Hogyan használja irodaszékét? Részletes információt itt talál!

Irodai használatra szánt munkaszékek, erősített fémváz szerkezetre épített kárpitozott, illetve bőr ülő- és háttámlával. A rendeltetésszerű használat mellett fokozott igénybevételnek is megfelelnek. A garancia általában 12 hónap, de egyes típusoknál a gyártók ezen felül még plusz 12-24 hónapot is vállalnak. Választékunk igen széles, esetenként a 130 féle típust is eléri, de minimum 100 fajta termékből válogathat.
Egyes széktípusok esetében megoldható az, hogy azonos kárpittal legyen bevonva a vezetői-, forgó- és a tárgyalószék, valamint rövid határidővel tudjuk teljesíteni a nagyobb mennyiségű megrendeléseket is.(100-200db)
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Iratkozzon fel rendszeres akciós hírlevelünkre!

Továbblépéshez kattintson a képre!
Tárgyalószékek      
Tárgyalószékek

Karfa nélküli tárgyalószékeket gyűjtöttük ebbe a csoportba. Az ülő- és háttámlafelületek általában szivacsbetétes, strapabíró szövetbevonattal készülnek gazdag színválasztékban, de vannak műbőr illetve műanyag borításúak valamint többrétegű préselt fából készültek is. Többnyire jellemző rájuk az egymásba rakhatóság hogy ha használaton kívül vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak könnyen tisztíthatóak. Különleges karbantartást nem igényelnek. A termékek összeállítva és csomagolás nélkül kerülnek átadásra. Rendeltetésszerű használat mellett maximális terhelhetőségük általában 110-120kg.
Tárgyalószékek karfával      
Tárgyalószékek karfával

A karfás tárgyalószékeket gyűjtöttük ebbe a csoportba. Az ülő- és háttámlafelületek általában szivacsbetétes, strapabíró szövetbevonattal készülnek gazdag színválasztékban, de vannak műbőr illetve "mesh" kárpit borításúak is. Található köztük olyan amiből több darabot egymásba lehet rakni ha használaton kívül vannak, ne foglaljanak sok helyet. Praktikusak könnyen tisztíthatóak. Különleges karbantartást nem igényelnek. A termékek összeállítva és csomagolás nélkül kerülnek átadásra. Rendeltetésszerű használat mellett maximális terhelhetőségük 110-120kg.
Forgószékek      
Forgószékek

Ebbe a csoportba az egyszerűbb kivitelű alacsonyabb árfekvésű székeket gyűjtöttük, amelyek, kielégítik a forgószékekkel szemben támasztott alapvető igényeinket. Szinte mindegyiknek állítható a támla dőlésszöge, magassága, távolsága az ülőlaptól, valamint gázlifttel az ülés magassága is. Rendeltetésszerű használat mellett a maximális terhelhetőségük általában 110-120kg.
Vezetői fotelek      
Vezetői fotelek

Az itt található vezetői fotelek szövetborítással kaphatóak, általában egyszerű, alaphelyzetben rögzíthető hintamechanikával, melynek erőssége rugó ellenében egy tekerőgomb segítségével testsúlyhoz igazítható.Rendeltetésszerű használat mellett a többségük maximális terhelhetősége 110-120kg.
XXL irodai székek      
<font color=red><b>XXL</font> irodai székek

Napjaink megváltozott életkörülményei, a mozgásszegény életmód vagy csak egyszerűen testi adottságok okán, kereslet mutatkozik megnövelt teherbírású székekre, amik mutatósak, kényelmesek és megfizethetőek is egyben.
Ülőgarnitúrák      
Ülőgarnitúrák

Kis helyigényű irodai ülőgarnitúrák, ügyfélvárók hasznos kiegészítői lehetnek. Esetenként megoldható az is, hogy azonos kárpittal vonják be, mint a forgó,- vezetői,- vagy tárgyalószékeket.
Speciális székek      
Speciális székek

Azok a székek találhatók ebben a csoportban, amelyek kialakításuk, felépítésük illetve rendeltetésük miatt, nem sorolhatók be egyetlen fent említett témakörbe sem.

Megjegyzés:
A fenti csoportokban bemutatott irodaszékek, ismertetőiben megjelenő ár, mindig az alapkategóriás szövettel bevont termékre vonatkozik. A székek jelentős része magasabb kategóriájú kárpitozással is megrendelhető, ennek feltételeiről, határidejéről, árairól, illetve a szövetválasztékról érdeklődjön az RS Áruházban!
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)
(A feltüntetett méretek szélesség, magasság, (ülés-)mélység sorrendben találhatók, a gyártók a változtatás jogát fenntartják, így tájékoztató jellegűek.)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00