Ha btort keres, RS! - A legjobb vlaszts otthonba, konyhjba, irodjba!
 
A frdszoba berendezsnl fontos szempont a knny tisztthatsg s a praktikus tervezs a helysg pontos mreteinek figyelembevtelvel. Knlatunkban ennek megfelelen megtallhatk a kisebb frdszobkban elhelyezhet komplett frdszoba blokkok ppgy, mint a nagyobb frdszobk berendezsre alkalmas varilhat elemes frdszobk, melyek tbb sznben is vlaszthatk.
Btorajnl katalgusunkat itt megtekintheti!
Tovbblpshez kattintson a kpre!
Modern frdszobk      
Modern frdszobk

Letisztult formavilg, fiatalos s vltozatos sznvilg jellemzi a tpust. A tbbfle mret s kialakts mosds elemekhez kiegszt szekrnyek, tkrk s polcok szles vlasztkt knljuk.
Standard frdszobk      
Standard frdszobk

Komplett frdszoba blokkok klnbz szlessgi mretekben als mosds s fels spotlmps kialaktssal, melyekhez kiegszt elemek is vlaszthatk.

Megjegyzs:
Frdszoba btoraink lbakon ll kialaktssal kszlnek,
nvelve ezzel tartssgukat, valamint mosdval kaphatak.
Az egyni ignyek szerint vlaszthat klnbz mret, kivitel modellek legtbb tpusa tbbfle sznben is rendelhet. Az elemvlasztkban tkrs faliszekrnyek, helytakarkos s praktikusan kihasznlhat magas ll elemek s frdszoba blokkok is tallhatak, klnbz szlessgben, melyek pldul kisebb frdszobk berendezst is knnyen lehetv teszik.
( A fotzs krlmnyei s a monitor belltsai miatt a vals szn, illetve a kpernyn lthat sznek kztt rnyalatbeli eltrsek lehetnek!)

foldal Vsrlsi felttelek


Ha btort keres, RS! ruhzunk a magyar btorok s a magyar btorgyrts elktelezett hve. Az RS Btorruhzban kzkedvelt lakossgi s irodabtorok kztt vlaszthat a legkedvezbb ron. A gazdag btorvlasztkban egyarnt megtallhatak az lgarnitrk, kanapk, kanapgyak, fotelek, puffok, heverk, franciagyak, brgarnitrk, szekrnysorok, polcok, polcrendszerek, fenybtorok, konyhabtorok, tkezk, rattanbtorok, csvzas btorok, irodabtorok, irodaszkek, kisbtorok, kiegszt btorok, nappali btorok, hlszoba btorok, elemes btorok, gardrbok, gybettek, matracok. Az RS internet ruhz az RS Btor garantlt httrtmogatsa mellett ll rendelkezsre.


Nyitvatarts:
Htf-Szombat: 10:00-19:00
Vasrnap: 10:00-18:00