Magyar Termék Nagydíjas irodabútor család. Az Extend egy modern vonalvezetésű, széles szín- és elemválasztékkal rendelkező irodabútor család. Az elemek vezetői és operatív irodák, tárgyalók, recepciók, irodai konyhák berendezésére is alkalmasak.
Extend vezetői irodába
Extend vezetői irodába
A "telilábas" kivitel masszív megjelenést kölcsönöz az íróasztaloknak, szimbolizálva az erőt, stabilitást.
Fémláb - erős, mégis légies és modern.
Szekrényeink fogantyú nélküliek, a szekrényajtók nyitását az ajtók feletti hézag teszi lehetővé. Ez a hézag köszön vissza az asztaloknál a lapláb és az asztallap között is, melyet egy 20 mm-es ezüst színű távtartóval érünk el. Az ajtós szekrények alu színű korpusszal, az ajtók a színválasztékban lévő bútorlapszínekben rendelhetők. A tolóajtós szekrények szín azonosan készülnek.
Extend operatív irodába
Extend operatív irodába
Jól átgondolt tervezéssel a kis irodákból is kihozhatjuk a maximumot. Az összeforgatott asztalokat, ha szükséges, paravánokkal választhatjuk el egymástól.
A különféle szekrények megfelelő helyet biztosítanak az iratoknak, dossziéknak, sőt, az üveges szekrényekben kiállíthatjuk dísztárgyainkat, ajándékainkat is.
Tárgyalótoldatok - megoldás a vendégek fogadására
Egy irodában mindig felkészültnek kell lenni a vendégek fogadására. E célból többféle asztaltoldatot is terveztünk, melyek tökéletesen illeszkednek az Extend irodabútor asztalaihoz.
A kényelem, a funkcionalitás hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az irodákban, hatékonyak legyünk. A megfelelő asztal - kiegészítő toldat alkalmazásával probléma nélkül lebonyolítható egy mini tárgyalás anélkül, hogy Önnek el kellene hagynia az irodáját.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00