Különféle használati célú kárpitosbútorok, amelyek segítenek a lakás kellemes atmoszférájának kialakításában, egyszerűbb vagy elegánsabb, klasszikus vagy modern, kisebb vagy nagyobb... Itt minden megtalálható. A megjelentetett bútorok csak egy részét képezik az RS Bútoráruház folyamatosan bővülő kínálatának, hiszen a termékcsalád több mint félezer különböző típusú bútorból áll!
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!

Kanapék, fotelek
Kanapék, fotelek
Nappali szobákba vagy irodákba ajánlható vendégváró magyar bútor garnitúrák, amelyek között azonban ággyá alakítható kanapéval rendelkező változatok is vannak. Általában rugós ülőfelülettel készülnek (de szivacsos típusok is előfordulnak). A csak ülőgarnitúraként használható változatok kanapéi hátsó kárpitozással is el vannak látva, így nem csak falnál, de térben is elhelyezhetőek.
Kanapéágyak
Kanapéágyak
Csukott állapotban, kényelmes ülőfelületet nyújtó magyar bútorok, amelyek kétszemélyes ággyá alakíthatóak. Szivacsos és rugós típusok egyaránt megtalálhatóak közöttük, s általában rendelkeznek ágyneműtartóval. Ez alól csak az ágyszerkezetes változatok jelentenek kivételt, mivel ezeknél az ágyneműtartót a szerkezet foglalja el. Fotellal kombinálva mutatós és praktikus szobai garnitúrát alkothatnak.
Sarokgarnitúrák I.
Sarokgarnitúrák I.
Elsősorban nappali szobák berendezéséhez ajánlható magyar bútorcsalád, de irodai várószobákban is praktikusan felhasználható sarokgarnitúrák. Szivacsos, vagy rugós felülettel készülnek, kétszemélyes ággyá nyithatóak és legalább egy ágyneműtartóval rendelkeznek. Jobbos és balos változatokat különböztetünk meg. Ebben a csoportban mutatjuk be a foteleket, ha a termékcsalád csak fotelből és sarokgarnitúrából áll.
Sarokgarnitúrák II.
Sarokgarnitúrák II.
A folyamatosan bővülő magyar bútorkínálatunk miatt, valamint a jobb áttekinthetőség érdekében a sarokgarnitúrákat két csoportban mutatjuk be.
Variálható ülőgarnitúrák
Variálható ülőgarnitúrák
Elemekből rendelhető kárpitosbútorok gazdag választéka, hogy Ön saját elképzelése szerint állíthassa össze nappali- vagy sarokgarnitúráját, fotelét. A számtalan lehetőségnek csak a fantáziája szabhat határt. Tekintse meg galériánkat, hogy képet kapjon a lehetőségekről.
Heverők
Heverők
Mutatós és kényelmes magyar bútorok, általában rugós fekvőfelülettel rendelkező egyszemélyes fekhelyek. Minden típus rendelkezik ágyneműtartóval, megkülönböztethetőek jobbos vagy balos nyitású termékek. Ez azt jelenti, hogy a fejtámlával szemben állva jobb- vagy baloldalra esik a nyitási oldal. (Ahol nincs fejtámla, ott értelemszerűen nincs jobbos vagy balos meghatározás sem.)
Franciaágyak
Franciaágyak
Mutatós és kényelmes magyar bútorok, általában rugós fekvőfelülettel rendelkező kétszemélyes fekhelyek. Minden típus rendelkezik ágyneműtartóval, amelynek elhelyezkedése szerint megkülönböztethetőek jobbos vagy balos nyitású termékek. Ez azt jelenti, hogy a fejtámlával szemben állva jobb- vagy baloldalra esik a nyitási oldal. (Ahol nincs fejtámla, ott értelemszerűen nincs jobbos vagy balos meghatározás sem.)
Franciaágyvázak, futonágyak
Franciaágyvázak, futonágyak
Minden ember más és más alvási szokásokkal rendelkezik, amihez mi testre szabott megoldást kívánunk nyújtani. Kínálatunk kialakítása egyfajta dinamizmust képvisel a folyamatosan felmerülő igényekhez igazodva. A különböző szerkezetű, stílusú franciaágyaktól kiindulva a futon ágyak, továbbá az ágyvázak széles palettájáig mindent magában foglal ami csak az alváskultúrához kapcsolható, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő komfortérzetet.
Gyerekágyak
Gyerekágyak
Kisebb gyermekek számára tervezett praktikus fekhelyek, kényelmes magyar bútorok, szivacsos fekvőfelülettel, ágyneműtartóval. Néhány típus átalakítható, vagyis a gyermek fejlődése-növekedése az ággyal követhető (pl. levehető oldaltámla, növelhető fekvőfelület). Gyakran egészíti ki őket saját anyagával bevont kispárna.
Fotelágyak, önálló fotelek
Fotelágyak, önálló fotelek
Vendégágynak kiválóan alkalmas fekhelyek, amelyek csukott állapotban egyszerű ülőfelületként használhatóak. Kárpitozott, szivacsos felülettel készülnek egy- vagy kétszemélyes változatban. Fekhellyé nyitásuk szerint két csoportra oszthatóak. Az ágyneműtarós tipusoknál a kihúzott fiókos ágyneműtartóra kell ráfektetni a fakeretes párnákat, az ágyneműtartóval nem rendelkező változatoknál viszont a szivacsrétegeket kell a földre kihajtani. Itt kerülnek bemutatásra azok a magyar bútor foteljeink, amelyekhez nem létezik ugyanolyan formai kialakítású sarokgarnitúra, vagy kanapé.
Kiegészítők
Kiegészítők
Kárpitozott felülettel készülő, praktikusan megalkotott magyar bútorok, funkcionális termékek, amelyek hasznos kiegészítői lehetnek más bútoroknak, de többségük önállóan is használható. A különféle ülőalkalmatosságok szivacsos ülőfelülettel készülnek.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00