Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Laminlt lapokbl kszl, tbbelemes szekrnysorok nappali- s gyerekszobk berendezshez. A teljes ruhatr elhelyezsn kvl egyb holmik trolsra is lehetsget nyjtanak. Tbbfle mretben s stlusban kszlnek.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Klasszikus szekrnysorok s kiegsztik
Klasszikus szekrnysorok s kiegsztik

Klnbz stlus btoraink minden ignyt kielgtenek, praktikussguk, bvthetsgk sznesebb teszik laksunkat. Esetenknt tbbfle kiegsztvel is kombinlhatak, amik a kls megjelenskben a szekrnysorhoz igazodnak.
Modern szekrnysorok  
Modern szekrnysorok

Leginkbb nappali szobkba ajnlhat szekrnysorok, akaszts szekrnyt s TV-s elemet is tartalmaz sszelltsokban. gy a szobai dszek, knyvek s hasznlati trgyak mellett a ruhzat s a televzi elhelyezse is megoldott. Klnfle stlus s hangulat tpusok kzl vlaszthat zlse s ignyei szerint a magyar btorok kzl.

Megjegyzs:
A szekrnysorok csoportjainl ltalnos jellemz az, hogy tbbfle sznvariciban krhetk, nmely szekrnysornl az r is ennek fggvnyben vltozik. Az aktulis sznkombincikat ruhzunkban tekinthetik meg. ltalban 4-5 elembl llnak, sszelltva s csomagols nlkl kerlnek tadsra, de vannak lapraszerelt szekrnysorok is. Egyes szekrnysorok a II. osztly besorolst kaptk, amint erre a megnevezskben is utalunk.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00