GALÉRIA
Egy lakás egységes, harmonikus berendezését nagyban elősegítik az elemes rendszerben felépülő bútorcsaládok. Általuk a nappaliban megvalósult design továbbvihető a hálószobába,a dolgozószobába, vagy akár a nagyobb gyerekek szobáiban is. Nagy előnyük a sokrétű variálhatóság, így mindenki saját ízlésének megfelelő kialakítást állíthat össze a kiválasztott elemekből.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Zero elemes bútorcsalád
Zero elemes bútorcsalád
Gazdagon variálható elemes magyar bútorcsalád, divatos sonoma,bükk színben, színazonos, vagy fehér ajtóval kombinálva,melyből bármilyen szobát könnyedén berendezhet.
Farmer elemes bútorcsalád
Farmer elemes bútorcsalád
Különleges vidéki hangulatot kölcsönöz ez a szögletes formavilágú bútorcsalád, mely széles elemválasztékkal rendelkezik, megtalálható köztük az akasztós szekrénytől a dohányzóasztalig minden, ami fontos lehet egy lakótér berendezéséhez. Különleges fogantyúi biztosítják a tökéletes összképet. Mivel az elemek lábakkal készülnek, könnyen takaríthatunk alattuk.Össze szerelt kivitele biztosítja a stabilitását.
Mozaik elemes bútorcsalád
Mozaik elemes bútorcsalád
Hagyomány, időtállóság, praktikum. A Mozaik bútorcsalád bükk színével az örök divatot képviseli, ami színének köszönhetően nemcsak könnyen igazítható a lakás többi berendezési tárgyaihoz, de a későbbiekben könnyedén pótolható,kiegészíthető. A bútorcsalád formavilágának tervezésekor különös hangsúlyt fordítottak a gyermekes családok igényeire. A lekerekített élzárással elkerülhetők a "kisebb-nagyobb balesetek", továbbá személyre szabott megoldást kínál minden generáció számára. Ifjúsági-, háló-, nappali szoba kialakítására egyaránt alkalmas. Előnyére írható, hogy állítható a lábazat magassága, illetve összeszerelt kivitelének köszönhetően gyorsan és egyszerűen átalakító a lakótér, továbbá egyszerűvé válhat a költözés is. A minősége mindezeken felül is, egyedülálló 5 éves garanciát biztosít, mert Ön megérdemli!
Box elemes bútorcsalád
Box elemes bútorcsalád
A gazdag elemválasztékból álló, szögletes, minimál-stílusú Box bútorcsaládból egyaránt berendezhető nappali, hálószoba, vagy ifjúsági szoba. Az elemeket többféle front (dijoni-dió, szil, világos sonoma tölgy, erezett fehér), és korpusz (dijoni-dió, szil, világos sonoma tölgy) színekben rendelheti, egyes elemek (pl. dohányzóasztal) pedig rendelkeznek mozgatható, vagy kihúzható részekkel, melyeket erezett fehér színben rendelhet meg.
Free elemes bútorcsalád
Free elemes bútorcsalád
Egyedi, letisztult, modern stílusú bútorcsalád, mely fogantyúk nélkül nyitható. Elemválasztéka több helyiségbe kínál lehetőségeket, így berendezhető belőle nappali, hálószoba vagy gyerekszoba. Megrendelheti többféle front (sötét- vagy világos sonoma tölgy, erezett fehér) és korpusz (sötét- vagy világos sonoma tölgy) színnel.
Grande bútorcsalád
Grande bútorcsalád
GRANDE - Hatalmas méret, rengeteg hely. Szekrények akár padlótól a plafonig. Nappaliba, hálószobába, vagy esetleg tárolóba, hogy mindennek meglegyen a helye!
Idill elemes bútorcsalád
Idill elemes bútorcsalád
Az Idill kétféle szekrényrendszert kínál. Hálószobája berendezéséhez választható tolóajtós gardróbot, ill. hagyományos értelemben vett szekrénysort, ami külön elemekből illeszthető össze. Így hívhatja életre az elképzelésének, illetve szobája méretének leginkább megfelelő kombinációt. Az alábbi színekben készülnek: sötét szilva, álgesztes juhar,sonoma tölgy világos,erezett fehér. Betét színek:fehér, fekete,capuccino
Bling elemes bútorcsalád
Bling elemes bútorcsalád
Egyre nagyobb teret hódítanak a minimál stílusú bútorok, egyedi megjelenésűvé téve otthonunkat. Magasfényű betétek választásával még exkluzívabbá tehető az összeállítás.
