A teljes családi ruhatár és más egyéb holmik tárolását is biztosító, jó térkihasználású gardróbszekrények, különböző felépítésű és méretű változatokban. A megfelelő színt és típust választva, mutatós és igen hasznos elemei lehetnek a lakás berendezésének.
Bútorajánló katalógusunkat itt megtekintheti!
Továbblépéshez kattintson a képre!
Tolóajtós gardróbok    
Tolóajtós gardróbok

Az akciós gardróbok akasztós-polcos kombinált belső elosztású tolóajtós szekrények 5 féle divatos színben, 2, 3 és 4 ajtós kivitelben választhatóak.
Nyílóajtós gardróbok  
Nyílóajtós gardróbok

Laminált bútorlapból készülő nyílóajtós gardróbok. Különböző kivitelben kaphatóak; hagyományos sima ajtóval és tükrös ajtókkal is. Többféle színben rendelhetőek.

Megjegyzés:
A megvásárolt, megrendelt gardróbok összeszerelt és lapra szerelt változatban kerülnek átadásra.(típustól függően)
Egyes gardróbok II.osztályú besorolást kaptak, azoknál erre a megnevezésben is utalást teszünk. ( A fotózás körülményei és a monitor beállításai miatt a valós szín, illetve a képernyőn látható színek között árnyalatbeli eltérések lehetnek!)

főoldal Vásárlási feltételek


Ha bútort keres, RS! Áruházunk a magyar bútorok és a magyar bútorgyártás elkötelezett híve. Az RS Bútoráruházban közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat a legkedvezőbb áron. A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálhatóak az ülőgarnitúrák, kanapék, kanapéágyak, fotelek, puffok, heverők, franciaágyak, bőrgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, polcrendszerek, fenyőbútorok, konyhabútorok, étkezők, rattanbútorok, csővázas bútorok, irodabútorok, irodaszékek, kisbútorok, kiegészítő bútorok, nappali bútorok, hálószoba bútorok, elemes bútorok, gardróbok, ágybetétek, matracok. Az RS internet Áruház az RS Bútor garantált háttértámogatása mellett áll rendelkezésére.


Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00