GALÉRIA
Egy lakás egységes, harmonikus berendezését nagyban elősegítik az elemes rendszerben felépülő bútorcsaládok. Általuk a nappaliban megvalósult design továbbvihető a hálószobába,a dolgozószobába, vagy akár a nagyobb gyerekek szobáiban is. Nagy előnyük a sokrétű variálhatóság, így mindenki saját ízlésének megfelelő kialakítást állíthat össze a kiválasztott elemekből.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Joy elemes bútorcsalád
Joy elemes bútorcsalád
Háló vagy ifjúsági szoba? Ez a laminált bútorlapból készült bútorcsalád megoldás lehet, mindkét témában. Spanyol tölgy - fényes fehér a lányoknak, spanyol tölgy - fényes antracit színben a fiúknak ajánljuk, de egy felnőtt hálószobába is tökéletesen illeszkedik, mindkét színkombináció. Választható egyszemélyes ággyal vagy franciaággyal is. A bútorelemek között mindent megtalál, ami egy háló, vagy ifjúsági szobába kellhet.
Zero elemes bútorcsalád
Zero elemes bútorcsalád
Gazdagon variálható elemes magyar bútorcsalád, divatos sonoma,bükk színben, színazonos, vagy fehér ajtóval kombinálva,melyből bármilyen szobát könnyedén berendezhet.
Farmer elemes bútorcsalád
Farmer elemes bútorcsalád
Különleges vidéki hangulatot kölcsönöz ez a szögletes formavilágú bútorcsalád, mely széles elemválasztékkal rendelkezik, megtalálható köztük az akasztós szekrénytől a dohányzóasztalig minden, ami fontos lehet egy lakótér berendezéséhez. Különleges fogantyúi biztosítják a tökéletes összképet. Mivel az elemek lábakkal készülnek, könnyen takaríthatunk alattuk.Össze szerelt kivitele biztosítja a stabilitását.
Country elemes bútorcsalád
Country elemes bútorcsalád
A provance-i stílusú Country bútorcsalád tökéletes választás lehet mindazoknak, akiknek a romantika mellett fontos a vidéki hangulatot megidéző természetesség megnyilvánulása. Világos pasztell színvilága rusztikus stílusjegyekkel ötvöződik, amely leginkább a finoman megmunkált, antik fogantyú kialakításon érhető tetten. A country bútorcsaláddal berendezett lakótérben minden légiessé, átláthatóvá válik, s ugyanakkor meghitt, idilli hangulatot idéző látvány tárul az ember szeme elé, ahol megáll az idő. Lakó- , hálószoba vagy étkező kialakítására egyaránt alkalmas lehet, de legyen szó bármiről is, ami a lakótérből otthont varázsol, az a nyugalom és a békesség, ami minden egyes eleméből árad.
Mozaik elemes bútorcsalád
Mozaik elemes bútorcsalád
Hagyomány, időtállóság, praktikum. A Mozaik bútorcsalád bükk színével az örök divatot képviseli, ami színének köszönhetően nemcsak könnyen igazítható a lakás többi berendezési tárgyaihoz, de a későbbiekben könnyedén pótolható,kiegészíthető. A bútorcsalád formavilágának tervezésekor különös hangsúlyt fordítottak a gyermekes családok igényeire. A lekerekített élzárással elkerülhetők a "kisebb-nagyobb balesetek", továbbá személyre szabott megoldást kínál minden generáció számára. Ifjúsági-, háló-, nappali szoba kialakítására egyaránt alkalmas. Előnyére írható, hogy állítható a lábazat magassága, illetve összeszerelt kivitelének köszönhetően gyorsan és egyszerűen átalakító a lakótér, továbbá egyszerűvé válhat a költözés is. A minősége mindezeken felül is, egyedülálló 5 éves garanciát biztosít, mert Ön megérdemli!
Box elemes bútorcsalád
Box elemes bútorcsalád
A gazdag elemválasztékból álló, szögletes, minimál-stílusú Box bútorcsaládból egyaránt berendezhető nappali, hálószoba, vagy ifjúsági szoba. Az elemeket többféle front (dijoni-dió, szil, világos sonoma tölgy, erezett fehér), és korpusz (dijoni-dió, szil, világos sonoma tölgy) színekben rendelheti, egyes elemek (pl. dohányzóasztal) pedig rendelkeznek mozgatható, vagy kihúzható részekkel, melyeket erezett fehér színben rendelhet meg.
