Napfényes, meleg, barátságos otthonra vágyik? Rendezze be lakását rattanbútorokkal! Ezek a rendkívül tetszetős termékek harmonikusan illeszthetőek már meglévő más bútorokhoz is. A természet szépségét, a kelet varázsát lopják be használójuk életébe.
Továbblépéshez kattintson a képre!
Rattan ülőgarnitúrák      
Rattan ülőgarnitúrák

Komplett garnitúrák, vagy különálló székek és asztalok tekinthetők meg ebben a csoportban, termékpalettánk fokozatosan bővűl, kérjük látogasson el ide később is.
Rattan komódok      
Rattan komódok

Rattanból készült komódok, terveink szerint a későbbiekben nem csak kosaras kivitelűek találhatók majd ebben a csoportban. A nappali, háló, vagy akár fürdőszoba üde színfoltja is lehet belőlük.
Fotelek, Papasan, Mamasan      
Fotelek, Papasan, Mamasan

Méltán népszerű Papasan fotelek és Mamasan kanapék már meghódították hazánkat, de ezenkívül léteznek még egyéb kényelmi felszereltséggel ellátott ülőalkalmatosságok is.
Kiegészítők      
Kiegészítők

Itt fogjuk majd bemutatni a kiegészítők széles tárházát, mivel a termékkör folyamatos feltöltés alatt áll, kérjük látogasson el ide később is.

Megjegyzés:
A rattan a trópusi őserdők liánja, amely szivacsos szerkezetének köszönhetően rendkívül erős, rugalmas anyag. Alapos, komoly megmunkálási folyamat után válik csak kezelhetővé, jól formálhatóvá, de az eredmény szemet gyönyörködtető.
Használhatóak a lakás bármely részében, irodákban, éttermekben, sőt a kertben is, mindamellett könnyen kezelhetőek, és hosszú élettartamúak. Kiszáradásuk és töredezésük elkerülésére, időnként ajánlott nedves ruhával áttörölni őket, főleg az illesztési, hajlítási pontoknál.
Előnyös tulajdonságuk, hogy természetes anyagból készülnek, éppen ezért - mert kézileg, egyesével készülnek - két teljesen egyforma darab szinte nem is található. Szintén az egyedi készítés következménye az, hogy nem minden típus és forma állandó, így fix megjelenéssel bíró termékeket nem is lehet ajánlani. AZ ITT LÁTHATÓ BÚTOROK, CSAK AZ RS ÁRUHÁZBAN VÁSÁROLHATÓK MEG!
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00