Szép és praktikus konyhabútor... Ez minden háziasszony álma! Az itt bemutatásra kerülő termékek ezen igény megvalósításához nyújtanak segítséget. Különböző kategóriájú és stílusú változatok készülnek, így lehetőség nyílik egyszerűbb vagy igényesebb konyhák berendezésére is.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Konyhastúdiónkban szakértő kollégák háromdimenziós látványtervező programmal segítik Önt a legmegfelelőbb összeállítás kiválasztásában!

Nézze át kínálatunkat és válassza ki melyik bútorcsalád illene leginkább az Ön otthonába. A kiválasztott bútorcsaládnál megtalálja
3D KONYHATERVEZŐ programunkat amivel gyors telepítést követően megjelenik Ön előtt álmai konyhája. Tervezzen velünk!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Klasszikus konyhabútor      
Klasszikus konyhabútor

Klasszikus konyhabútoraink jellegzetes stílusjegyei a fóliázott MDF ajtófrontokon kialakított marásminták, melyek több mint 20 féle változatával ismerkedhet meg. Az elemek felső díszítéssel egészíthetők ki, úgy mint párkányléc, vagy szpottartó beépített lámpával.
Modern konyhabútor      
Modern konyhabútor

Letisztult formavilág, fiatalos és változatos színvilág jellemzi modern típusú konyhabútorainkat, melyek készülhetnek bútorlapos, vagy MDF ajtófronttal, magasfényű, vagy matt fóliás kivitelben.
Blokk konyhabútor      
Blokk konyhabútor

A Konyhastúdióinkban kapható fix összeállítású blokk konyhákra egyaránt jellemző, hogy többféle színben kérhetők és az elemeken felül az ár még tartalmazza a mosogatótálcát, munkalapot és a fogantyút. Egyes típusokhoz bővítés céljából kiegészítő elemek is rendelhetők.

Megjegyzés:
Konyhabútoraink bőséges elem-és színválasztékkal készülnek. Üzleteinkben tetszőlegesen, saját igény szerint alakíthat ki különböző összeállításokat, ízléséhez és pénztárcájához mérten.
Étkezőgarnitúráink választéka a 2 személyestől a 10 személyesig igen széles kínálatot nyújt. Az asztalok bükkfa lábbal készülnek, bútorlapos vagy fafurnéros asztallappal, de található tömör kaucsukfa garnitúra is a csoportban. A bükkfa székekhez szín és szövet választható.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00