Free elemes bútorcsalád
Free elemes bútorcsalád
Egyedi, letisztult, modern stílusú bútorcsalád, mely fogantyúk nélkül nyitható. Elemválasztéka több helyiségbe kínál lehetőségeket, így berendezhető belőle nappali, hálószoba vagy gyerekszoba. Megrendelheti többféle front (sötét- vagy világos sonoma tölgy, erezett fehér) és korpusz (sötét- vagy világos sonoma tölgy) színnel.
Grande bútorcsalád
Grande bútorcsalád
GRANDE - Hatalmas méret, rengeteg hely. Szekrények akár padlótól a plafonig. Nappaliba, hálószobába, vagy esetleg tárolóba, hogy mindennek meglegyen a helye!
DominoGo elemes bútorcsalád
DominoGo elemes bútorcsalád
A Domino-Go bútorcsalád elemválasztékát nagyfokú variálhatóság jellemzi, amelynek csak a fantáziánk szabhat határt. A kisebb elemek nemcsak önálló elemként helyezhetők el. Két elem közé vagy akár egy önálló elem tetejére vagy az aljára építve magasítós elemként funkcionálhat, amely nagyfokú szabadsággal kezelhető, teljesen személyre szabott megoldást kínálva. A változatosságot nemcsak a gazdag elemválaszték garantálja, de az összeállításba illeszthető fehér betétek megjelenítésével egyfajta játékosság is szerepet játszhat. Formai kialakításán túlmenően, a legmodernebb megoldásokkal is rendelkeznek a termékek, mint pl. a push-open nyitású fiókrendszerek, amelyek még egy felfokozódott állapotban is csillapíthatják a kedélyeket hangtalanul záródó fiókmegoldásaikkal.
Idill elemes bútorcsalád
Idill elemes bútorcsalád
Az Idill kétféle szekrényrendszert kínál. Hálószobája berendezéséhez választható tolóajtós gardróbot, ill. hagyományos értelemben vett szekrénysort, ami külön elemekből illeszthető össze. Így hívhatja életre az elképzelésének, illetve szobája méretének leginkább megfelelő kombinációt. Az alábbi színekben készülnek: sonoma tölgy világos,erezett fehér. Betét színek:fehér, capuccino.
Bling elemes bútorcsalád
Bling elemes bútorcsalád
Egyre nagyobb teret hódítanak a minimál stílusú bútorok, egyedi megjelenésűvé téve otthonunkat. Magasfényű betétek választásával még exkluzívabbá tehető az összeállítás.
Ajánlott színkombinációk: dijoni dió-magasfényű fekete, világos sonoma tölgy-magasfényű fehér.
River elemes bútorcsalád
River elemes bútorcsalád
Divatos és modern megjelenés, gazdag elemválaszték jellemzi a termékcsaládot, melynek különlegességét a frontokon található eltérő színű betét adja.Nappali,háló, ifjúsági illetve étkezőszobák berendezéséhez egyaránt ideális.
Franciágyvázak, heverővázak, ágyneműtartók
Franciágyvázak, heverővázak, ágyneműtartók
Zero, Mozaik, Idill és Nexus bútorcsaládokhoz ajánlott franciaágyvázak, heverővázak és ágyneműtartók találhatóak ebben a csoportban. A fent említett bútorcsaládokkal megegyező színválasztékban kérhetőek az itt felsorolt termékek, így azokat kiegészítve harmonikusan rendezhetjük be hálószobánkat.
Dávid és Góliát elemes bútorcsalád
Dávid és Góliát elemes bútorcsalád
A Dávid és Góliát magyar bútorcsalád laminált bútorlapból készült, 9 féle színben, 2mm-es műanyag élzárással rendelhető. Igény szerint összeállítható, variálható, bármikor átrendezhető, bővíthető, sőt a Balázs polcokkal is kombinálható. Lapra szerelten kerül átadásra.
Largo-C elemes bútorcsalád
Largo-C elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusjegyeket hordozó bútorcsalád, mely meleg barnás színárnyalatával régi idők békés hangulatát idézi. Rusztikus hatású megjelenését részben MDF alapanyagból készült keretléceinek, részben finom kidolgozású rézhatású húzójának köszönheti, amely észrevétlenül is jelen van a terméken. Aprólékos kidolgozású termékcsalád, amelynek összhangjához hozzájárul a stabilitást és az esztétikumot képviselő frézelt lábazat. Gazdag elemválasztéka sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Lapra szerelt kivitelben kerül átadásra.
