Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Magyar Termk Nagydjas irodabtor csald. Az Extend egy modern vonalvezets, szles szn- s elemvlasztkkal rendelkez irodabtor csald. Az elemek vezeti s operatv irodk, trgyalk, recepcik, irodai konyhk berendezsre is alkalmasak.
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Vezeti irodba      
Vezeti irodba

A "telilbas" kivitel masszv megjelenst klcsnz az rasztaloknak, szimbolizlva az ert, stabilitst.
Fmlb - ers, mgis lgies s modern.
Szekrnyeink foganty nlkliek, a szekrnyajtk nyitst az ajtk feletti hzag teszi lehetv. Ez a hzag kszn vissza az asztaloknl a laplb s az asztallap kztt is, melyet egy 20 mm-es ezst szn tvtartval rnk el. Az ajts szekrnyek alu szn korpusszal, az ajtk a sznvlasztkban lv btorlapsznekben rendelhetk. A tolajts szekrnyek szn azonosan kszlnek.
Operatv irodba      
Operatv irodba

Jl tgondolt tervezssel a kis irodkbl is kihozhatjuk a maximumot. Az sszeforgatott asztalokat, ha szksges, paravnokkal vlaszthatjuk el egymstl.
A klnfle szekrnyek megfelel helyet biztostanak az iratoknak, dossziknak, st, az veges szekrnyekben killthatjuk dsztrgyainkat, ajndkainkat is.
Trgyaltoldatok - megolds a vendgek fogadsra
Egy irodban mindig felkszltnek kell lenni a vendgek fogadsra. E clbl tbbfle asztaltoldatot is terveztnk, melyek tkletesen illeszkednek az Extend irodabtor asztalaihoz.
A knyelem, a funkcionalits hozzjrul ahhoz, hogy jl rezzk magunkat az irodkban, hatkonyak legynk. A megfelel asztal - kiegszt toldat alkalmazsval problma nlkl lebonyolthat egy mini trgyals anlkl, hogy nnek el kellene hagynia az irodjt.

Megjegyzs:
 

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00