Áruházainkban mintaként kiállított konyhabútor összeállítások, tálalószekrények, étkezőgarnitúrák és fürdőszoba összeállítások tekinthetők meg az oldalon, melyeket időnként, új mintáknak helyet adva, értékesítünk nagy kedvezménnyel. A megnevezésben zárójelben jeleztük, ha a Budaörsi, Reitter Ferenc utcai, vagy Gyömrői úti áruházunkban találhatóak a termékek.
Továbblépéshez kattintson a képre!
Konyha összeállítások      
Konyha összeállítások

Kiállított mintakonyhák tekinthetők meg a csoportban, melyeket jelentős kedvezménnyel értékesítünk. Az összeállításokról részletes ismertető olvasható, a képeken megjelenített beépíthető készülékeket valamint a dekorációt az ár nem tartalmazza.
Beépíthető gépek      
Beépíthető gépek

A csoportban konyhastúdióinkban kiállított és azonnal megvásárolható beépíthető készülékek találhatóak. Sütők, főzőlapok, mikróhullámú sütők és páraelszívók szerepelnek a kínálatban. A kedvezmény kizárólag a kiállított mintadarabokra vonatkoznak!
Étkezőgarnitúrák      
Étkezőgarnitúrák

Kiállított étkezőgarnitúrákat kínálunk, 4 és 6 személyeseket, adott színben és kialakításban, kedvezményes áron. Összeszerelten azonnal szállíthatók.
Fürdőszoba bútorok      
Fürdőszoba bútorok

Modern és klasszikus fürdőszoba összeállítások, nagy kedvezménnyel, melyek azonnal szállíthatók.

Megjegyzés:
A kedvezmény csak az áruházakban kiállított minta termékekre vonatkozik, melyek ennek megfelelően összeszerelten szállíthatók, csomagolás nélkül. A konyha összeállítások esetében időpont egyeztetésére van szükség a szakszerű leszerelésükhöz, így azok nem feltétlenül szállíthatók a vásárlás napján.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00