Laminált lapokból készülő, többelemes szekrénysorok nappali- és gyerekszobák berendezéséhez. A teljes ruhatár elhelyezésén kívül egyéb holmik tárolására is lehetőséget nyújtanak. Többféle méretben és stílusban készülnek.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Klasszikus szekrénysorok és kiegészítőik
Klasszikus szekrénysorok és kiegészítőik

Különböző stílusú bútoraink minden igényt kielégítenek, praktikusságuk, bővíthetőségük színesebbé teszik lakásunkat. Esetenként többféle kiegészítővel is kombinálhatóak, amik a külső megjelenésükben a szekrénysorhoz igazodnak.
Modern szekrénysorok  
Modern szekrénysorok

Leginkább nappali szobákba ajánlható szekrénysorok, akasztós szekrényt és TV-s elemet is tartalmazó összeállításokban. Így a szobai díszek, könyvek és használati tárgyak mellett a ruházat és a televízió elhelyezése is megoldott. Különféle stílusú és hangulatú típusok közül választhat ízlése és igényei szerint a magyar bútorok közül.
Ifjúsági szekrénysorok      
Ifjúsági szekrénysorok

Ebben a csoportban gyerekszobák praktikus, íróasztallal kombinált szekrénysorait mutatjuk be, melyek komplex megoldást adnak az iskolás korú gyermekünk szobájának berendezésére.

Megjegyzés:
A szekrénysorok csoportjainál általános jellemző az, hogy többféle színvariációban kérhetők, némely szekrénysornál az ár is ennek függvényében változik. Az aktuális színkombinációkat áruházunkban tekinthetik meg. Általában 4-5 elemből állnak, összeállítva és csomagolás nélkül kerülnek átadásra, de vannak lapraszerelt szekrénysorok is. Egyes szekrénysorok a II. osztályú besorolást kapták, amint erre a megnevezésükben is utalunk.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00