Alább megtekintheti partnerünk termékeit és ajánlatait, melyek megvásárlása
az RS Reitter Ferenc úti Áruházában lehetséges!
Érdeklődjön a 06-30/689-8083-as telefonszámon.
Kamilla
Kamilla
Letisztult, skandináv otthonok világát idézi a gyerekszoba, ha törtfehér frontlappal készülő Kamilla bútorokkal rendezik be. A selymesen fénylő felületekből felragyognak a dekoratív üvegablakocskák. Kamillával igényes gyerekszoba alakítható ki! 
Polly
Polly
A selyemfényű fehér és a pasztell bézs- cikória kombináció páratlanul elegáns megjelenést kölcsönöz a Polly bútorcsaládnak. Ez a színegyüttes a divatos, ám visszafogott megjelenést kedvelő szülők tökéletes választása lehet.
Alda
Alda
A ragyogóan csillogó, magas fényű fehérek és leheletfinom textúrájú, natúr színek párosítása rendkívül vonzó egyensúlyt alkotnak, az Alda népszerűségét azonban a tolóajtóknak köszönheti. Egyszerűen értlemét veszti arról lamentálni, hogy lesz-e elég hely az ajtók kinyitásához és a bepakoláshoz, az Alda még az extrém keskeny szobákban is remekül betölti a funkcióját.
Nelli
Nelli
A Nelli bútorcsalád a nagyszabású tervek és az ésszerű gazdálkodás ötvözetének a mintapéldája. Alacsony árfekvése ellenére ugyanazt a Faktum minőséget képviseli, mint drágább társai.Személyessé a változatos színekben rendelhető dekorelemek teszik.A Nelliben egyszerre testesül meg az ésszerűség és a játékosság iránti igény. A színes dekorelemekkel pedig egyedi, hangulatos babaszoba berendezés alakítható ki.
Mókus fehér
Mókus fehér
A Mókus fehér változata a rend és a szeretet patikatisztaságú képlete a gyermek lakberendezésben. A finom lekerekítések, a selymes felületek nem csak a baba kezecskéjéhez passzolnak remekül, hanem a bútorok tisztán tartásában is segítik a gondos szülőt.
Mókus cseresznye
Mókus cseresznye
Megfejthetetlen a varázsa, de hosszú évek óta a Mókus cseresznye a Faktum egyik legnépszerűbb bútorcsaládja. Valóban, a cseresznye fogantyúk és fedlapok sokkal komolyabb bútor benyomását keltik. A Mókus cseresznye hosszú évekig kedvence lesz a szoba ifjú lakójának!
Holly
Holly
A terveket látva merésznek gondoltuk a Hollyt, de amikor a boltokba került, rájöttünk, jobban bele sem trafálhattunk volna a vevők ízlésébe! A Holly „gurított” festésével, aszimmetrikus szekrényeivel, és az egyedi babaággyal gyorsan megtalálta  az utat a vásárlók szívéhez. Meglátni és megszeretni – a Holly a konzervatív igényeket pont úgy kielégíti, mint a formabontó újszerűségre vágyókét.
Poppi
Poppi
Geometrikus, trendi rendezettség, franciás könnyedséggel, ez a Poppi. A Faktum modellek fő erénye a variábilis időtállóság - még akkor is, ha ezt egy kisbaba társaságában talán még senki nem mondta ki. Ám, az első hónapok gyorsan elröppennek és kezdetét veszi a sakkozás a térrel, köznapibban fogalmazva: a bútorok tologatása. Na, ebben a Poppi verhetetlen. Nem azért mert remekül csúsznak az elemek, (nem csúsznak, stabilan állnak), hanem azért, mert remekül illeszkednek, és rendezett képet mutatnak. A Poppi a legmodernebb otthonban is megállja a helyét, mégis meghitt hangulatot kölcsönöz a babaszobának.
Tomi
Tomi
Ha vannak a fenyőbútoroknak szerelmesei, akkor ők a Tomiba egyenesen bele fognak habarodni. A javarészt kézműves megmunkálással készülő, natúr pácolású bútorcsaládot igazán masszív bútorok alkotják. A Tomi természetességével, rusztikusságával otthonos hangulatot kölcsönöz a gyerekszobának. A sablonosságot messze elkerülő Tomi még ifjú korában is használója elégedettségét, büszkeségét fogja kiváltani.
Lolly
Lolly
A vidám színekben pompázó Lolly kollekciót a kísérletező kedvű, belevaló anyukák és apukák pedig egyenesen imádni fogják. A derűs dekorációk különös hangulatot adnak az egész szobának.
Lizi kék
Lizi kék
A búzavirág kék elemek úgy teszik a fiúk bútorává a Lizit, hogy a modellcsaládra jellemző lágyság is megmarad. A pasztell színvilág hangulatos, diszkrét és ízléses szoba kialakítását teszi lehetővé.
Lizi lila
Lizi lila
Egy csokor levendula hiányozhat csak egy lila Lizivel berendezett kislány szobából. Ha olyan a gyerekszoba tájolása, délután a balzsamos toszkán ősz fényei jelennek meg a szobában. Hangulatos, jó ízlésű birodalom kialakítása kezdődik a Lizi bútorokkal!
Makaó
Makaó
Bumm! Ha hirtelen rádöbbensz, hogy most már tényleg be kell rendezni a gyerekszobát, ne is menj tovább a Makaónál. Gazdaságos és jól variálható. Persze, kezdetben a legcsekélyebb mértékben sem a variálhatóságon törik a fiatal szülők a fejüket, inkább a stabilitás és a biztonság. Eljön azonban az az idő, amikor mégis csak szét kell tologatni a bútorelemeket a szobában, mert a baba kölyök lesz, és akkor is jól akarja érezni magát a birodalmában. Akkor majd jöhet a nagyobb heverő, például. Már induláskor érdemes megfontolnod a bűvészdoboz és egy kaméleon keverékéből összegyúrt Makaó Kombi bútor vásárlását is. Nézd meg alaposan, hány féle elrendezés alakítható ki belőle!
Mia
Mia
A Mia eleve a Makaó párja - ugyan az a praktikum, lágyabb színekben. Ezt a bútorcsaládot juhar, bükk és fehér színben is megvásárolhatod, két - de ha pontosak akarunk lenni három - méretű babaágy közül is választhatsz. Titkos favoritunk a Miánál a Kombi, ami minden további nélkül kiszolgálja a gyereket úgy tizennégy éves koráig. És meglátod, akkor sem akar majd megválni tőlük.
Kombi ágy
Kombi ágy
Kombi babaágyaink kisággyá, éjjeliszekrénnyé, íróasztallá és heverővé alakíthatóak, így a gyerekek folyamatosan változó igényeit is ki tudják szolgálni.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00