Attak bútorcsalád
Attak bútorcsalád
A mai modern kor világához igazodó modern, letisztult formavilág, amely népszerűségét egyszerűségnek köszönheti. Keretszerű díszítése a minimál stílusirányzat védjegyeit hordozza magában. „Néha a kevesebb több” szempontjait figyelembe véve kerültek kialakításra elemei a vásárlói igényeket és esztétikumot is szem előtt tartva. Termékkínálatából egyaránt kialakítható a \"klasszikusnak\" számító akasztós elemet is tartalmazó összeállítás, mint a dekoratív nappali összeállítás. Az álom megvalósításra készen áll.
Elpasso elemes bútorcsalád
Elpasso elemes bútorcsalád
Rendezettség, egyszerűség, harmónia jellemzi az Elpasso bútorcsaládot. Zárt rendszerű formatervezett világa semmit nem mond el használójának személyiségéről, mert minden árulkodó jegyet eltüntet. Kifinomult rejtett fogantyús megoldása az elegancián túlmutatva, egyfajta játékosságot is hivatott megjeleníteni. Világos pasztell árnyalata nemcsak hangulatában, de tapintásában is visszaidézi a fa természetes, idő rajzolta barázdáit. Néhány elemből megvalósítható álmaink otthona.
Loft elemes bútorcsalád
Loft elemes bútorcsalád
Loft elemes bútorcsalád, amely impozáns megjelenést kölcsönöz a lakótérnek magasfényű fehér+lancelot színösszeállításával. Rejtett fogantyús megoldása, diszkrét megvilágítású LEDES üvegpolcai, az elemek kialakításai mind-mind egyfajta rendezettséget tükröznek, ami mindenre megoldást nyújt, ahol mindennek előre megtervezett helye van. Elsődlegesen nappali összeállításként ajánljuk, azonban más helyiségek kiegészítő termékeiként is megállják helyüket.
Róma elemes bútorcsalád
Róma elemes bútorcsalád
A magasfényű fehér fronttal rendelkező Róma bútorcsalád matt szürke/szil színű bútorlapból készül, Modern nappali szekrénysor led világítással, üveg polcokkal, fogantyúja kissé süllyesztett kialakítású, szépen erezett mintával. Lapra szerelten kerül átadásra.
Koen elemes bútorcsalád
Koen elemes bútorcsalád
Régi idők hangulatát megidéző laminált bútorlapból készült termékcsalád, amelynek különlegességét keretléce illetve cizellált fogantyúja adja. Gazdag elemválasztékának és elemes rendszerének köszönhetően nappali-, háló- , dolgozó és előszoba enteriőrök kialakítására is alkalmas.
Aztéka elemes bútorcsalád
Aztéka elemes bútorcsalád
Modern, tiszta vonalvezetés, fiatalos külső, lekerekített formák. Gyönyörű magasfényű fehér front, mágikus wenge dekorral. Robosztus, jól pakolható elemek sokasága található az Aztéka bútorcsalád tagjai között. Ez az a system, ahol a modern megjelenés nem megy a pakolhatóság rovására.
Nepo elemes bútorcsalád
Nepo elemes bútorcsalád
Variálható elemes kisbútorcsalád, előszobába, nappali vagy ifjúsági szobába egyaránt ajánlott, sonoma tölgy és sonoma tölgy-fehér színkombinációban.
Loren elemes bútorcsalád
Loren elemes bútorcsalád
A Loren bútorcsalád formavilágával első ránézésre talán a klasszicista stílust jeleníti meg, de ugyanakkor a mai kor formavilágához igazodva egyfajta időtlenséget is képvisel. A bútorcsalád különlegességét finoman megmunkált fogantyújának, ívelt élzárásainak, ledes megvilágítású üvegpolcainak köszönheti, továbbá keretes megoldása egyfajta rendezettséget sugall. A bútorcsalád gazdag elemválasztéka lehetővé teszi a teljesen személyre szabott, egyedi összeállítás lehetőségét is, melynek csak az ember fantáziája szabhat határokat.
