Egy praktikus szép konyha mellé hasonlóan szép és jól használható étkezőgarnitúra illik, amelyet gondosan kell kiválasztani, több szempont figyelembevételével. Ez persze nem is olyan könnyű, hiszen számtalan szín, forma és anyag közül választhatunk. Kínálatunkat megtekintve biztosan megtalálja az ön igényeinek leginkább megfelelőt.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
AKCIÓS termékeink!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Asztalok      
Asztalok

Étkezőasztalok rendkívül széles választéka található nálunk. Méretben a legkisebbtől a legnagyobbig. Formai kialakításukat illetően is bőséges a kínálat, az egyszerűtől a luxusig Találhatóak nálunk fa, fafurnéros, fémvázas, üveglapos asztalok, fix- vagy nyitható- változatokban is.
Székek      
Székek

Konyhai székekből is biztosan talál megfelelőt étkezőasztalához, konyhabútorához, mind színben, mind formában. Egyes típusok különböző kárpitokkal rendelhetők, léteznek karfás, vagy karfa nélküli változatok. Választhat fa vagy csővázas székeik közül. Egyes modellek raktárkészletről azonnal megvásárolhatóak, némelyek pedig rövid határidővel megrendelhetőek.
Blokk konyhák      
Blokk konyhák

Blokk konyhabútor A Konyhastúdióinkban kapható fix összeállítású blokk konyhákra egyaránt jellemző, hogy többféle színben kérhetők és az elemeken felül az ár még tartalmazza a mosogatótálcát, munkalapot és a fogantyút. Egyes típusokhoz bővítés céljából kiegészítő elemek is rendelhetők.

Megjegyzés:
 

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00