ruhatrolk pp gy megtallhatk benne, mint sokoldalan hasznlhat gyvgek s egyszer dekorelemek.
Maka      
Maka

Bumm! Ha hirtelen rdbbensz, hogy most mr tnyleg be kell rendezni a gyerekszobt, ne is menj tovbb a Makanl. Gazdasgos s jl varilhat. Persze, kezdetben a legcseklyebb mrtkben sem a varilhatsgon trik a fiatal szlk a fejket, inkbb a stabilits s a biztonsg. Eljn azonban az az id, amikor mgis csak szt kell tologatni a btorelemeket a szobban, mert a baba klyk lesz, s akkor is jl akarja rezni magt a birodalmban. Akkor majd jhet a nagyobb hever, pldul. Mr indulskor rdemes megfontolnod a bvszdoboz s egy kamleon keverkbl sszegyrt Maka Kombi btor vsrlst is. Nzd meg alaposan, hny fle elrendezs alakthat ki belle!
Mia      
Mia

A Mia eleve a Maka prja - ugyan az a praktikum, lgyabb sznekben. Ezt a btorcsaldot juhar, bkk s fehr sznben is megvsrolhatod, kt - de ha pontosak akarunk lenni hrom - mret babagy kzl is vlaszthatsz. Titkos favoritunk a Minl a Kombi, ami minden tovbbi nlkl kiszolglja a gyereket gy tizenngy ves korig. s megltod, akkor sem akar majd megvlni tlk.
Kombi gy      
Kombi gy

Titkos favoritunk a Minl a Kombi, ami minden tovbbi nlkl kiszolglja a gyereket gy tizenngy ves korig. s megltod, akkor sem akar majd megvlni tlk.
Terra green      
Terra green

Nagyszabs mesebirodalom, amit minden nap jra fel lehet fedezni. Ami hunyorogva nzve igazi dzsungel hangulatot klcsnz a szobnak. A terra tnyleg mersz, nnkk nem ajnlott. Na de egy-kt mindenre elsznt rdgfiknak.......!
Terra kotta      
Terra kotta

A terrakotta verzi kicsi visszafogottabb, mint a limezld, de csak hajszlnyival. Tegyl egy prbt: vegyl a kt gyereknek kt fle szn terrt. Megltod, amikor amikor elg ersek lesznek, ssze fogjk csereberlni az elemeket. gy lesz igaz bulihangulat!

Megjegyzs:
Tekintse meg ruhzaink knlatt »

Partnernk ajnlatnak megtekintse s termkeinek megvsrlsa
az RS Reitter Ferenc ti ruhzban lehetsges!

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00