Livo elemes bútorcsalád
Livo elemes bútorcsalád
Az eleganciát hivatott megjeleníteni a magasfényű ajtófronttal rendelkező Livo elemes bútorcsalád, amelynek elemválasztéka elsődlegesen nappali összeállítások kialakítására alkalmas. Dekoratív fekete-fehér színvilága már önmagában is harmóniát sugall, azonban a lakótér dekoratívabb megjelenéséhez további extrát nyújthat ledes megvilágítású vitrines kombinációban történő összeállítása. Az eredmény design megjelenés, átláthatóság, rendezettség, amely ugyanakkor kifinomult ízlésvilágra utal.
Elit elemes bútorcsalád
Elit elemes bútorcsalád
Feltöltés alatt...
Obsession elemes bútorcsalád
Obsession elemes bútorcsalád
A magas-fényű fronttal rendelkező Obsession saleve-capuccino-laredo fenyő színű bútorlapból készült termékcsaládjának 9 féle eleméből választva rendezheti be nappaliját.A termékcsalád kiegészíthető a Chanell Au7-es tv polccal is. Lapra szerelten kerül átadásra.
Dome elemes bútorcsalád
Dome elemes bútorcsalád
A magas-fényű frontbetéttel rendelkező Dome laminált bútorcsalád 8 féle eleméből és kétféle színválasztékából rendezheti be hálószobáját. Lapra szerelten kerül átadásra.
Urban elemes bútorcsalád
Urban elemes bútorcsalád
Elegáns, légies hatású bútorcsalád, melynél a kevesebb is többnek látszik. Világos pasztell színvilága, egyszerű, letisztult vonalvezetése visszafogottságról árulkodik. Néhány magas eleme ami zömében nyitott, diszkrét ledes megvilágítású vitrines elemei, alacsony komódjai, magasfényű front felületekkel megspékelve mind-mind növelik a lakótér méretét és emellett a könnyed átláthatóságot is biztosítani tudják. Elsődlegesen nappali és ifjúsági összeállításként ajánljuk, de a termékkínálatában fellelhető darabok praktikusan használhatók a lakás bármely pontján, előszobába vagy akár hálószobába is.
Karmen elemes bútorcsalád
Karmen elemes bútorcsalád
A Karmen bútorcsalád világos, pasztell frontszínével nemcsak harmóniát teremt a lakásban, de egyfajta rendezettség, átláthatóság is jellemzi, legyen szó bár hálószoba, nappali,vagy ifjúsági szoba berendezéséről.
Stylius elemes bútorcsalád
Stylius elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusú bútorcsalád antikolt cseresznye színben, melynek különlegességét a tetőléc és lábazat kialakítása, továbbá a frontokon található egyedi kialakítású fogantyú és MDF díszléc adja. Gazdag elemválasztékából egyaránt berendezhető előszoba , nappali, háló és/vagy étkezőhelység.
White elemes bútorcsalád
White elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusú bútorcsalád antikolt fehér színben, melynek különlegességét a tetőléc és lábazat kialakítása, továbbá a frontokon található egyedi kialakítású fogantyú és MDF díszléc adja. Gazdag elemválasztékából egyaránt berendezhető előszoba , nappali, háló és/vagy étkezőhelység.
Kaspian elemes bútorcsalád
Kaspian elemes bútorcsalád
A Kaspian (lapra szerelt kivitel)-16mm-es bútorlapból készült,2mm-es ABS(műanyag) élzárással kombinált termékcsalád. Rejtett fogantyús kialakítás, Country stílusú sima, letisztult frontfelületek. Különleges kialakítású, kerekített élzárás az ajtófrontokon, 35mm-es keretléces díszítéssel. Színazonos hátfallal.
P.Box bútorcsalád
P.Box bútorcsalád
A P.Box hálószoba termékcsalád eleganciája egyszerű formavilágában rejlik, amelynél a rejtett fogantyús megoldás kreatívabb lehetőségeket biztosíthat a kiegészítők választásánál.
Indiana elemes bútorcsalád
Indiana elemes bútorcsalád
Az Indiana termékcsalád az évek óta egyre népszerűbb tengerész stílusirányzatot jeleníti meg formavilágával, veretes sarokdíszítéseivel, cizellált fogantyúival, ahol egy fárasztó nap után az ember úgy érezheti, hogy kikötött a békesség a szigetén. Gazdag elemválasztéka lehetővé teszi amerikai konyhás nappalik, lakószobák berendezését éppen úgy, mint akár dolgozószoba kialakítását.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Hírlevelekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Ünnepi nyitvatartás:
December 23.: 10:00-16:00
December 24-26: Zárva
December 31-én és január 1-én zárva
Nyitás: 2019. január 2.