Irodák és lakások berendezéséhez egyaránt jól használható polcok és polcrendszerek, amelyek praktikus és hangulatos elemei bármely helyiségnek. Különböző méretekben és színekben kaphatóak, többféle - mutatós és könnyen tisztítható - anyagból.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti és kinyomtathatja!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Balázs polcok Elemjegyzék: 1.oldal       
Balázs polcok

A polcok lapraszerelten, csomagoltan kerülnek átadásra. Tíz féle színben lehet megrendelni, „A” és „B” kategóriás színeket különböztetünk meg.
„A”: sima-fehér, bükk, cseresznye, juhar, calvados
„B”: erezett fehér, sonoma tölgy, bió fenyő, wenge, szilva
A „NOR” és az „ABS” megnevezés az élzárásra utal:
NOR: 2mm (+ fehér hátfal)
ABS: 4mm (+ színazonos hátfal)
Ha normál élzárással van a bútor, akkor a hátfal fehér színű, ha pedig ABS-sel, akkor kérhető színazonos hátfal is (ez már benne van az árban). A polclapok állíthatóak, kivéve a sarokpolcnál, sarokívnél és a falipolcnál.

Megjegyzés:
A megrendelt polcelemek lapraszerelten és csomagolva kerülnek átadásra.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00