Igen kedvező árfekvésű, praktikus, általános használatra szánt, strapabíró kiegészítő bútorok. Ezek az általában laminált bútorlapból készülő, egyszerű szerkezetű és könnyen kezelhető termékek többféle színben kaphatóak raktárról.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Íróasztalok, számítógép állványok      
Íróasztalok, számítógép állványok

Itt elsősorban gyermek- vagy ifjúsági szobák berendezéséhez ajánlunk laminált anyagból készülô íróasztalokat többféle méretben. A fiókkal és nyitott rakodópolccal is ellátott asztalok jól pakolhatóak és könnyen kezelhetőek.
Manapság a számítógép szinte már nélkülözhetetlen eleme a mindennapi életnek. Kényelmes és eredményes használatukhoz azonban megfelelő elhelyezést kell biztosítani. Ehhez nyújtanak segítséget az itt bemutatásra kerülő, praktikus és jól használható számítógépállványok.
Forgószékek      
Forgószékek

Ebben a csoportban kifejezetten otthoni használatra kínálunk különféle ifjúsági forgószékeket. Vidám mintázatú, színes gyermekforgószékek is megtalálhatók itt, az aktuális kínálat szerint.
Tv, Hifi és CD állványok      
Tv, Hifi és CD állványok

Televízió és hifi készülékek elhelyezésére kialakított, laminált anyagból készülô görgős állványok, amelyek egyszerű szerkezetük ellenére praktikus és jól pakolható felületeket nyújtanak. A magyar bútorcsalád termékei egyszerűbb (szögletes formájú, fix állású) és igényesebb (ívelt formájú, sőt forgatható) változatban is készülnek. A vitrines megoldások könnyen kezelhető rugós mágneszárral működnek.
Cipősszekrények, előszobafalak      
Cipősszekrények, előszobafalak

Praktikus és mutatós magyar termékek, laminált anyagból készülô termékek, melyek előszobája vagy gardróbja hasznos kiegészítői lehetnek. A termékeket egymással kombinálva, szettek formájában célszerű használni, de az általunk ajánlott variációkon kívül természetesen más összeállítások is kialakíthatóak.
Dohányzóasztalok      
Dohányzóasztalok

Dohányzóasztalaink kínálatából itt a magyar bútorlapos illetve falábazatos modelleket mutatjuk be. A laminált lábazatú asztalok kínálatában hagyományos bútorlapos, valamint az esztergált falábazatú modellek különböző formai kialakítású üveglapos dohányzóasztalai is megtalálhatóak. További dohányzóasztalok a Fémvázas/Üveglapos bútorok főcsoportban találhatók.
Komódok, kiegészítők      
Komódok, kiegészítők

Étkezőgarnitúrákon és üveglapos dohányzóasztalokon kívül természetesen más magyar termékek is készülhetnek fémvázas kivitelben, mint például különféle állványok, ülőkék, polcok vagy akár piperetükör szettek. Az itt bemutatott praktikus kialakítású, könnyen tisztítható holmik a lakás igen hasznos elemei lehetnek és dekoratív megjelenésüknek, változatos formaviláguknak köszönhetően stílusosan kifejezhetik egyéniségünket, otthonunk díszévé válhatnak.

Megjegyzés:
Az itt bemutatott termékek túlnyomó része ragasztott eljárással készül, ezért összeállítva és csomagolás nélkül kerül átadásra.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00