Ajánlott színkombinációk: dijoni dió-magasfényű fekete, világos sonoma tölgy-magasfényű fehér.
Country elemes bútorcsalád
Country elemes bútorcsalád
Country bútorcsalád eleganciáját különleges színvilága és stílusa adja. Széles keretlécei, exkluzív üveges elemei, szépen kivitelezett szögletes fogantyúi egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának.
Választható színei: sonoma tölgy világos, sonoma tölgy sötét.
River elemes bútorcsalád
River elemes bútorcsalád
Divatos és modern megjelenés, gazdag elemválaszték jellemzi a termékcsaládot, melynek különlegességét a frontokon található eltérő színű betét adja.Nappali,háló, ifjúsági illetve étkezőszobák berendezéséhez egyaránt ideális.
Franciágyvázak, heverővázak, ágyneműtartók
Franciágyvázak, heverővázak, ágyneműtartók
Zero, Mozaik, Idill és Nexus bútorcsaládokhoz ajánlott franciaágyvázak, heverővázak és ágyneműtartók találhatóak ebben a csoportban. A fent említett bútorcsaládokkal megegyező színválasztékban kérhetőek az itt felsorolt termékek, így azokat kiegészítve harmonikusan rendezhetjük be hálószobánkat.
Dávid és Góliát elemes bútorcsalád
Dávid és Góliát elemes bútorcsalád
A Dávid és Góliát magyar bútorcsalád laminált bútorlapból készült, 9 féle színben, 2mm-es műanyag élzárással rendelhető. Igény szerint összeállítható, variálható, bármikor átrendezhető, bővíthető, sőt a Balázs polcokkal is kombinálható. Lapra szerelten kerül átadásra.
Borys elemes bútorcsalád
Borys elemes bútorcsalád
A Borys klaszikus termékcsalád 14 féle elemmel rendelkezik vásárlóink részére, melyekkel elegánsan rendezheti be otthonát. Divatos dió színben, laminált bútorlapból készülnek. A kiválasztott bútorok rövid határidővel, lapraszerelt állapotban átvehetők. A Borys szekrényekből egyedien és változatosan rendezheti be otthonát.
Attak bútorcsalád
Attak bútorcsalád
A mai modern kor világához igazodó modern, letisztult formavilág, amely népszerűségét egyszerűségnek köszönheti. Keretszerű díszítése a minimál stílusirányzat védjegyeit hordozza magában. „Néha a kevesebb több” szempontjait figyelembe véve kerültek kialakításra elemei a vásárlói igényeket és esztétikumot is szem előtt tartva. Termékkínálatából egyaránt kialakítható a \"klasszikusnak\" számító akasztós elemet is tartalmazó összeállítás, mint a dekoratív nappali összeállítás. Az álom megvalósításra készen áll.
Chanell elemes bútorcsalád
Chanell elemes bútorcsalád
A magas-fényű fronttal rendelkező Chanell csokoládé+ekrü/laredo fenyő és cappucino+saleve+sonoma tölgy színű bútorlapból készült termékcsaládjának 10 féle eleméből választva rendezheti be nappaliját. Lapra szerelten kerül átadásra.
Absolut elemes bútorcsalád
Absolut elemes bútorcsalád
A magas-fényű fronttal rendelkező Absolut saleve-magasfényű ecrü színű bútorlapból készült termékcsaládjának 8 féle eleméből választva rendezheti be nappaliját. Lapra szerelten kerül átadásra.
Róma elemes bútorcsalád
Róma elemes bútorcsalád
Modern elemes bútorcsalád.
Nepo elemes bútorcsalád
Nepo elemes bútorcsalád
Variálható elemes kisbútorcsalád, előszobába, nappali vagy ifjúsági szobába egyaránt ajánlott, sonoma tölgy és sonoma tölgy-fehér színkombinációban.
