A fürdőszoba berendezésénél fontos szempont a könnyű tisztíthatóság és a praktikus tervezés a helység pontos méreteinek figyelembevételével. Kínálatunkban ennek megfelelően megtalálhatók a kisebb fürdőszobákban elhelyezhető komplett fürdőszoba blokkok éppúgy, mint a nagyobb fürdőszobák berendezésére alkalmas variálható elemes fürdőszobák, melyek több színben is választhatók.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Modern fürdőszobák      
Modern fürdőszobák

Letisztult formavilág, fiatalos és változatos színvilág jellemzi a típust. A többféle méretű és kialakítású mosdós elemekhez kiegészítő szekrények, tükrök és polcok széles választékát kínáljuk.
Standard fürdőszobák      
Standard fürdőszobák

Komplett fürdőszoba blokkok különböző szélességi méretekben alsó mosdós és felső spotlámpás kialakítással, melyekhez kiegészítő elemek is választhatók.

Megjegyzés:
Fürdőszoba bútoraink lábakon álló kialakítással készülnek,
növelve ezzel tartósságukat, valamint mosdóval kaphatóak.
Az egyéni igények szerint választható különböző méretű, kivitelű modellek legtöbb típusa többféle színben is rendelhető. Az elemválasztékban tükrös faliszekrények, helytakarékos és praktikusan kihasználható magas álló elemek és fürdőszoba blokkok is találhatóak, különböző szélességben, melyek például kisebb fürdőszobák berendezését is könnyen lehetővé teszik.
( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00