RS Bútoráruház


24 éve a vásárlók bizalmában!

A magyar tulajdonú RS Bútoráruház, Reitter Sarok Bútordiszkont néven kezdte meg pályafutását a XIII. kerületben. A 24 év alatt 2 nagy áruházzal és egy bútorstúdióval a vásárlók teljes körű bizalmával és szeretetével gazdagodott. A gazdasági válság éveiben az RS pozíciója még inkább megerősödött, köszönhetően a kedvező ár-érték arányú bútorkínálatának és a magyar emberek egyre inkább tudatos vásárlásának.

A fiatalok felé nyit új generációs programjával az RS Bútoráruház
A legnagyobb magyar bútorforgalmazó vállalkozás, az RS Bútor, a minőségi hazai gyártású bútorok tartósan alacsony áron kínált széles választékával teremt konkurenciát a legnagyobb hazai bútorforgalmazóknak. Az RS legújabb, jó minőségű, kedvező ár-arány értékű trendi bútoraival a fiatal, első lakás tulajdonosok lakberendezési igényeinek kielégítését célozza.Egyre dominánsabban nyit az RS a 20-as, 30-as éveiben járó fiatalok felé divatos, modern, letisztult bútorkínálatával. Az új generáció igényeire leginkább a dinamizmus, a vitalitás, az önálló otthon megteremtésének vágya, a stílus, a praktikusság és a mindennapi használhatóság jellemző.

Az RS Bútoráruház a választék és a szakértői kiszolgálás minőségének folyamatos fejlesztésével, a hazai gyártók által előállított fiatalos termékkínálattal igyekszik kielégíteni. Célja a jól használható, esztétikus bútorokkal berendezett élhető otthon megteremtése. A hazai gyártók nyitottá váltak a fiatal generáció egyedi igényeire, európai színvonalú csúcs-gyártástechnológiájuk a külföldi gyártókéval vetekszik. Ezt bizonyítja az is, hogy az RS Bútoráruház kínálata szinte naponta gazdagodik újabb és újabb trendi bútorokkal. Az első lakásukat berendező fiatalok választási szempontjait főként a költséghatékonyság, a praktikum és a design összhangja határozza meg. A piaci környezet évek óta tartó átalakulásának köszönhetően mára az RS elérhető áraival, fiatalos és széles termékkínálatával, vevőorientált szemléletmódjával, minőségi szolgáltatásaival igyekszik kiszolgálni még teljesebben a fiatalok igényeit. A 20-as, 30-as korosztály lakása berendezését a változó trendeknek megfelelően általában öt-hat évre tervezi, a könnyű átrendezést is figyelembe véve. Az RS Bútor kínálatában található minőségi termékekkel igényesen kialakítható egy fényűző otthon, igen alacsony költségvetésből. Sokan előre eltervezik, hogy milyen bútort szeretnének, míg mások éppen ellenkezőleg, azt veszik meg, amibe az áruházban szeretnek bele. Fontos a gyártó is, bár főként az ár és a minőség aránya a meghatározó.

Az RS kezdetektől a magyar bútorgyártók piacának bővítését, a magyar gyártók összefogását képviseli. A bútorpiac egyre szűkülő kereslete mellett a meglévő vásárlóerő érzékelhetően a minőségi termékek irányába összpontosul, de ár érzékeny. Az RS ezt az igényt felismerve kereste meg azon bútorgyártó partnereit, akik az új, fiatalos bútorok iránti vevői igényt minőségi bútorokkal képesek kielégíteni, méghozzá a legkedvezőbb áron. Az RS Bútor meghatározóan magyar gyártók minőségi termékeire összpontosított kereskedelmét a magas szakértelmű vevőkiszolgálás, a gyártására és a szállítására vonatkozó gyors és pontos teljesítési határidők és a vevőorientált eladáskultúra is támogatja. Az RS, a fiatalos, praktikus bútorok piacán a vevőknek teremt előnyt, hiszen azonos színvonalú termékek esetén az árat mesterségesen srófoló üzletpolitika helyett költséghatékony módszereivel, termékeinek árfekvése jelentősen, akár 30-50 százalékkal is alacsonyabb lehet. Mindemellett a magyar bútor gyártók termékeinek választása révén nem csak azok piaci helyzete, de magyarságtudatunk is nő.


Még közelebb vásárlóinkhoz!

A rendszer komplexitásának köszönhető, hogy az RS képes rövid határidővel megrendeléseket teljesíteni vagy akár komplett irodai rendszereket is a bútorzat és az informatikai hálózat teljes körű kiépítésével.

  • Irodabútor Stúdió: A Vénusz irodabútor-család jelenleg több, mint 800 féle elemből, és 14 féle alap színkombinációból áll. Az elemek rövid határidővel (5-12 munkanap mennyiségtől függetlenűl) alatt szállíthatók.
    Újdonságként már exkluzív irodabútorok is kaphatóak stúdióinkban, melyek az elegáns és előkelően egyedi megjelenést keresőknek nyújt alternatívát.
    Irodaszékek az országban egyedülállóan gazdag választékban vannak bemutatva, melyek nagy része raktárról azonnal szállítható.
    Szakértő kollégáink lakberendezési szaktanácsadással, illetve projektek kulcsrakész átadásával is készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.
  • Fenyőbútor Stúdió: Skandináv típusú bútoraink praktikusak, tágasak, modulárisak. A lakás bármely részében jól szolgálja kényelmünket, legyen az nappali, hálószoba, vagy akár az előszoba is. Ma már egyre több otthonban hódít teret, hiszen természetes melegséget, harmóniát áraszt. Elemes rendszerüknél fogva, a már meglévő bútorainkat is bővíthetjük egy-egy új darabbal.
  • Konyhabútor Stúdió: Konyhabútoraink bőséges elemválasztékból elemenként, tetszőleges összeállításban, rövid határidővel rendelhetők. Konyhastúdiónkban szakértő kollégáink pár perc alatt térhatású látványtervet készítenek az elképzelt konyhabútorról. Kínálatunkban megtalálhatóak a közkedvelt, és népszerű MDF ajtós konyhabútorok, illetve főleg a modern stílust kedvelők között elterjedt magasfényű ajtókkal készülő konyhabútorok.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és elfogadom.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Ünnepi nyitvatartás:
Október 23. hétfő: ZÁRVA