Napfényes, meleg, barátságos otthonra vágyik? Rendezze be lakását rattanbútorokkal! Ezek a rendkívül tetszetős termékek harmonikusan illeszthetőek már meglévő más bútorokhoz is. A természet szépségét, a kelet varázsát lopják be használójuk életébe.
Rattan ülőgarnitúrák
Rattan ülőgarnitúrák
Komplett garnitúrák, vagy különálló székek és asztalok tekinthetők meg ebben a csoportban, termékpalettánk fokozatosan bővűl, kérjük látogasson el ide később is.
Rattan komódok
Rattan komódok
Rattanból készült komódok, terveink szerint a későbbiekben nem csak kosaras kivitelűek találhatók majd ebben a csoportban. A nappali, háló, vagy akár fürdőszoba üde színfoltja is lehet belőlük.
Fotelek, Papasan, Mamasan
Fotelek, Papasan, Mamasan
Méltán népszerű Papasan fotelek és Mamasan kanapék már meghódították hazánkat, de ezenkívül léteznek még egyéb kényelmi felszereltséggel ellátott ülőalkalmatosságok is.
Kiegészítők
Kiegészítők
Itt fogjuk majd bemutatni a kiegészítők széles tárházát, mivel a termékkör folyamatos feltöltés alatt áll, kérjük látogasson el ide később is.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Ünnepi nyitvatartás:
December 23.: 10:00-16:00
December 24-26: Zárva
December 31-én és január 1-én zárva
Nyitás: 2019. január 2.