Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
Az jszakai pihens nem elvesztegetett id! Minl jobban alszik valaki, annl tbb alkalma van a szervezetnek regenerldni. A j s egszsges alvs legfontosabb feltteleit az optimlis alvsi krlmnyek kpezik. A pihentet alvshoz egyedlll vlasztkban knlunk knyelmes rugzs matracokat, melyekbl brki megtallhatja a szmra megfelelt.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Most minden matrachoz ajndkba adunk egy kisprnt!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Rugs matracok      
Rugs matracok

A csoportban megtallhatak az egyszerbb kivitel (vendggy) matracok s a minden ignyt kielgt luxus kategrij gybettek is.
Termk knlatunkon bell tallhat kkuszt tartalmaz matrac pp gy mint a knyelmi szempontokat is figyelembe vev znzott tpusok!
Hideghab matracok      
Hideghab matracok

A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb s legjabban kifejlesztett alvsrendszer, nagy rugalmassg, rendkvl j alaktart kpessg s klnlegesen tarts anyagok, melyek antiallergn tulajdonsgokkal rendelkeznek!
Latex-Kkusz matracok      
Latex-Kkusz matracok

Termszetes anyagbl kszlt, magas minsg, kemny matracok, melyek egyarnt biztostjk a pont rugalmas fekvfelletet s a megfelel kemnysget gy tmasztjk al a gerincet a legoptimlisabban.
Antiallergn illetve antibakterilis tulajdonsgokkal s levehet, moshat huzattal rendelkeznek.
Vkuum matracok      
Vkuum matracok

Vltozatos alapanyagbl kszl, specilis csomagolsi technolgival gyrtott teljes rtk matracok, melyek a csomagolsi eljrsnak ksznheten knnyen szllthatak.
Gyermek matracok      
Gyermek matracok

Klnbz anyagbl kszlnek ezrt eltr kemnysgek lehetnek de mindegyik biztostani tudja gyermeke gerincnek egszsges fejldst.
gyrcsok      
gyrcsok

A rugs gyrcsokat fleg nem rugs gybettekhez ajnljuk, mert rajta puhbbnak rezhetek a kemnyebb gybettek is. A rugs gyrcsokat, fleg a derkerstetteket nagyobb testslyhoz is ajnljuk. Plusz komfort lehet az emelhet fej-lbvggel rendelkez gyrcs,melyre viszont csak bizonyos matractpusok helyezhetek.
Kiegszt termkek      
Kiegszt termkek

Topperek, prnk, matracvdk.

Megjegyzs:
A rugs gybetteink mindegyike csomagoltan kerl tadsra.

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00