RS Btor - Ha konyhabtort, krpitosbtort, szekrnysort, fenybtort, fotelt, lgarntrt, kanapgyat, franciagyat, sarokgarnitrt, irodabtort keres akcis ron akkor keresse nhz legkzelebb az RS Btorruhzat, Budapesten s Budarsn is!
 


Szp s praktikus konyhabtor... Ez minden hziasszony lma! Az itt bemutatsra kerl termkek ezen igny megvalstshoz nyjtanak segtsget. Klnbz kategrij s stlus vltozatok kszlnek, gy lehetsg nylik egyszerbb vagy ignyesebb konyhk berendezsre is.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Konyhastdinkban szakrt kollgk hromdimenzis ltvnytervez programmal segtik nt a legmegfelelbb sszellts kivlasztsban!

Nzze t knlatunkat s vlassza ki melyik btorcsald illene leginkbb az n otthonba. A kivlasztott btorcsaldnl megtallja
3D KONYHATERVEZ programunkat amivel gyors teleptst kveten megjelenik n eltt lmai konyhja. Tervezzen velnk!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Klasszikus konyhabtor      
Klasszikus konyhabtor

Klasszikus konyhabtoraink jellegzetes stlusjegyei a flizott MDF ajtfrontokon kialaktott marsmintk, melyek tbb mint 20 fle vltozatval ismerkedhet meg. Az elemek fels dsztssel egszthetk ki, gy mint prknylc, vagy szpottart beptett lmpval.
Modern konyhabtor      
Modern konyhabtor

Letisztult formavilg, fiatalos s vltozatos sznvilg jellemzi modern tpus konyhabtorainkat, melyek kszlhetnek btorlapos, vagy MDF ajtfronttal, magasfny, vagy matt flis kivitelben.
Blokk konyhabtor      
Blokk konyhabtor

A Konyhastdiinkban kaphat fix sszellts blokk konyhkra egyarnt jellemz, hogy tbbfle sznben krhetk s az elemeken fell az r mg tartalmazza a mosogattlct, munkalapot s a fogantyt. Egyes tpusokhoz bvts cljbl kiegszt elemek is rendelhetk.

Megjegyzs:
Konyhabtoraink bsges elem-s sznvlasztkkal kszlnek. zleteinkben tetszlegesen, sajt igny szerint alakthat ki klnbz sszelltsokat, zlshez s pnztrcjhoz mrten.
tkezgarnitrink vlasztka a 2 szemlyestl a 10 szemlyesig igen szles knlatot nyjt. Az asztalok bkkfa lbbal kszlnek, btorlapos vagy fafurnros asztallappal, de tallhat tmr kaucsukfa garnitra is a csoportban. A bkkfa szkekhez szn s szvet vlaszthat.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00