Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 

Hogyan hasznlja irodaszkt? Rszletes informcit itt tall!

Irodai hasznlatra sznt munkaszkek, erstett fmvz szerkezetre ptett krpitozott, illetve br l- s httmlval. A rendeltetsszer hasznlat mellett fokozott ignybevtelnek is megfelelnek. A garancia ltalban 12 hnap, de egyes tpusoknl a gyrtk ezen fell mg plusz 12-24 hnapot is vllalnak. Vlasztkunk igen szles, esetenknt a 130 fle tpust is elri, de minimum 100 fajta termkbl vlogathat.
Egyes szktpusok esetben megoldhat az, hogy azonos krpittal legyen bevonva a vezeti-, forg- s a trgyalszk, valamint rvid hatridvel tudjuk teljesteni a nagyobb mennyisg megrendelseket is.(100-200db)
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Iratkozzon fel rendszeres akcis hrlevelnkre!

Tovbblpshez kattintson a kpre!
Trgyalszkek      
Trgyalszkek

Karfa nlkli trgyalszkeket gyjtttk ebbe a csoportba. Az l- s httmlafelletek ltalban szivacsbettes, strapabr szvetbevonattal kszlnek gazdag sznvlasztkban, de vannak mbr illetve manyag bortsak valamint tbbrteg prselt fbl kszltek is. Tbbnyire jellemz rjuk az egymsba rakhatsg hogy ha hasznlaton kvl vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak knnyen tisztthatak. Klnleges karbantartst nem ignyelnek. A termkek sszelltva s csomagols nlkl kerlnek tadsra. Rendeltetsszer hasznlat mellett maximlis terhelhetsgk ltalban 110-120kg.
Trgyalszkek karfval      
Trgyalszkek karfval

A karfs trgyalszkeket gyjtttk ebbe a csoportba. Az l- s httmlafelletek ltalban szivacsbettes, strapabr szvetbevonattal kszlnek gazdag sznvlasztkban, de vannak mbr illetve "mesh" krpit bortsak is. Tallhat kztk olyan amibl tbb darabot egymsba lehet rakni ha hasznlaton kvl vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak knnyen tisztthatak. Klnleges karbantartst nem ignyelnek. A termkek sszelltva s csomagols nlkl kerlnek tadsra. Rendeltetsszer hasznlat mellett maximlis terhelhetsgk 110-120kg.
Forgszkek      
Forgszkek

Ebbe a csoportba az egyszerbb kivitel alacsonyabb rfekvs szkeket gyjtttk, amelyek, kielgtik a forgszkekkel szemben tmasztott alapvet ignyeinket. Szinte mindegyiknek llthat a tmla dlsszge, magassga, tvolsga az llaptl, valamint gzlifttel az ls magassga is. Rendeltetsszer hasznlat mellett a maximlis terhelhetsgk ltalban 110-120kg.
Vezeti fotelek      
Vezeti fotelek

Az itt tallhat vezeti fotelek szvetbortssal kaphatak, ltalban egyszer, alaphelyzetben rgzthet hintamechanikval, melynek erssge rug ellenben egy tekergomb segtsgvel testslyhoz igazthat.Rendeltetsszer hasznlat mellett a tbbsgk maximlis terhelhetsge 110-120kg.
XXL irodai szkek      
<font color=red><b>XXL</font> irodai szkek

Napjaink megvltozott letkrlmnyei, a mozgsszegny letmd vagy csak egyszeren testi adottsgok okn, kereslet mutatkozik megnvelt teherbrs szkekre, amik mutatsak, knyelmesek s megfizethetek is egyben.
lgarnitrk      
lgarnitrk

Kis helyigny irodai lgarnitrk, gyflvrk hasznos kiegszti lehetnek. Esetenknt megoldhat az is, hogy azonos krpittal vonjk be, mint a forg,- vezeti,- vagy trgyalszkeket.
Specilis szkek      
Specilis szkek

Azok a szkek tallhatk ebben a csoportban, amelyek kialaktsuk, felptsk illetve rendeltetsk miatt, nem sorolhatk be egyetlen fent emltett tmakrbe sem.

Megjegyzs:
A fenti csoportokban bemutatott irodaszkek, ismertetiben megjelen r, mindig az alapkategris szvettel bevont termkre vonatkozik. A szkek jelents rsze magasabb kategrij krpitozssal is megrendelhet, ennek feltteleirl, hatridejrl, rairl, illetve a szvetvlasztkrl rdekldjn az RS ruhzban!
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)
(A feltntetett mretek szlessg, magassg, (ls-)mlysg sorrendben tallhatk, a gyrtk a vltoztats jogt fenntartjk, gy tjkoztat jellegek.)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00