Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
ruhzainkban mintaknt killtott konyhabtor sszelltsok, tlalszekrnyek, tkezgarnitrk s frdszoba sszelltsok tekinthetk meg az oldalon, melyeket idnknt, j mintknak helyet adva, rtkestnk nagy kedvezmnnyel. A megnevezsben zrjelben jeleztk, ha a Budarsi, Reitter Ferenc utcai, vagy Gymri ti ruhzunkban tallhatak a termkek.
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Konyha sszelltsok      
Konyha sszelltsok

Killtott mintakonyhk tekinthetk meg a csoportban, melyeket jelents kedvezmnnyel rtkestnk. Az sszelltsokrl rszletes ismertet olvashat, a kpeken megjelentett bepthet kszlkeket valamint a dekorcit az r nem tartalmazza.
Bepthet gpek      
Bepthet gpek

A csoportban konyhastdiinkban killtott s azonnal megvsrolhat bepthet kszlkek tallhatak. Stk, fzlapok, mikrhullm stk s praelszvk szerepelnek a knlatban. A kedvezmny kizrlag a killtott mintadarabokra vonatkoznak!
tkezgarnitrk      
tkezgarnitrk

Killtott tkezgarnitrkat knlunk, 4 s 6 szemlyeseket, adott sznben s kialaktsban, kedvezmnyes ron. sszeszerelten azonnal szllthatk.
Frdszoba btorok      
Frdszoba btorok

Modern s klasszikus frdszoba sszelltsok, nagy kedvezmnnyel, melyek azonnal szllthatk.

Megjegyzs:
A kedvezmny csak az ruhzakban killtott minta termkekre vonatkozik, melyek ennek megfelelen sszeszerelten szllthatk, csomagols nlkl. A konyha sszelltsok esetben idpont egyeztetsre van szksg a szakszer leszerelskhz, gy azok nem felttlenl szllthatk a vsrls napjn.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00