Az éjszakai pihenés nem elvesztegetett idő! Minél jobban alszik valaki, annál több alkalma van a szervezetnek regenerálódni. A jó és egészséges alvás legfontosabb feltételeit az optimális alvási körülmények képezik. A pihentető alváshoz egyedülálló választékban kínálunk kényelmes rugózású matracokat, melyekből bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Rugós matracok
Rugós matracok
A csoportban megtalálhatóak az egyszerűbb kivitelű (vendégágy) matracok és a minden igényt kielégítő luxus kategóriájú ágybetétek is.
Termék kínálatunkon belül található kókuszt tartalmazó matrac épp úgy mint a kényelmi szempontokat is figyelembe vevő zónázott típusok!
Hideghab matracok
Hideghab matracok
A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerű, nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességű és különlegesen tartós anyagok, melyek antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek!
Latex-Kókusz matracok
Latex-Kókusz matracok
Természetes anyagból készült, magas minőségű, kemény matracok, melyek egyaránt biztosítják a pont rugalmas fekvőfelületet és a megfelelő keménységet így támasztják alá a gerincet a legoptimálisabban.
Antiallergén illetve antibakteriális tulajdonságokkal és levehető, mosható huzattal rendelkeznek.
Vákuum matracok
Vákuum matracok
Változatos alapanyagból készülő, speciális csomagolási technológiával gyártott teljes értékű matracok, melyek a csomagolási eljárásnak köszönhetően könnyen szállíthatóak.
Gyermek matracok
Gyermek matracok
Különböző anyagból készülnek ezért eltérő keménységűek lehetnek de mindegyik biztosítani tudja gyermeke gerincének egészséges fejlődését.
Ágyrácsok
Ágyrácsok
A rugós ágyrácsokat főleg nem rugós ágybetétekhez ajánljuk, mert rajta puhábbnak érezhetőek a keményebb ágybetétek is. A rugós ágyrácsokat, főleg a derékerősítetteket nagyobb testsúlyhoz is ajánljuk. Plusz komfort lehet az emelhető fej-lábvéggel rendelkező ágyrács,melyre viszont csak bizonyos matractípusok helyezhetőek.
Kiegészítő termékek
Kiegészítő termékek
Topperek, párnák, matracvédők.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Ünnepi nyitvatartás:
December 23.: 10:00-16:00
December 24-26: Zárva
December 31-én és január 1-én zárva
Nyitás: 2019. január 2.