Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Egy praktikus szp konyha mell hasonlan szp s jl hasznlhat tkezgarnitra illik, amelyet gondosan kell kivlasztani, tbb szempont figyelembevtelvel. Ez persze nem is olyan knny, hiszen szmtalan szn, forma s anyag kzl vlaszthatunk. Knlatunkat megtekintve biztosan megtallja az n ignyeinek leginkbb megfelelt.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
AKCIS termkeink!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Asztalok      
Asztalok

tkezasztalok rendkvl szles vlasztka tallhat nlunk. Mretben a legkisebbtl a legnagyobbig. Formai kialaktsukat illeten is bsges a knlat, az egyszertl a luxusig Tallhatak nlunk fa, fafurnros, fmvzas, veglapos asztalok, fix- vagy nyithat- vltozatokban is.
Szkek      
Szkek

Konyhai szkekbl is biztosan tall megfelelt tkezasztalhoz, konyhabtorhoz, mind sznben, mind formban. Egyes tpusok klnbz krpitokkal rendelhetk, lteznek karfs, vagy karfa nlkli vltozatok. Vlaszthat fa vagy csvzas szkeik kzl. Egyes modellek raktrkszletrl azonnal megvsrolhatak, nmelyek pedig rvid hatridvel megrendelhetek.
tkezgarnitrk      
tkezgarnitrk

Asztalok s szkek garnitrban 4-6 szemlyes kivitelben. Nyithat asztallal.
Blokk konyhk      
Blokk konyhk

Blokk konyhabtor A Konyhastdiinkban kaphat fix sszellts blokk konyhkra egyarnt jellemz, hogy tbbfle sznben krhetk s az elemeken fell az r mg tartalmazza a mosogattlct, munkalapot s a fogantyt. Egyes tpusokhoz bvts cljbl kiegszt elemek is rendelhetk.
Tlalk      
Tlalk

Feltlts alatt

Megjegyzs:
 

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00