Hogyan használja irodaszékét? Részletes információt itt talál!

Irodai használatra szánt munkaszékek, erősített fémváz szerkezetre épített kárpitozott, illetve bőr ülő- és háttámlával. A rendeltetésszerű használat mellett fokozott igénybevételnek is megfelelnek. A garancia általában 12 hónap, de egyes típusoknál a gyártók ezen felül még plusz 12-24 hónapot is vállalnak. Választékunk igen széles, esetenként a 130 féle típust is eléri, de minimum 100 fajta termékből válogathat.
Egyes széktípusok esetében megoldható az, hogy azonos kárpittal legyen bevonva a vezetői-, forgó- és a tárgyalószék, valamint rövid határidővel tudjuk teljesíteni a nagyobb mennyiségű megrendeléseket is.(100-200db)
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Iratkozzon fel rendszeres akciós hírlevelünkre!

Tárgyalószékek
Tárgyalószékek
Karfa nélküli tárgyalószékeket gyűjtöttük ebbe a csoportba. Az ülő- és háttámlafelületek általában szivacsbetétes, strapabíró szövetbevonattal készülnek gazdag színválasztékban, de vannak műbőr illetve műanyag borításúak valamint többrétegű préselt fából készültek is. Többnyire jellemző rájuk az egymásba rakhatóság hogy ha használaton kívül vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak könnyen tisztíthatóak. Különleges karbantartást nem igényelnek. A termékek összeállítva és csomagolás nélkül kerülnek átadásra. Rendeltetésszerű használat mellett maximális terhelhetőségük általában 110-120kg.
Tárgyalószékek karfával
Tárgyalószékek karfával
A karfás tárgyalószékeket gyűjtöttük ebbe a csoportba. Az ülő- és háttámlafelületek általában szivacsbetétes, strapabíró szövetbevonattal készülnek gazdag színválasztékban, de vannak műbőr illetve "mesh" kárpit borításúak is. Található köztük olyan amiből több darabot egymásba lehet rakni ha használaton kívül vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak könnyen tisztíthatóak. Különleges karbantartást nem igényelnek. A termékek összeállítva és csomagolás nélkül kerülnek átadásra. Rendeltetésszerű használat mellett maximális terhelhetőségük 110-120kg.
Forgószékek
Forgószékek
Ebbe a csoportba az egyszerűbb kivitelű alacsonyabb árfekvésű székeket gyűjtöttük, amelyek, kielégítik a forgószékekkel szemben támasztott alapvető igényeinket. Szinte mindegyiknek állítható a támla dőlésszöge, magassága, távolsága az ülőlaptól, valamint gázlifttel az ülés magassága is. Rendeltetésszerű használat mellett a maximális terhelhetőségük általában 110-120kg.
Vezetői fotelek
Vezetői fotelek
Az itt található vezetői fotelek szövetborítással kaphatóak, általában egyszerű, alaphelyzetben rögzíthető hintamechanikával, melynek erőssége rugó ellenében egy tekerőgomb segítségével testsúlyhoz igazítható.Rendeltetésszerű használat mellett a többségük maximális terhelhetősége 110-120kg.
XXL irodai székek
<font color=red><b>XXL</font> irodai székek
Napjaink megváltozott életkörülményei, a mozgásszegény életmód vagy csak egyszerűen testi adottságok okán, kereslet mutatkozik megnövelt teherbírású székekre, amik mutatósak, kényelmesek és megfizethetőek is egyben.
Speciális székek
Speciális székek
Azok a székek találhatók ebben a csoportban, amelyek kialakításuk, felépítésük illetve rendeltetésük miatt, nem sorolhatók be egyetlen fent említett témakörbe sem.
Kiegészítők
Kiegészítők
A fogószékekhez, vagy a funkció betöltéséhez rendelhető kiegészítők
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00

Ünnepi nyitvatartás:
Április 19. (Nagypéntek): Zárva
Április 22. (Húsvéthétfő): Zárva