Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Irodk s laksok berendezshez egyarnt jl hasznlhat polcok s polcrendszerek, amelyek praktikus s hangulatos elemei brmely helyisgnek. Klnbz mretekben s sznekben kaphatak, tbbfle - mutats s knnyen tisztthat - anyagbl.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti s kinyomtathatja!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Balzs polcok Elemjegyzk: 1.oldal       
Balzs polcok

A polcok lapraszerelten, csomagoltan kerlnek tadsra. Tz fle sznben lehet megrendelni, „A” s „B” kategris szneket klnbztetnk meg.
„A”: sima-fehr, bkk, cseresznye, juhar, calvados
„B”: erezett fehr, sonoma tlgy, bi feny, wenge, szilva
A „NOR” s az „ABS” megnevezs az lzrsra utal:
NOR: 2mm (+ fehr htfal)
ABS: 4mm (+ sznazonos htfal)
Ha norml lzrssal van a btor, akkor a htfal fehr szn, ha pedig ABS-sel, akkor krhet sznazonos htfal is (ez mr benne van az rban). A polclapok llthatak, kivve a sarokpolcnl, sarokvnl s a falipolcnl.
va polc      
va polc

Klnbz sznekben, raktrl.

Megjegyzs:
A megrendelt polcelemek lapraszerelten s csomagolva kerlnek tadsra.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00