RS Btor - Ha konyhabtort, krpitosbtort, szekrnysort, fenybtort, fotelt, lgarntrt, kanapgyat, franciagyat, sarokgarnitrt, irodabtort keres akcis ron akkor keresse nhz legkzelebb az RS Btorruhzat, Budapesten s Budarsn is!
 
Egy praktikus szp konyha mell hasonlan szp s jl hasznlhat tkezgarnitra illik, amelyet gondosan kell kivlasztani, tbb szempont figyelembevtelvel. Ez persze nem is olyan knny, hiszen szmtalan szn, forma s anyag kzl vlaszthatunk. Knlatunkat megtekintve biztosan megtallja az n ignyeinek leginkbb megfelelt.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
AKCIS termkeink!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
tkezgarnitrk      
tkezgarnitrk

Asztalok: tkezasztalok rendkvl szles vlasztka tallhat nlunk. Mretben a legkisebbtl a legnagyobbig, termszetesen van olyan is amelyik vltoztathat mret. Formai kialaktsukat illeten is bsges a knlat, az egyszertl a luxusig, rvid hatridvel. Szkek: Konyhai szkekbl is biztosan tall megfelelt tkezasztalhoz, konyhabtorhoz, mind sznben, mind formban. Egyes tpusok klnbz krpitokkal rendelhetk, lteznek karfs, vagy karfa nlkli vltozatok.
Sarok tkezgarnitrk      
Sarok tkezgarnitrk

Kisebb tkezkbe a legjobb vlaszts a sarok lgarnitra! Tbbfle mretben, jobbos s balos vltozatban is szerelhet modellek. Az asztal s a sarokrsz furnrozott btorlapbl mg a szkek tmr bkkfbl kszlnek. Sokfle pcsznben, risi mbr s szvetvlasztkkal tudjuk rendelni rvid hatridvel.
Tlalk      
Tlalk

Knlatunkat tlalszekrnyek is gazdagtjk. Tbbfle sznben rendelhetk, akr a konyhabtorokkal megegyez sznben is.

Megjegyzs:
tkezgarnitrink vlasztka a 2 szemlyestl a 10 szemlyesig igen szles knlatot nyjt. Az asztalok bkkfa lbbal kszlnek, btorlapos vagy fafurnros asztallappal, de tallhat tmr kaucsukfa garnitra is a csoportban. A bkkfa szkekhez szn s szvet vlaszthat.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00