Loren elemes bútorcsalád
Loren elemes bútorcsalád
Modern elemes bútorcsalád
Livo elemes bútorcsalád
Livo elemes bútorcsalád
feltöltés alatt...
Obsession elemes bútorcsalád
Obsession elemes bútorcsalád
A magas-fényű fronttal rendelkező Obsession saleve-capuccino-laredo fenyő színű bútorlapból készült termékcsaládjának 9 féle eleméből választva rendezheti be nappaliját.A termékcsalád kiegészíthető a Chanell Au7-es tv polccal is. Lapra szerelten kerül átadásra.
Dome elemes bútorcsalád
Dome elemes bútorcsalád
A magas-fényű frontbetéttel rendelkező Dome laminált bútorcsalád 8 féle eleméből és kétféle színválasztékából rendezheti be hálószobáját. Lapra szerelten kerül átadásra.
Karmen elemes bútorcsalád
Karmen elemes bútorcsalád
A Karmen bútorcsalád világos, pasztell frontszínével nemcsak harmóniát teremt a lakásban, de egyfajta rendezettség, átláthatóság is jellemzi, legyen szó bár hálószoba, nappali,vagy ifjúsági szoba berendezéséről.
Stylius elemes bútorcsalád
Stylius elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusú bútorcsalád antikolt cseresznye színben, melynek különlegességét a tetőléc és lábazat kialakítása, továbbá a frontokon található egyedi kialakítású fogantyú és MDF díszléc adja. Gazdag elemválasztékából egyaránt berendezhető előszoba , nappali, háló és/vagy étkezőhelység.
White elemes bútorcsalád
White elemes bútorcsalád
Klasszikus stílusú bútorcsalád antikolt fehér színben, melynek különlegességét a tetőléc és lábazat kialakítása, továbbá a frontokon található egyedi kialakítású fogantyú és MDF díszléc adja. Gazdag elemválasztékából egyaránt berendezhető előszoba , nappali, háló és/vagy étkezőhelység.
Kaspian elemes bútorcsalád
Kaspian elemes bútorcsalád
A Kaspian (lapra szerelt kivitel)-16mm-es bútorlapból készült,2mm-es ABS(műanyag) élzárással kombinált termékcsalád. Rejtett fogantyús kialakítás, Country stílusú sima, letisztult frontfelületek. Különleges kialakítású, kerekített élzárás az ajtófrontokon, 35mm-es keretléces díszítéssel. Színazonos hátfallal.
P.Box bútorcsalád
P.Box bútorcsalád
A P.Box hálószoba termékcsalád eleganciája egyszerű formavilágában rejlik, amelynél a rejtett fogantyús megoldás kreatívabb lehetőségeket biztosíthat a kiegészítők választásánál.
Indiana elemes bútorcsalád
Indiana elemes bútorcsalád
Az Indiana termékcsalád az évek óta egyre népszerűbb tengerész stílusirányzatot jeleníti meg formavilágával, veretes sarokdíszítéseivel, cizellált fogantyúival, ahol egy fárasztó nap után az ember úgy érezheti, hogy kikötött a békesség a szigetén. Gazdag elemválasztéka lehetővé teszi amerikai konyhás nappalik, lakószobák berendezését éppen úgy, mint akár dolgozószoba kialakítását.
Megjegyzés:
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve. A kép nem a bútoron lévő kárpitot, hanem a bútor formáját hivatott bemutatni. A MEGADOTT KÁRPITVÁLASZTÉK ÍZELÍTŐ JELLEGŰ, az érdeklődőket további lehetőségek is várják üzletünkben. (Az aktuális kárpitok változtatásának jogát a gyártó fenntartja). Néhány termékünk mellett videóillusztráció is található, amelyen a termék rendeltetésszerű használatát láthatják. (A hasonló működésű termékeknél azonos bemutatófilm látható.) Némely bútortípusnál különféle variációs lehetőségek is léteznek, (pl. fejtámlaforma vagy nyitási oldal változtathatósága), itt azonban csak alapváltozatok bemutatására van lehetőség. További változatokról információ áruházainkban kérhető. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00