Egy praktikus szép konyha mellé hasonlóan szép és jól használható étkezőgarnitúra illik, amelyet gondosan kell kiválasztani, több szempont figyelembevételével. Ez persze nem is olyan könnyű, hiszen számtalan szín, forma és anyag közül választhatunk. Kínálatunkat megtekintve biztosan megtalálja az ön igényeinek leginkább megfelelőt.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
AKCIÓS termékeink!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Étkezők      
Étkezők

Asztalok: Étkezőasztalok rendkívül széles választéka található nálunk. Méretben a legkisebbtől a legnagyobbig, természetesen van olyan is amelyik változtatható méretű. Formai kialakításukat illetően is bőséges a kínálat, az egyszerűtől a luxusig, rövid határidővel. Székek: Konyhai székekből is biztosan talál megfelelőt étkezőasztalához, konyhabútorához, mind színben, mind formában. Egyes típusok különböző kárpitokkal rendelhetők, léteznek karfás, vagy karfa nélküli változatok.
Sarok étkezőgarnitúrák      
Sarok étkezőgarnitúrák

Kisebb étkezőkbe a legjobb választás a sarok ülőgarnitúra! Többféle méretben, jobbos és balos változatban is szerelhető modellek. Az asztal és a sarokrész furnérozott bútorlapból míg a székek tömör bükkfából készülnek. Sokféle pácszínben, óriási műbőr és szövetválasztékkal tudjuk rendelni rövid határidővel.
Tálalók      
Tálalók

Kínálatunkat tálalószekrények is gazdagítják. Többféle színben rendelhetők, akár a konyhabútorokkal megegyező színben is.

Megjegyzés:
Étkezőgarnitúráink választéka a 2 személyestől a 10 személyesig igen széles kínálatot nyújt. Az asztalok bükkfa lábbal készülnek, bútorlapos vagy fafurnéros asztallappal, de található tömör kaucsukfa garnitúra is a csoportban. A bükkfa székekhez szín és szövet választható.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00